Jarac-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Tako blizu, a tako daleko. Ova rečenica bi najbolje opisala vaš emotivne odnose tijekom ožujka mjeseca. Vrlo često će u prvoj dekadi mjeseca dolaziti do konfrontacije s partnerom, uglavnom zbog nekih nebitnih tema, a često će u vašim svađama biti primjetan utjecaj drugih ljudi. Kao da vam neke druge osobe “pune glavu” ili vam pak unose tenziju, pa vas dvoje vrlo uspješno tu napetost prenosite u svoju komunikaciju. Strasti će se u drugoj dekadi stišati i izgledat će kao da sve ipak funkcionira kako treba. Međutim, i posljednja dekada ožujka donosi probleme, posebno u danima oko Pomrčina Mjeseca 23, -eg ožujka. Voljena osoba će tada biti u posebnom raspoloženju, lako povredljiva i na sve ono što kažete ili uradite reagirat vrlo intenzivno. No, u ovom su razdoblju zvijezde ipak na vašoj strani, pa mi ne izgleda da bi moglo doći do većeg raskola između vas dvoje. Drugu polovicu mjeseca, dok se vladar vašeg znaka, Saturn bude spremao da krene retrogradnim hodom, rekapitulirajte sve ono što se u posljednje vrijeme događa između vas i partnera, spoznajte svoje pogreške i vidite što je ono što biste mogli učiniti na dalje. Slobodni jarčevi će više puta tijekom mjeseca imati priliku ući u nešto što najviše liči na avanturu i prolazan odnos. Neka jača dešavanja koja bi vas mogla odvesti u smjeru jače priče biće aktualna u posljednjoj dekadi mjeseca i to sa osobom iz vaše okoline ili s nekim koga upoznajete preko rodbinskih odnosa.

posao

I vama će prva dekada mjeseca donijeti probleme u komunikaciji i dogovorima sa suradnicima au ovom periodu posebno obratite pažnju na poslovna putovanja. Pripremite svu potrebnu dokumentaciju, i učiniti ono što je do vas, ali očekujte da će dolaziti do kašnjenja, nesporazuma, mogućnosti da vam se računalo ili lap top pokvari usred poslovnog sastanka ili vani podaci koje trebate da prezentirate prosto nestanu. Također, možete kasniti. Pošto je Pomrčina Sunca baš u tom razdoblju u polju komunikacije, ovo je još jedna forma upozorenja za vas. Znak Riba je vrlo tajanstven, ali nosi i konfuziju i mogućnost obmana, pa u nove suradnje ulazite vrlo oprezno. U drugom dijelu mjeseca, a osobito od 20, -og ožujka moguće je da ćete se više angažirati oko nekih privatnih poslovnih aktivnosti, a pojedini Jarčevi će u tom razdoblju pokrenuti i poduzetničke poslove. Financije će biti dosta promjenjive.

Zdravlje

Mogućnosti za ozljede su naglašene u prvoj dekadi mjeseca, a posebno će biti ugrožene noge. Polje pokreta je generalno pod pritiskom u ovom periodu pa vam se savjetuje oprez i pažljivost. Starija populacija će imati naglašene probleme s kralježnicom i kukovima, a savjetuje vam se i učiniti krvnu sliku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €