Iznenadna sreća u uspravnom položaju-Tarot karta za 20 veljače

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira iznenadnu-nenadanu sreću, iznenađenje, otkriće, ispunjenje neke želje ili pronalazak rješenja za neki problem koji nas muči, pozitivnu promjenu, dobitak u igrama na sreću, počast, priznanje, znatiželju, zaštitu, sigurnost, zaljubljivanje, flert, sreću u ljubavi i / ili u poslu. Ova karta nam može ukazivati ​​da je postojala neka prilika koju smo bili propustili a koju danas možemo “uhvatiti”. Ako vam se danas dogodi neko “čudo” nemojte biti skeptični i misliti kako nešto niste zaslužili ili kako ste si sve samo umislili jer ćete time otjerati priliku koja vam se nudi, maksimalo iskoristite situaciju! Ako ste sami očekujte neku pozitivnu promjenu, pozitivan događaj. Moguće je novo poznanstvo ili flert s nekom zanimljivom osobom. Bili slobodni ili u vezi / braku ljubavna situacija se rješava u vašu korist, karta ukazuje na nepredviđeni ali pozitivan za vas događaj. Moguće je da danas saznate neku bitnu informaciju ili otkrijete nešto što vas je dugo mučilo i napokon se osloboditi sumnje i straha. Igrajte igre na sreću, moguć je neočekivan dobitak! Na poslu je moguć pozitivan tijek događaja koji će vas dovesti do priznanja ili nekakve nagrade. Moguća je i nova poslovna suradnja koja će biti vrlo uspješna. Financijski gledano, dobar je dan za ulaganja i općenito poduzimanje koraka / akcije u planiranju poboljšanja financijskog stanja. Dobar je dan za bavljenje tehnologijom, moguće je da će vam na pamet pasti genijalna ideja / izum koju možete plasirati u javnost i zaraditi na njoj! Moguće je i da ćete danas razmišljati o poslovnoj suradnji s nekim npr. bliskim prijateljem a ova karta vam poručuje da se svakako odvažite na taj korak! Danas je dobar dan da se riješimo starih stvari i zamjenimo ih novima npr. očistimo stan / kuću, riješimo se nepotrebnih stvari koje nam više ne služe, kupimo nove stvari- pogotovo tehnološke stvari! Dobar je dan i za prodaju, da nešto prodamo nekome. Što se tiče duhovnosti danas je dobar dan za grupnu meditaciju- grupni rad povezan s duhovnošću. Otiđite danas u prirodu, nenaseljeno mjesto i opustite se! Klonite se brze vožnje, oprez pogotovo danas treba biti pojačan! Što se tiče zdravlja danas možete otkriti korisnu informaciju koja će vam pomoći u borbi protiv bolesti, naglasak je na liječenju problema s cirkulacijom, nesanicom, anksioznošću, epilepsijom, alergijom, neurološkim poremećajem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €