Horoskopski znaci u kafani …. zapjevati, zaigrati i tako do kasnih večernjih ili ranih jutarnjih sati …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN – Iako je Ovan, on u kafani uživa kao riba u vodi, bez obzira na povod. Kad malo više popije (a to mu nije teško), počinje se ponaša vrlo izravno naročito prema predstavnicama ljepšeg spola. Iako je usredotočen na ženski rod, i dalje zabavlja cijelo društvo i priča viceve.

Žena Ovan je glavna u kafani, naručuje duple ture za cijelo društvo, ‘kiti’ glazbu i naručuje pjesme.

BIK – Bik bi najradije volio da ima svoju kafanu, što i nije tako rijetko, ali ako je nema, onda ima svoje omiljeno mjesto gdje ga svi poznaju, od konobara do prodavaca cvijeća. Okuplja glazbu oko svog stola i ne da im da idu (ali ih bogato čašćava), naručuje pjesme, ugađa svojoj ljepšoj polovici ili nekoj dami koja mu se dopala.

Žena Bik također uživa u kafanskom ambijentu, voli i zapjevati, pa su karaoke u nekom restoranu na obali rijeke kao stvorene za nju.

BLIZANCI – Sa Blizancima u kafani možete se najljepše provesti, bez obzira da li tamo odlazite kao zaljubljeni par, prijatelji ili poznanici koji su se tek upoznali. Muškarac rođen u tom znaku zna biti neodoljiv, jer zna i ono što drugi ne znaju, imitira, pjeva, igra i zabavlja društvo.

Žena Blizanac uvijek je u društvu mlađih, ne drži partnera na oku, jer obično nije ljubomorna i zabavlja se kao dijete (ili bolje rečeno kao velika djevojčica).

RAK – Iako najviše voli svoju kuću i obitelj, za Raka je druga kuća, najčešće – njegova omiljena kafana, Jer, nigdje drugdje ne može se tako opustiti uz čašicu razgovora s prijateljima, zapjevati, zaigrati i tako do kasnih večernjih ili ranih jutarnjih sati.

Žena Rak voli da se uhvati iu kolo i da zapleše tango, jer voli da se opusti, i to radije s prijateljicama, a kad je s ljubavnim partnerom, gleda u njega kao da nitko drugi oko nje nema.

LAV – Kralj zabave, igre i svih mogućih proslava – Lav svih umije organizirati u svojoj omiljenoj kafani, gdje ga glazba s poštovanjem pozdravlja, a konobari trče da mu otvore vrata, čim ga ugledaju.

Lavica, atraktivna i provokativna, prvo “snimi” situaciju u kafani i odmjeri društvo u kojem se našla, pa onda tek stupa na scenu. I to onda kada su svi pogledi sigurno uprti u nju, kad je ona na plesnom podiju, jer zna da je tada neodoljiva.

DJEVICA – Rođen za merak i opuštanje, a tko bi to rekao, kad je muški Djevica onako uglađena, pristojna i suzdržana? Kad malo popije, i atmosfera počinje se zagrijava, on je taj koji u kafani naručuje ture, dosipa piće svima i podiže razinu raspoloženja do one točke kada, svi već malo posustanu.

Tada Djevica stupa na scenu, nešto se u njoj budi, i događa se da zaigra i na šanku ili stolu, svejedno. Ženska Djevica će se praviti kao da se radi o njenoj sestri bliznakinji koja je sinoć tamo “ludovala”, a ne ona.

VAGA – Boem, džentlemen, hedonista – muški Vaga ne može bez uživanja s društvom u kafani (najotmeniji restoran). Inzistira platiti račun, brine jesu li čaše pune, ne da glazbi da se odmakne od njegovog stola, ali ih i bogato čašćava.

Profinjena ženska Vaga bira otmjene restorane za trač partije sa prijateljicama, a splavove sa muzikom gdje ostaje do zore, kad odluči da “ide u štetu”. Iza njene suzdržane pojave, kad izbiti želja za provodom, žena Vaga ne gleda na sat.

ŠKORPION – Elegantna i bučna, magnetski privlačna za suprotni spol, Škorpion uživa u kafanskoj atmosferi, praveći se da nije primijetila osobu koja je guta očima. Ne dozvoljava vam da napustite zabavu, kad vi hoćete, već kad vam ona dozvoli.

Žena Škorpion bira restoran, ume “muški” da popije ili je totalni antialkoholičar. Ipak, to je ne sprečava da uživa u flertovanju s muškarcem na položaju ili s dubljim džepom, jer njen udvarač ne može biti bilo tko.

STRIJELAC – On obožava kafanu, ali neku na glasu, u središnjoj gradskoj zoni, neku gdje dolaze poznate osobe uključujući i njega, jer muški Strijelac je svuda omiljen gost. Ume da započne razgovor o nekoj vrućoj temi, ali ume i da se kontrolira, kad popije, ne pravi skandale.

Žena Strijelac se naizgled uspješno uklapa i sa muškim i sa ženskim gostima u bilo kojem društvu iu bilo kojoj kafani, mada voli da mijenja restorane i isprobava nove, jer je avanturista u duši.

JARAC – Žena Jarac, za razliku od uvriježenog mišljenja, da samo radi, radi i radi, da je uštogljena i suzdržana, ume itekako da se opusti u pravom kafanskom ambijentu, uz crno vino i dobru glazbu, pa će i zaigrati s zadovoljstvom.

Muškarac Jarac, naizgled stidljiv i rastresen, u kafani ostaje da luduje do ranih jutarnjih sati i ne dozvoljava drugima da odu ranije, tako da ga neki prijatelji prosto ne mogu prepoznati, osobito ako su mu oni kolege s posla.

VODENJAK – Kad god došao, dobrodošao, kako kući, tako iu kafani. Jer, Vodenjak ne pravi razliku, s obzirom, da svoj dom najčešće doživljava kao prenoćište, a kafanu naprosto obožava, jer u njoj ima svega što on voli, a to je opijanje i flertovanje sa ženama sumnjivog morala (o, kako su mu one tek interesantne, pogotovo kad mu sjednu u krilo).

Žena Vodenjak zna da dočeka zoru u omiljenom kafiću s prijateljicama, dok njezin dragi kod kuće igra igrice na kompjuteru.

RIBE – On se tako lijepo osjeća u kafani, pogotovo sa svojim muškim društvom, jer već se zna i šta ko voli piti, i koliko može popiti, a i kakvu glazbu tko od njih voli slušati. Koga je još briga koliko je sati, kad je njemu tako lijepo, kao u nekom drugom svijetu, iz njegove mašte.

Žena Riba voli diskretna mjesta, u blizini rijeke, po mogućnosti, vrhunsko posluženje i džentlemena kraj sebe koji skače na svaki njezin mig, pa od nje treba učiti umjetnost fine boemštine i zavođenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €