Magija

Jarac / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ove dvije prirode izgledaju proturječno, ali to je samo na prvi pogled. Snažna volja i hladnoća Jarca nijansirana je ovdje neodlučnošću i ekstremnom senzibilnošću Riba.

Ovisno o slučaju, ovakva osoba je ili kruta ispod elastičnog izgleda ili elastična ispod krutog izgleda. Teško izlazi na kraj s promenljivošću svojih duševnih stanja, ne umije uvijek izraziti ono što osjeća ali ima stvarnu velikodušnost i duboku potrebu da zaista bude korisna. Također je veliki oportunista i ume, a da se to ne primijeti izvuče svoju korist iz igre i obrani svoje interese. Mada nije mnogo ambiciozna, posjeduje mogućnosti da dosegne visok intelektualni nivo, što se dalje odražava u mnogo elastičniji i pozitivnijem stavu pred preprekama u životu. Ako ova kombinacija nešto i gubi na postojanosti, zato zadobiva na čistoći osjećaja, a osjećajan život Riba djelomično je reguliran jasnim i muževnim mentalitetom Jarca.

Često se događa da ovakva sinteza znaka i podznaka formira ličnost koja ume da spoji osjećaje i racionalnost iz čega izvlači korist za svoju intuiciju. Tako stiče intuitivno poznavanje a svoje sposobnosti apstrakcije i logičkog mišljenja koristi da bi formulirala i bolje razumjela ono što je otkrila. U tom izuzetnom slučaju mentalni svijet Jarca – Ribe postaje na izvjestan način odraz stvarnog svijeta, slika koja sazrijeva koju je inače vrlo teško uočiti iu potpunosti i sa svim detaljima.

U osnovi je riječ o spokojnoj prirodi i nimalo agresivnoj. Mora se reći i to da su ove osobe mnogo osjetljivije nego što se drugima može učiniti. To su idealisti spremni bez roptanja podnesu i najveće napore, koji katkad idu i do žrtvovanja. Često se iz suosjećanja, odluče za prijateljstvo i kad im ljubav kuca na vrata, jer se plaše da će patiti, ai zato što ne mogu podnijeti ni pomisao da pokvare neku vezu …

– Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, suosjećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče s neuspjehom pa onda neće ni pokušati nešto učine, jer nisu sigurni u uspjeh – teškoće ih tjeraju u rezignaciju i tada bivaju obeshrabrene. Lako gube snagu i energiju. Događa se da pogrešnim ljudima ukažu svoje povjerenje. Glazba ima vrlo važnu ulogu u životu obeju tipova; ona ublažava njihovo loše raspoloženje …

Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život i saosjećajnije ste nego što je to tipičan predstavnik Vašeg znaka Jarca. Prilično ste pasivni i često živite u suprotnostima sa svojim željama: privlači Vas ono što ne možete imati. Imate veliku potrebu za sigurnošću u ljubavi i zato ćete možda često biti u prilici da oklijevate i lutate. Ponekad ste zbog toga u stanju da se bacite u neka nepoznata iskustva, u mistično – čuvajte se bježanja od realnosti i sklonosti ka žrtvovanju. Imat ćete mnogo nejasnih i kaotičnih odnosa s drugima. Ići ćete do kraja u borbi između bića koje je razumsko i bića koje je maštovito i iracionalno

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK