Jarac / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zemlja i Voda, kohezija dvije različite snage, statične i surove Jarca i one u neprekidnim oscilacijama Raka, rađa prirodu u neprestanom traženju svjesne potvrde vlastitih vrijednosti i iskrenog priznanja njenih kvaliteta. Tijekom cijelog života Jarac – Rak biva suočen sa nostalgijom izgubljenog raja i ostaje vezan za prošlost i afektivno ovisan jer je njegova potreba za nježnošću i toplinom ogromna.

To je usamljenik kome je potrebno da voli i da bude voljen, idealista kojeg koči prevelika lucidnost, nježna osoba koju progoni vlastita hladnoća. Njegov zanos je blokiran zbog čega se osjeća neugodno pred samim sobom i pred drugima, podižuci između sebe i grube stvarnosti nevidljive i nepremostive barijere. On zapravo nije potpuno siguran što želi. Njegova se ličnost traži, potčinjena maštarijama i sumnjama u njih, ona je neobuzdana i zatvorena u strogost logike i konformizma. Zato nije nimalo čudno što se u tim uvjetima povlači u sebe, u svoje uvriježene navike, odbijajući svaku spontanost. Često ga smatraju osobenjakom, u lošem smislu riječi, čudnim tipom, čovekomrzcem, a on ima osjećaj da je neshvaćen i polako razvija kompleks manje vrijednosti koji pojačava njegovu inhibiciju.

Ali, zahvaljujući svom strpljenju, upornosti, tvrdoglavosti da sebe prihvati onakvog kakav jest, da se bori protiv svih prepreka, vremenom će naučiti da izbjegne duhovno cijepanje. Tada će racionalno prevagnuti nad sanjarenjem, biće u stanju ostvariti svoj ideal, a to je da se potpuno posveti samo jednoj ambiciji. Vrijeme više nije važno, hitnost nestaje kao i mentalna neugodnost. Biće postaje koherentno i uspijeva ostane apstraktno, vjerno svom porijeklu. Uspijeva uklopiti u društvo a da ne zaboravi svoje korijene …

– Vaša egzistencija je u velikoj mjeri pod utjecajem obiteljskih slika i obiteljskog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osjećajniji nego tipičan Jarac i dajete prednost kućnom i obiteljskom okruženju. Sanjarije Vas stalno vezuju za djetinjstvo i vode Vaša osjećanja i izbor. Spontani ste samo kada se osjećate potpuno sigurno; tada otkrivate da ste osjećajniji više nego što pokazujete. Vaše glavne ljudske vrline potiču iz činjenice da nikada ne zaboravljate svoje korijene, niti iskustva koja ste stekli u životu.

Emocije su Vam veoma jake i sa Vama se mora postupati vrlo pažljivo. Strah od ismijavanja ili kritike, ponekad Vas čini diskretnom, diplomatične i konvencionalnom osobom. Vodite računa o svojim raspoloženjima, moglo bi Vam se dogoditi da sve shvaćate previše osobno. Vi ste biće bogato prelivima i sposobno pomiri san i javu. Još ako bi malo izašli iz svoje školjke, uvidjeli bi da svijet nije tako prijeteći kao što zamišljate …

Ukoliko Vam pođe za rukom da uspostavite duhovni sklad, stoji Vam na raspolaganju veliki asortiman korisnih osobina za plodno uključenje u sve životne djelatnosti; ozbiljnost, koncentracija i organiziranost – su samo neke od njih. Tada ćete moći i svoje ambicije podredite samo jednom cilju. U tome će Vam dosta pomoći Vaš najbolji saveznik: Vrijeme …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €