Jarac-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Nije ovaj mjesec ni malo loš po pitanjima ljubavi slobodnim Jarčevima. Stelijum planeta u ovom polju, kao i mlad Mjesec u prvoj dekadi svibnja – sve ukazuje da je vrijeme za neke nove početke. Doduše, vladar vašeg znaka Saturn, ide retrogradnim hodom, pa je potrebno da potisnete neka loša emotivna iskustva iz prošlosti i biti spremni da se malo više otvoriti ka potencijalnim partnerima. Na svu sreću pa će osobe koje su zainteresirane za vas biti u fazonu inicijative i neće vam dozvoliti da se uvučete u svoju mrgodnost i zatvorite. Netko će prilično uporno kuckati na vrata vašeg srca i više je nego izvjesno da ćete vi i otvoriti. Ovo je vrijeme uživanja, ali i stabilosti i one priče pokrenute tijekom ovog meesca imaju velike predispozicije za trajnost. Partnere možete pronaći uglavnom na mjestima zabave u prve dvije dekade, dok će se u trećoj otvoriti mogućnosti i preko posla i prijatelja. Radujte se svibnju! Oni koji su zauzeti i imaju emotivnog ili bračnog partnera, mogu sada svoj odnos u mnogo većoj mjeri obnoviti i stabilizirati. Neke će parove obradovati i najava prinove, što će doprinijeti da se vas dvoje još jače povezati. Ono što je potrebno je opustiti, zaboraviti na nesuglasice iz prošlosti. Retro Merkur vam sada daje šansu riješiti neka pitanja koja su vam predstavljala problem i da se ponovno uljuljka u ljubav.

posao

Ono što vam ide na ruku jeste aktivan Veliki zemljani trigon, koji će biti na snazi ​​sve do treće dekade svibnja mjeseca. I pored retrogradnosti Merkura, ovaj period vam daje priliku da stabilizujete svoje poslove i stvoriti čvrstu osnovu za daljnje napredovanje. Nekih povremenih problema u odnosu s najbližim kolegama sada svakako mora biti, jer je naglašena sporost u dogovorima, greške u komunikaciji, ali i tvrdoglavost obiju strana. Bolja situacija je definitivno u trećoj dekadi svibnja, kada Sunce i Venera ulaze u vaš polje poslovnih okolnosti i obveza. Sve će krenuti nekim mnogo bržim i aktivnijim tijekom i tada je moguće i formiranje novih suradničkih i partnerskih odnosa. Mlad Mjesec u znaku Bika, koji je vaš polje talenata i kreativnosti daje šansu onim Jarčevima koji se bave idejnim radom, umjetnošću, zaradama od hobija. Privatni poduzetnici u ovom mjesecu mogu dobiti veliku šansu za prosperitet.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja ide retrogradnim hodom, au polju podsvijesti su retrogradni Mars i Saturn. Opterećenje je ovo prvenstveno za vašu psihu, pa nemojte dozvoliti da zapadate u malodušnost ili biti pod pritiskom stresa. Krećite se, odmarajte se, hranite se pravilno i trudite se da budete okruženi pozitivnim ljudima. Šetnje u prirodi su sada spas za vas.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €