Jarac-Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

posao

Do sredine kolovoza situacija će uglavnom biti mirna. Svi aspekti koji se do tada budu formirali neće imati naročito učinak na vas. Saturn, vladar vašeg znaka, koji je pred okretom u direktan hod, drži sve događaje pod kontrolom, bez mnogo talasanja. Tek nakon 13. kolovoza, kada se navedena planeta okrene, dolazi do određenih pomaka, mada sporih i neadekvatnih vašim potrebama. Venera, kao vladar polja karijere, nemoćna je da nadvlada Saturnovo djelovanje, pa iako pravi dobre aspekte, pruža male mogućnosti za napredovanje u narednom razdoblju. Ni Marsov ulazak u znak Strijelca, kao i njegovo približavanje Saturnu kod najvećeg broja pripadnika znaka neće potaknuti neke bitne promjene, ali će zato kod manjeg broja, naročito kod onih koji u natalnom horoskopu imaju istaknute aspekte Marsa i Saturna ukazati na probleme koji će gotovo preko noći pokvariti dotadašnje planove i već dogovorene poslove.

ljubav

Uvijek kada je naglašen znak Lava, kao što je sada slučaj, možete očekivati ​​velike emotivne promjene, neovisno od toga da li ih priželjkujete ili ne. Sa izlaskom Merkura, a potom i Venere i njihovim prelaskom u znak Djevice, doći će do smirivanja uzburkanih osjećaja i stvari će se polako vratiti u normalu. Ako ste u braku ili dugoj vezi, potrudite se da unatoč brojnim izazovima spremiti stabilnost. Ne dozvolite da na vaš emotivni život bitno utječu vanjske okolnosti i uznemirujući planetarni utjecaji. Pripadnici znaka koji su u vezama koje duže traju “preživjet” ovaj period bez većih trzavica, dok oni skloni avanturama moraju računati na svakojake probleme. Bilo bi poželjno da nakon ljubavnog uragana izvuku određene pouke i ubuduće pripaze kako se ponašaju i šta kome obećavaju u trenucima slabosti.

Zdravlje

Sklonost kroničnim bolestima vrlo je izražena u ovom trenutku, pa svaki, čak i najmanji pad imuniteta može biti okidač za pojavu bolesti. Zato blagovremeno poduzmite sve potrebne preventivne mjere.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €