Magija

Hiron u aspektima (Tranzit: Venera-Hiron)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U harmoničnim aspektima Hirona sa Suncem (sekstil, trigon) bit ćemo u mogućnosti svoje talente i kreativnost iskoristimo za rad na sebi i samorazvoj. Svojom kreativnošću bacamo svjetlo na ono što nas boli i tako naša rana postaje izvor inspiracije. Teški aspekti, poput oporbe i kvadrata daće potrebu da se sakrivaju mane i rane, kako bi osoba zadržala renome. Ovdje je uzrok problema uvjerenje da rane treba sakriti, da je loše ako imamo problem, a još gore ako se s njim suočavamo. Suprotno od prethodnog primjera osobe s neharmoničnim aspektima Hirona i Sunca (oporba, kvadrat) nemaju uvid u ono što ih boli, često svjesno birajući da ne gledaju u tom pravcu. I dok u prvom slučaju osoba nalazi u tome inspiraciju, u drugom slučaju osoba postaje frustrirana time.

Harmonični aspekti Hirona i Mjeseca (konjunkcija, sekstil, trigon) donose laku percepciju i vizije samoolečenja, pojačava intuiciju i brigu za druge, čime Hiron postaje pravi emotivni iscjelitelj s velikom sposobnošću uvida u probleme drugih ljudi. Iscjeljenje dolazi preko ženske linije i duboke veze s majkom. Može se čak dogoditi da osoba zato što je odbačena od majke nauči kako da samoj sebi bude majka čime razvija ogroman potencijal za empatiju, jer opraštanjem svojim korijenima i sebi, možemo oprostiti i drugim ljudima. Ovdje je ključ uvid, razumijevanje i duševni mir. Neharmonični aspekti (oporba, kvadrat) donose strahove, emotivne gubitke, nemogućnost da se osoba usmjeri na ono što joj je bitno. Može cijelog života tražiti partnere koji će nadomjestiti ulogu roditelja.

Harmonično ispoljavanje Hirona i Merkura (sekstil, trigon) omogućuje osobi ne samo da opazi, već i prenijeti drugima ono što je opazila. Ako pričamo o ranama, teškim trenucima, iscelenju, onda osoba ono što nauči ume da na vrlo lak i zanimljiv način prenese dalje. Dobra je pozicija za pisanje kratkih priča, bajki, anegdota. Životna mudrost se prenosi jednostavno i kroz formu razumljivu većini. Neharmonični aspekti Merkura i Hirona (oporba, kvadrat) donose iluzije o problemu, ili nerealno sagledavanje stvari, kao i poteškoću da se to prikaže na valjan način. Osoba može vidjeti ono što se događa i što je boli, ali da nije u mogućnosti da to i definira. Što više ako je Merkur ugrožen teškim aspektima, onda se može desiti da napravi veći problem nego što je on bio s početka.

Harmonično ispoljavanje Venere i Hirona (trigon, sekstil, konjunkcija) govori o ljubavi koja transformira, iscjeljenje dolazi kroz umjetnost i glazbu. Osobe sa ovom pozicijom su u stanju vole bezuvjetno. U težim aspektima, ovo postaje fatalna ljubav, slijepa ljubav, osoba može privlačiti partnere kojima je potrebna pomoć ili neki vid liječenja. Lepi aspekti donose talente, kreativnost, mir, harmoniju, uživanje kroz glazbu, komponiranje. Teži aspekti (oporba, kvadrat) donose nesigurnost, osjećanje bezvoljnosti, lijenosti, a koji sputavaju osobu da na realan način pristupi onome što treba mijenjati kod sebe.

Hiron i Mars u povoljnim aspektima (sekstil, trigon) donose liječenje preko aktivnosti, sporta, pravovremene motivacije i izbora sredstava u datom trenutku. Postojanje jasnog cilja je vrlo bitno za proces samoliječenja, te osobe s harmoničnim aspektima umiju lako prepoznati ono što je potrebno učiniti da bi se izliječili. Imaju jaku motivaciju i želju da shvate što im se događa. U nepovoljnim aspektima (oporba, kvadrat, konjunkcija) mogu biti suviše razdražljivi, nepažljivi i nesigurni, ne prihvaćajući vlastitu odgovornost u osvješćivanju problema. Skloni su prebacivanju krivnje na druge ljude.

Hiron i Jupiter u povoljnim aspektima (konjunkcija, sekstil, trigon) omogućuju osobi da ima dublji i praktičniji uvid u svoje sposobnosti, ove osobe su dobri učitelji. Jupiter omogućuje Hiron ekspanziju, tako da će u pozitivnim aspektima dati pronicljivu osobu, dobre astrologe, velike liječnike, pa i glazbenike. Jupiter omogućuje veliko obrazovanje i mudrost koja u kombinaciji s Hiron daje sofisticirane, karizmatične i zapamćene osobe s odličnim pronicljivim vještinama. U neharmoničnim aspektima kakvi su oporba ili kvadrat, Jupiter može pokvariti ili ulijeniti osobu da uči i razvija svoje sposobnosti koje je dobila određenim položajem Hirona, osoba se ili ne trudi dovoljno i nikada ne iskoristi svoj talent ili ga je svjesna, ali ne zna kako ga razvija i koristi.

Hiron i Saturn u harmoničnim aspektima (sektil, trigon) daju strukturirano liječenje, osobu koja voli imati jasne korake u onome što radi, osoba koja liječi i pomaže kroz preciznost, rad i disciplinu, to je osoba koja osmišljava jedinstveni metoda. Ovo su osobe koje mogu pomagati starim ljudima ili u njima vide poseban vid iskustva. Vrlo su zainteresirani da stvore pravila koja će ljudima služiti. U neharmoničnim aspektima, kakvi su kvadrat i opozicija osoba će biti sputana da pomogne drugima, jer se suviše striktno drži pravila. Ovdje nije prioritet pomoć i izlječenje, obrazovanje, već pravilo i poštovanje određenih koraka. Osoba ne vidi dalje od rutine na koju je navikla i zato ne razumije kako je mijenja.

Hiron i Uran u aspektima (sektil, trigon) daju nove metode koje služe svijetu. To je liječenje putem impulsa, struje, uređaja, čipova. Ovdje se individualnost žrtvuje za dobrobit drugih. Donosi eksperimente u oblasti medicine. Hiron se ovdje bavi produžavanjem vrste i života. Ova kombinacija donosi originalne ideje koje svima koriste i može se odnositi na istraživanje polja intuicije i kako nam ona može pomoći predvidjeti događaje. S tim u vezi pozicija je dobra i za astrologiju, iako sa stanovišta tradicionalne astrologije, astrologija se označava Saturnom, Merkurom i trećim i devetim poljem. U neharmoničnim aspektima (kvadrat, opozicija, konjunkcija), Uran donosi oholost i ideje koje nikome ne služe osim fanatizmu osobe koja ih propagira. Može dati osobe koje ne žele surađivati ​​s drugima, koje nemaju cilj da pomognu, već da pokažu što su postigli. Inovacija i ideja su same sebi cilj.

Neptun i Kiron u harmoničnim aspektima (sekstil, trigon) dat će novu religiju, lijek, nešto drugačije i alternativno. Ovo je aspekt inspiracije i vrlo lako se može upotrijebiti kako za književnost, tako i za duhovnost, medicinu i slično. Ovo je aspekt koji se odnosi na univerzalnu ljubav i razumijevanje. Može se odnositi na liječenje glazbom, vodom, bojom. Hiron i Neptun u aspektu daju protuotrove, molitvu i afirmacije. U neharmoničnim aspektima (kvadrat, opozicija, konjunkcija) daće nezrelost u postupcima. Osoba nema uvid u svoje postupke, ne razumije na koji način utječe na okoliš. Ovo su lažni liječnici, vođe sekti, obećavaju bolji život pod sumnjivim okolnostima. Svi aspekti sa Neptunom daju osobi karizmu, koja može ići od bezuvjetne ljubavi prema svima do žrtvovanja svih zbog ljubavi prema sebi. Ideal je isti, ali smjer nije.

Hiron i Pluton u harmoničnim aspektima (trigon, sekstil) daju transformaciju i oslobođenje kroz bol i patnju. Ovo je aspekt zahvalnosti i prosvjetljenja iu najtežim sitaucijama. Predstvalja kolektivnu smrt i kolektivno nesvjesno. Hiron ovdje liječi kroz bol i uči kroz rađanje i smrt. Ovo je aspekt regresije, upoznavanje s prošlim životima, vraćanje u podsvijest da bi se razumjela svijest. Metoda liječenja vulkanskim kamenjem bi najviše odgovarala ovom aspektu. U neharmoničnim aspektima (kvadrat, opozicija) daje neosvešćene nagone i agresiju. Seksulanost je poremećena. Javlja se opsesija drugom osobom. Ova pozicija će također dati fanatizam i slijepu vjeru. Daje velike eksplozije i žrtvovanje života u ime nekoga ili nečega.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK