Jarac-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: Za Jarčeve u emotivnim vezama i brakovima siječnja sve do treće dekade može biti naporan i promjenljiv. Emotivni partner i vi (a osobito vi) bit ćete skloni nekim prepucavanjima, vraćanju na prošle pogreške, prebacivanjima, što ni malo neće doprinijeti da se vaš odnos učvrsti i stabilizira. Oboje mislite da ste u pravu i nitko neće željeti da popusti. Na sve ovo, vama se može pojaviti neko pored koga uspijevate zaboraviti na sve probleme i pred zauzetima se otvara mogućnost tajnog odnosa. Možda ćete jedno vrijeme uspijevati sebe da obuzdavate i da se kočite (jer tajne veze nisu nešto što je vaš fah), ali polovinom siječnja dolazi jedan intenzivan period kada možete popustiti. Ukoliko iz prvih dvadesetak dana mjeseca uspijete izađete bez ovakvih situacija, treća dekada bi vama i voljenoj osobi ili bračnom partneru mogla donijeti smirivanje, više lijepih dešavanja i povratak na one vaš utvrđene ljubavne staze. Razmislite dobro šta su vam prioriteti. Ukoliko ste usamljeni, konjukcija Saturna i Venere u polju podsvijesti, tajni – vrlo često će vas vraćati u razmišljanja o nekome s kim ste ranije bili u emotivnom odnosu. Moguće je da ćete željeti da se ponovno vratiti ovoj osobi, ali vam zaista ne mogu reći da li bi to bilo ono što vam je potrebno u ovom momentu. Ako ne budete skloni vraćanju u prošlost, onda će vas samo privlačiti osobe za koje znate unaprijed da nisu za vas i da s njima ne možete ostvariti onakvu vrstu veze kakvu želite. No, usamljenost može odraditi svoje, a vi se naći u priči koja će krenuti pod okriljem tajnosti.

Posao: Ovaj detalj ću odmah napomenuti – svih Jarčevima, ali naročito privatnicima, sredinom mjeseca ide jedan vanredan financijski dobitak – budite na oprezu i “merkajte” prilike, red je da se taman malo novčano oporavite od troškova praznika … Generalno – nećete moći da se baš požalite na priljeve novca, a neke svoje ideje i idejice ćete itekako uspijevati “prodane” zainteresiranima. No, da krenemo od početka – Sunce je u vašem znaku sve do treće dekade siječnja, a Merkur će kroz njega imati svoj retrogradni hod. Ovo je dobar trenutak da se aktivirate, naročito ako ste u prethodnom periodu imali zastoja u poslovnom segmentu. Prilike koje ste propustili onda za svoje promoviranje, doći će na dnevni red opet. Godit će vam potvrda vašeg doprinosa ili uspjeha od strane nadređenih koja će doći u prvoj dekadi siječnja. Ako to ne bude unapređenje, biće makar novčani dobitak. Ne zaboravite, mlad Mjesec je u vašem znaku, i očito je vrijeme da se aktivirate i pokrenuti u svim segmentima!

Zdravlje: Planeta Merkur vlada vašim zdravljem, a pošto je u ovom mjesecu u vašem znaku i to sve do kraja druge dekade u retrogradnom hodu, morat malo više da se pozabavite ovim životnim segmentom. Pripazite se padova i ozljeda, a gripove ili prehlade nemojte odbolovati na nogama, pošto su vam trenutno pluća i bronhije slaba točka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €