Jarac / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Evo strpljivog čovjeka – pauka, koji lagano plete savršenu geometrijsku mrežu svog života. Ova kombinacija rađa veoma precizno nastrojen znak, svjestan svojih vrijednosti, ali i svojih granica. Traganje, kao sredstvo neprestanog usavršavanja svojeg Ja, ključna je točka njegove egzistencije: kritički je usmjereno, ali i vrlo konstruktivno traganje. Ne plaši se dužnosti koje zahtijevaju revnost, sabranost i samopregor; nepokolebljivo ide svojim putem, nepovjerljiv prema čulima, pazeći da ne podlegne čudnim iskušenjima koje ga salijeću.

Jarac – Djevica zna da ostane trezven i voditi računa o utjecaju iluzija i stvarnosti. Kombinacija ova dva Zemljana znaka oblikuje prirodu u kojoj prije svega prevladava egocentričnost, i smisao za praktično. Te dvije Zemlje, jedna predjesenja, druga zimska daju pomalo suvoparnu i zatvorenu prirodu. Komplementarnost ova dva znaka Zemlje, jednog kardinalnog, drugog promjenjivog, obično rađa jednu pozitivnu, praktičnu, sređenu prirodu, zanesenu stabilnošću …

Ovo su čudne osobe koje nam se čine nepodnošljivim sve dok ih ne upoznamo, i družeći se s njima i promatrajući ih izvan njihove vanjštine najzad otkrivamo da su u mnogo čemu izuzetne. Radi se o učinkovitim, inteligentnim ljudima koji se ne otkrivaju cijelom svijetu. Kako ne dozvoljavaju pristup, treba ga znati zaslužiti i sresti ih na povoljnom terenu, što za sobom povlači dodatnu teškoću, budući da izbjegavaju pojavljivanje u javnosti i preziru snobovske manire.

Na poslu i pri stvaranju su genijalni organizatori, i zahtijevaju red i metodičnost; djeluju strogo i nepopustljivo postižući izvanredne rezultate. Skloni su, međutim, da se izgube u detaljima, da “popuju” i drže pridike, ali na nama je da im se odupremo. Uostalom, ima li ikoga da je bez mana? …

– Imate zdrav razum i osoba ste od inicijative; uredni ste i organizovani, ali imate sklonost da se iscrpljujete nevažnim stvarima. Vaša težnja ka perfekcionizmu često Vas može učiniti veoma napornim. Težite samokontroli, metodičkom djelovanju i izbjegavanju avantura. Takvo ponašanje Vas uglavnom drži dalje od opasnosti i teških udaraca, ali bi Vas moglo zatvoriti u jedan monoton život, tim prije što Vi ne pokazujete želju da se mijenjate. Jer, i Vi također volite život, zadovoljstva, uživanja ali Vas neki unutrašnji glas stalno opominje da se zaustavite, da se “saberete”, pričekati, da sve svoje dojmove akumulirate, skupljajući ih do maksimuma … Tim glasom kod Vas upravlja Djevica i ako vam se ponekad učini da život prolazi pored Vas, ne dotičući Vas se previše, znajte da je za to kriv utjecaj Vašeg podznaka.

Pošteni u svojim aktivnostima i društvenim odnosima, takvi ste iu ljubavi. Nošeni ka vjernosti, kako u prijateljstvu tako iu ljubavi, Vi ste čvrst drugar na koga se može računati. Međutim Vaša prevelika rezerviranost ponekad zbunjuje okolinu i izlaže Vas, tijekom mladosti, teškoćama i obazrivosti. Nevolje Vas često ohrabruju, ali postoji rizik da se zatvorite u sebe i izbjegavati druge ..

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €