Magija

Jarac i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Jarac i Ovan?

Ovo je spoj Vatre i Zemlje. Zodijačka mladenačka naivnost u Ovnu pod Marsom, susreće Jarca pod Saturnom, iskusnim mudracem vremena.

Na početku je prisutna velika zainteresovanost sa obje strane. Ovnova inicijativa i energija fasciniraju Jarca, dok su Jarčeva staloženost i samokontrola za Ovna nepristupačni i visoki planinski vrhovi.

Za vrijeme svog rijetkog praktičnog raspoloženja, Ovan sebe može uhvatiti u romantičnom sanjarenju o Jarcu, koji ispoljava ambiciozne misli i nezavisnost koja se podudara s Ovnovom. Jarca će privući vitalnost i karakterna snaga energičnog Ovna, čija će toplina ponasanja Jarcu izgledati uzvišeno.

Oboje uživaju u izazovima i odgovornostima i oboje rade da bi nešto stekli i ostvarili. Imaju iste namjere u dostizanju ciljeva, mada su im metode različite. Jarac nije baš obožavatelj rizika i kreće se sporije i sigurnije, ali i izdržljivije na putu ka uspjehu. Oba partnera se sigurno kreću ka cilju, ali različitim stazama! Pored puno toga zajedničkog, otkriće među sobom i mistične razlike.

Nestrpljivi Ovan bezglavo juriša tamo gdje Jarac korača oprezno i ​​promišljeno. Ovan se treba prilagoditi toj opreznosti, ili sasvim odustati od ovog spoja sa Jarcem – treća solucija nema.

Oboje ih jako može povrijediti činjenica da vrijeme koje Jarac troši na svoje poslove i ambicije, kod Ovna zna da izazove nekarakteristične erupcije ljubomore, na koje Jarac nije pripremljen. Ovnove mišljenje je da u životu postoje i mnoge druge važne stvari osim konstantnih poslovnih angažmana, sjednica, mitinga, itd … i vrlo brzo će svoje osjećaje dati Jarcu do znanja.

Jarac je obična i jednostavna duša, dok Ovan svojim komplikovanim karaktrom može djelovati previse ekstravagantno – u stanju je da se upusti u razne rizike i uživa u njima, dok bi se Jarac na iste te rizike uplašeno ježio.

Veoma grube kavge mogu eruptirati iz tih razloga, kao i zbog mnogih drugih konflikata na osnovu razlika ličnosti ove dvije individue. Ovnu se neće svidjeti pesimistički napadi i ponižavnja koja će Jarac biti spreman upotrebi u suzbijanju entuzijazma.

Ovan i Jarac oboje pripadaju kardinalnim znacima, dakle trebaju učiti kako da zajedno dođu do sporazuma. Jarac će tjerati Ovna da raspravlja o različitim situacijama ili da opravda neke svoje akcije, i ako Ovan ne posjeduje dovoljno strpljenja za to, Jarac će izgubiti respekt i taktiku … Jarac posjeduje planove iz kojih bi Ovan puno toga mogao naučiti i zato bi bilo pametno naći kompromis u zajedničkom životu. Na kraju, Ovan se mora naviknuti na rad uz Jarčev tempo, mada i Jarac mora trčati Ovnovom brzinom – i jedan i drugi su previše jaki da se drže kompromisa bez kompromisa ponuđenog zauzvrat.

U zajedničkoj postelji mogu vladati harmonije Marsa i Venere, mada će se i tu suočiti s istim argumentima i raspravku kao i na drugim poljima. Ako se dogovore tko je gazda i kada, njihov spoj se može nazvati kombinacijom sa međusobnim respektom. Ako se ne nauče dogovarati, ukrštaće rogove dok lanac ljubavi jednom iznenada ne pukne …

Spoj ova dva jaka karaktera je isuviše komplekan i za uspješne poslovne odnose – ukrštaće rogove i oko najmanjih i najzanemarljivijih detalja – definitivno loši izgledi za bilo kakve poslovne odnose …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK