Jarac / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova kombinacija znaka i podznaka je najčistiji primjer upornosti i ustrajnosti. “Čovjek kornjača”, tako se može definirati osoba rođena u ovom spoju, toliko je zatvorena u samu sebe, obrambenog stava, svjesna težine svojih odgovornosti u postizanju uspjeha.

Dvostruki Jarac obdaren vrlo jakom osobnošću. On se trudi da se uspne do vrhova, ali njegov riblji rep ga sputava da se uzdigne tako brzo kao što bi to želio. Zato mora puže polako, a njegovi prednji papci čvrsto se zarivaju u osvojeni teren kako ne bi skliznuo unatrag. Za ovo napredovanje potrebna je tvrdoglavost, treba se odreći lakih, trenutnih uživanja i svu pažnju posvetiti krajnjem cilju. Također treba naučiti štedi svoje snage kako bi održao odstojanje, tim prije što su ledeni vrhovi negostoljubivi i što hladnoća sagorijeva tjelesnu energiju. Malo po malo on primorava sebe da zaboravi vesele doline svog djetinjstva, kako ne bi došao u iskušenje da se vrati. Zato, prije nego što krene, pokušava jednom zauvijek prekine pupčanu vrpcu koja ga je vezivala za porijeklo, kako fizički tako i emotivno. Kako dolazi na svijet usred ledene zime, sazdan od tišine i strasti, još od rane mladosti gradi oko sebe naizgled neprobojan zid i izbjegava da ga osjećaje ometaju.

Riječ je dakle o prirodi sposobnoj da u sebi samoj nađe snage neophodne za stvaranje jednog života “po mjeri”. Jasno je, međutim, da je takav karakter, sav okrenut vlastitim problemima i blokiran izuzetnom stidljivošću, sve drugo samo ne lak u odnosima s drugima. Zatvoren u krugu obitelji ili predavajući se samoći, prevazilazi životna nezadovoljstva tako što se sav predaje nekoj ambiciji, ili ih sublimira duhovnim odricanjem …

– Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoje osjećaje i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima. Sposobni ste da preko svojih leđa pretura razne brige i probleme, a da se nikome posebno ne žalite. Orijentirani ste na uspjeh, autoritet, savjesnost i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora; posjedujete organizatorske sposobnosti i moć da i najkompliciranije poslovne projekte imate kao na dlanu – važno Vam je da postignete uspjeh na materijalnom planu i da se dokažete. U djetinjstvu Vam vjerojatno nije bilo lako; čini se da nikada niste dovoljno mladi, nikada niste onaj vetropirast tinejdžer. Međutim, isto tako lijepo starite, tako da ćete kasnije djelovati mlađi nego što stvarno jest. Imate neutoljivu, gotovo djetinjastu potrebu za emocijama, ali također i stalni strah da to netko ne zloupotrebi. Često umišljate da ste neshvaćeni jer zapravo sakrivate sopstvenu žeđ za pažnjom i nježnošću. Dostojanstveni ste, rijetko ćete nešto obećati ukoliko niste u stanju obećanje i održite; strpljivi ste i istrajni, ali možete biti pretjerano jednostrani, gotovo prenaglašeno disciplinovani, pa zato djelujete rezervirano i hladno.

Jedino ako pođe za rukom da uspostavite duhovni sklad, moći ćete i svoje ambicije podredite samo jednom cilju. U tome će Vam dosta pomoći Vaš najbolji saveznik: Vrijeme …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €