Jarac-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Venera je u prvoj polovici mjeseca u vašem znaku, dok u drugom dijelu veljače prelazi u polje posla I osobnih vrijednosti. Za zauzete ovo označava da ćete se najbolje osjećati u ušuškanosti I toploj, domaćoj atmosferi s bračnim partnerom ili voljenom osobom. Iako će vas vaš drago biće tijekom prve dekade veljače par puta onako baš žestoko iznervirati, lako ćete prijeći preko ovoga. Sada vam je najbitnije da je situacija kako treba, I da postoji dobra komunikacija između vas dvoje. Možete razgovarati I o nekim važnim pitanjima I praviti ozbiljnije planove za budućnost. Drugi dio mjeseca donosi pokretno energiju, pa ćete zajednički više izlaziti I provoditi se s prijateljima. Možda padne I neko zajedničko veselje u smislu objave zaruka ili početka zajedničkog života. Imat ćete razloga za radovanje. Sve u svemu – koliko vidim, nećete proći ni malo loše. Ako ste slobodni, Venera će donijeti jedan oreol ledene ljepote I aristokratskog ponašanja, pa ćete svaki čas “hvatati” zadivljene poglede pripadnika suprotnog spola. Poneki od njih će se I odvažiti da vam priđe I aktivira se da vas osvoji. Iako je cijeli mjesec dobar da se aktivirati u emotivnom segmentu, ipak mi se čini da će najplodonosnije biti treća dekada veljače. Tada ste baš duboko dodirnuti jednim kontaktom, kao da ova osoba suštinski zna točno što vam je potrebno I ponaša se prema vama kao prema neizmjernoj dragocjenosti. Možete se zaljubiti do koske.

posao

Ako imate privatne poslove, u prvom dijelu mjeseca ne žurite I ne donosite odluke na prečac. Sve ono što može sačekati ostavite za drugu polovicu mjeseca kada je mnogo povoljniji period I za dogovore I za zaradu. Generalno – iako će se dosta toga u prvoj dekadi pokretati teško I povremeno možete imati osjećaj da je od nekih planova najbolje odustati, vidjet ćete I sami da stvari dolaze na svoje mjesto. Polje posla se jako aktivira ulaskom Merkura I Venere u njega, tijekom druge dekade veljače. Neki će Jarčevi tada početi razmišljati o neophodnim promjenama u načinu poslovanja, dok će se drugima otvoriti šanse da promjene posao ili prijeđu na drugu poziciju. Odličan je razdoblje I za nezaposlene da se aktiviraju. Shvatit ipak da na neke ljude ne možete računati, ali sigurna sam da je to nešto što vam se već izvjesno vrijeme vrzma po mislima, ali ste se nadali da niste u pravu. Financijama ćete biti prezadovoljni tijekom cijelog veljače, a posljednja dekada mjeseca donosi mogućnost I za dodatne poslove.

Zdravlje

Zdravstvene prilike su uglavnom dobre po vas tijekom veljače. Starija populacija može imati problema s kralježnicom ili s povišenim kolesterolom u krvi, kao I sa šećerom. Mlađi imaju samo u prvoj dekadi predispozicije za prehlade I virusna oboljenja. Nešto viša temperature. Odležite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €