Jarac / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ove dvije prirode izgledaju proturječno, ali to je samo na prvi pogled. Snažna volja i hladnoća Jarca nijansirana je ovdje neodlučnošću i ekstremnom senzibilnošću Riba.

Ovisno o slučaju, ovakva osoba je ili kruta ispod elastičnog izgleda ili elastična ispod krutog izgleda. Teško izlazi na kraj s promenljivošću svojih duševnih stanja, ne umije uvijek izraziti ono što osjeća ali ima stvarnu velikodušnost i duboku potrebu da zaista bude korisna. Također je veliki oportunista i ume, a da se to ne primijeti izvuče svoju korist iz igre i obrani svoje interese. Mada nije mnogo ambiciozna, posjeduje mogućnosti da dosegne visok intelektualni nivo, što se dalje odražava u mnogo elastičniji i pozitivnijem stavu pred preprekama u životu. Ako ova kombinacija nešto i gubi na postojanosti, zato zadobiva na čistoći osjećaja, a osjećajan život Riba djelomično je reguliran jasnim i muževnim mentalitetom Jarca.

Često se događa da ovakva sinteza znaka i podznaka formira ličnost koja ume da spoji osjećaje i racionalnost iz čega izvlači korist za svoju intuiciju. Tako stiče intuitivno poznavanje a svoje sposobnosti apstrakcije i logičkog mišljenja koristi da bi formulirala i bolje razumjela ono što je otkrila. U tom izuzetnom slučaju mentalni svijet Jarca – Ribe postaje na izvjestan način odraz stvarnog svijeta, slika koja sazrijeva koju je inače vrlo teško uočiti iu potpunosti i sa svim detaljima.

U osnovi je riječ o spokojnoj prirodi i nimalo agresivnoj. Mora se reći i to da su ove osobe mnogo osjetljivije nego što se drugima može učiniti. To su idealisti spremni bez roptanja podnesu i najveće napore, koji katkad idu i do žrtvovanja. Često se iz suosjećanja, odluče za prijateljstvo i kad im ljubav kuca na vrata, jer se plaše da će patiti, ai zato što ne mogu podnijeti ni pomisao da pokvare neku vezu …

– Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, suosjećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče s neuspjehom pa onda neće ni pokušati nešto učine, jer nisu sigurni u uspjeh – teškoće ih tjeraju u rezignaciju i tada bivaju obeshrabrene. Lako gube snagu i energiju. Događa se da pogrešnim ljudima ukažu svoje povjerenje. Glazba ima vrlo važnu ulogu u životu obeju tipova; ona ublažava njihovo loše raspoloženje …

Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život i saosjećajnije ste nego što je to tipičan predstavnik Vašeg znaka Jarca. Prilično ste pasivni i često živite u suprotnostima sa svojim željama: privlači Vas ono što ne možete imati. Imate veliku potrebu za sigurnošću u ljubavi i zato ćete možda često biti u prilici da oklijevate i lutate. Ponekad ste zbog toga u stanju da se bacite u neka nepoznata iskustva, u mistično – čuvajte se bježanja od realnosti i sklonosti ka žrtvovanju. Imat ćete mnogo nejasnih i kaotičnih odnosa s drugima. Ići ćete do kraja u borbi između bića koje je razumsko i bića koje je maštovito i iracionalno

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €