Jarac / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vas nije nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Ova kombinacija Vašeg znaka i podznaka je brak između strasti i razuma, uz uvijek prisutno osjećanje pripadnosti jednom uzvišenom rodu. Žalosne i čeznutljive himere uglavnom nisu prisutne u snovima Jarca – Škorpiona, dok se hladnoća i ravnodušnost aktivno bore protiv uzburkanog mora strasti kako bi omogućili organizatorskoj ambiciji da dođe do izraza.

Snaga dvije prirode u ovoj kombinaciji otkriva drugima nemire njene duše. Takva osoba ispoljava ogromnu volju i ustrajnost, nepokolebljivu sigurnost, ali je u stvarnosti svaki njezin uspon plod teško osvojenog sazrijevanja.

Kada sretnete neku od ovakvih osoba odmah shvatite, po “auri” koja je okružuje, da se ne radi o nekome tko je “kao drugi”. U stvari, to su tajanstvene, tvrdokorne i teške osobe! Ovi obazrivci koji ne vjeruju nikom, pa ni sebi samom, kadri su da na poslu iu drugim obvezama podnesu nadljudske napore. To su fascinantne, rezervirane i napete, katkad zajedljive i zabrinjavajuće ličnosti, opsjednute nekim svojim osjećanjem krivnje, zbog čega su često sumnjičave i oprezne u odnosima s okolinom. Također se mogu zapaziti očigledno neosnovani obrambeni stavovi. Ali za njih svakako ima objašnjenja u unutarnjim borbama koje su spomenute …

– Često djelujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što to pokazujete. Skloni ste introspekciji – koju oštar i strpljiv um naglašava i sistematizira dopuštajući mu da odgonetne svoje unutrašnje tajne i da ih ponekad poveže s općim uređenjem svijeta. On je kadar da svojom jasnoćom, distancom, logikom i ustrajnošću privede uspješnom kraju jedno dugotrajno istraživanje. Budući da ste uporni i odlučno tragate za Istinom, zbog te Vaše aktivnosti se često opečete. Zbog toga se trudite da ojačate svoju osobnost, pokušavate je čvrsto izgradite, sve dok ne postane neka vrsta oklopa, neosjetljiva i ravnodušna prema nestalnim osjećajima.

Vi posjedujete znatne adute za društveni uspjeh i duhovno uzdizanje, pod uvjetom da ste u stanju da se stopite sa onim što je ljudsko, da ga osjećate kao vlastito tijelo, ili da uzdignete svoj zemaljski mikrosvijet na kosmički nivo. U suprotnom, živeći u vlasti svojih slabosti mogli bi potonete mnogo dublje ispod svih tih vrijednosti. Budući da ste u velikoj mjeri egoista, konformista, okorjeli nihilista, i da ste uvjereni u ispravnost svojih mnogobrojnih potisnutih želja, skloni ste da tonete u intelektualnu i sentimentalnu samoću, koju polako izgrađujete uvjereni da ste sposobni sami potražite (i pronađete!) Svoju sreću …

Vaša senzualna pojava na suprotni spol djeluje magneticna. Sjajan ste detektiv koji uglavnom psihološki promatra druge. Iako po prirodi niste pričljivi, drugi žele biti u Vašem društvu. Velika snaga volje Vas često vodi u pretjerivanja – želite sve ili ništa. Fizički Vas karakterizira dosta jaka konstitucija tijela, osjetljivost na alkohol i droge. Bilo bi dobro da uspostavite ravnotežu između Vaših razdoblja neumjerenosti i zdravog odmora.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK