Jarac-Mjesečni horoskop za studeni 2022.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Slobodni se tijekom ovog mjeseca mogu zaljubiti. Osoba koja će privući vašu pažnju najvjerojatnije ide kroz poslovne okolnosti. Iskrica prepoznavanja ili jedna doza fatalnosti može se javiti već pri prvom vašem kontaktu. Obzirom na to koliko vam je u ovom razdoblju potrebna ljubav, nije ni čudo što ćete odmah poletjeti i nećete moći oduprijeti najezdi leptirića na vaš trbuh. Koliko god željela da ovo što ste pokrenuli ide dobro i da vi konačno budete sretni i zadovoljni, ja moram vas upozoriti. Naime, postoje mogućnosti da ova vaša mala love story bude narušena u trećoj dekadi ovog mjeseca, zato i savjetujem da osobu koju ste upoznali ne uzdižete odmah u visine, već da pokušate realno sagledati sve njene vrline i mane da se ne biste razočarali na nekim nebitnim sitnicama. Zapamtite da smo svi ljudi, i da su greške normalne. Vrijedi oprostiti, naročito ako ovo nije bilo namjerno, ili ako ste se pogrešno razumjeli …. Oni u duljim vezama i brakovima – red dobrog, red lošeg. Izgleda mi da nikako ne uspijevate se uskladite i uhvatiti neki zajednički ritam, pa je bolje u ovom periodu truditi se da rješavate neke svakodnevne sitne probleme i da ne dopustite da oni prerastu u nešto ozbiljnije. Druga dekada studenog je naročito dobra za koliko toliko dovođenje odnosa u neku stabilniju fazu.

posao

Prvo bih vas obradovala onim boljim financijskim prilikama koje su vam sada toliko važne, jer već u dubini duše počinjete sumnjate da ćete se izvući iz dugova i materijalnih troškova. Naročito je druga dekada mjeseca dobra po ovom pitanju, pa taj period koristite naplatiti zaostala potraživanja, ali i da se više angažirate po pitanju dodatnih poslova. A sada idu one manje lijepe vijesti …. šalim se, nemate toliko baš razloga za strahovanje po pitanju posla. Uglavnom ćete morati boriti s redovitim poslovnim obvezama, iako će drugi dio mjeseca biti malo naporniji čak i po ovom pitanju. Jednu formu potpore od nadređenih i suradnika ćete dobiti, možda ne u onoj mjeri u kojoj ste očekivali, ali sada vam je i ovo dovoljno da biste s realizacijom nekog posla ili projekta mogli nastaviti. Privatnicima treća dekada studenog problematična u materijalnom, financijskom smislu i neke već ugovorene suradnje mogu biti otkazane. Dobar aspekt između vašeg vladara Saturna i tranzitnog Marsa davaće vam dovoljno snage i ustrajnosti da izađete na kraj i sa najzahtjevnijom problematikom. Samo budite uporni i dalje.

Zdravlje

Mars će u drugom dijelu mjeseca bacati negativan aspekt na vaš znak. Iako ste dosta fizički čvrsti i otporni ipak biste u tom razdoblju trebali povesti više računa o sebi. Moguće su respiratorne infekcije, prehlade, virusi, ali stoje i mogućnosti padova, istezanja ligamenata i ozljeda potkoleničnih kostiju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD