Jarac / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je interesantna kombinacija, u kojoj svijest o vlastitim vrijednostima mora biti potvrđena ne samo od vanjskog svijeta već i od onog unutarnjeg. Ova priroda zaista ume angažirati čitavu sebe kako bi osvojila onu poziciju u svijetu za koju smatra da joj po pravu pripada. Njena glavna oružja u postizanju ovog cilja su velika ambicija, snažna volja i ustrajnost, sposobnost da postavi sebi realne i dostižne ciljeve, organizatorski kvaliteti i spremnost da uvijek žrtvuje sebe ako zatreba.

Svjetlosti i slavi pomalo je tijesno u kaluđerskoj ćeliji. Ovdje se ambicija, energija i borbeni žar koncentriraju kako bi postigli maksimum snage, ali se rijetko oslobađaju u snažnoj eksploziji. Srdačnost u ophođenju s ljudima, u pravom smislu Lavlja, ohlađena je uzdržljivošću, ozbiljnošću, strpljivošću i željom za materijalnom i emotivnom sigurnošću.

Ipak, Jarac – Lav ne uspijeva baš lako pomiriti svoju ljubav prema strogosti i svoju potvrđenu želju zasjeniti. Jer gladan je moći i ugleda i pokušava se uzdigne na društvenom planu čak i pomoću sredstava koja nisu baš uvijek profinjena. Energiju usmjerava u korist jedne progresivne i tvrdoglave akcije, a egocentrizam se obično završava egoizmom. Briga za učinkovitošću obično nadvladava osjećaje, koja bolje ispoljava u strasti nego u ljubavi. Ta strast također može povoljno utjecati na njegovo angažiranje u ostvarenju dalekosežnog poduhvata, i da utječe na svjesno potčinjavanje samodisciplini …

Riječ je dakle o ličnosti od uspjeha, sretnoj da pokaže samoj sebi i drugima kako su dostignute pozicije plodovi isključivo njenih zasluga i osobnog angažiranja … – Ambiciozni ste, sebi postavljate visoke ciljeve i radite hrabro i uporno na njihovom ostvarivanju. Vrlo ste sposobni ih dosegnete ili da im se znatno približite, tim prije što ne prepuštate slučaju da Vas vodi već razvijate izuzetnu strategiju. Pošto ste fanatičan perfekcionist, težite da suviše učiniti i to usporava izvršenje započetog djela.

Glavna mana koja Vam se može pripisati je narcisoizam. Kod Vas može se uoči nedostatak tananosti i istinoljublja u odnosima sa stvarima i bićima. Lako možete zapasti u krizu i postati razdražljivi. Srećom, svjesni ste svojih mana i znate da istaknete svoje sposobnosti i da se sami diskretno istaknete kada je to potrebno.

Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtijevate puno i njegujete izvjesne principe. Ako Vas netko povrijedi teško uspijevate oprostite i nikada ne zaboravljate. Vaše neprijateljstvo je nevjerojatno, koliko je nevjerojatno i vaše veliko prijateljstvo. Imate magnetizam, zahtijevate mnogo od drugih, ali i od sebe. Ako Vam često nedostaje malo više popustljivosti, čovjek ne može a da Vam se istovremeno ne divi zbog hrabrosti i “ratničke” strane – ići ćete do kraja prema onome što Vam se suprostavlja i nikada se nećete povući.

Normalno, u životu Vam neće baš sve ići glatko; neke se teškoće ne mogu izbjeći. Možete pasti u depresivna stanja iz kojih ćete uspjeti isplivate samo ako prevladate ozbiljne unutarnje blokade …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK