Jarac / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo je pretežno dobra kombinacija znaka i podznaka, u kojoj se proturječne osobine oba znaka harmonično uklapaju. Intelektualne mogućnosti i originalnost Vodenjaka ovdje se kombiniraju sa velikom marljivošću i upornošću Jarca.

Jarac je sudbinski znak najdubljeg čovjekovog pada u materiju i on ukazuje “nedisciplinovanoj” Vodenjaku, žrtvi svjesnoj vlastite neobičnosti, na pravi put i time je spašava od nerealnih utopija. Time se rađa priroda svjesna važnosti koju može imati materijalno blagostanje, isključujući mogućnost da ono postane predmet gušenja duhovnih vrlina. Udružujući geometrijski duh i duh za finese, koncentraciju sa otvaranjem, hladnoću sa entuzijazmom, ova priroda postiže fenomenalnu lucidnost i određenu sposobnost rezonovanja.

I tako se, najzad, ova osoba oslobađa, lagano ali neizbježno, okova svojih principa i fiks – ideja, da bi se suočila sa stvarnošću, uz uvijek pozitivnu pomoć entuzijazma i uvećanu svijest o vrijednosti manje obveznih aspekata u životu. Među najkarakterističnije osobine ove kombinacije spada nepokolebljiva obrana univerzalnog ideala: neovisnosti.

Međutim, sva bića rođena pod ovim dvostrukim zodijakalnu utjecajem ne ostvaruju ovu zadivljujuću sintezu. Ima među njima onih kod kojih snaga osjeta nadilazi sposobnost njihovog dešifriranja. Oni imaju dojam da im se često događaju neke stvari ne mogu dosegnuti, krijući u sebi osjećanje manje vrijednosti i teško se oslobađajući izvesnog diletantizma. Za njih svijet ide prebrzo, događaji ih smućuju. Ali, izgleda da je ovo neophodna faza razvoja svih koji imaju ovu kombinaciju u horoskopu …

– Vi ste nekonvencionalni i otvoreni prema novim stvarima, skloni eksperimentiranju i vjerojatno živite intenzivnim životom – to je ono što Vas čini drugačijim od tipičnih predstavnika Vašeg znaka, Jarca. Drugima možete izledati čudno jer dosta često mijenjate raspoloženja. Djelujete samouvjereno, a kada postanete zreli odišu atmosferom: “Ako Vam se dopadam, baš lijepo – ako Vam se ne dopadam nema problema”. Međutim, Vi to zapravo ne mislite. Samo uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom.

Ponekad ste ekscentrik koga ne brine što drugi misle – idete ka vlastitim ciljevima na svoj način. Možete biti i buntovni – ali uvijek s “razlogom”. Riječ je o Vašem “razlogu”. Vrlo ste napredni u svojim razmisljanjima a dobra koncentracija Vam ide u prilog. Oko Vas uvijek lebdi dašak misterioznog i jedinstvenog – volite neobične i daleke stilove. Uporni tragalac, imate strast za znanjem i ambicije da otkrivate nepoznato. Često zbog toga zaboravite da treba živjeti i privatni život. Ipak, sposobni ste za snažne strasti za koje nitko i ne pretpostavlja da postoje.

Imate veliku potrebu za orijentacijom i sredinom u kojoj ćete se izraziti, za bližnjima sa kojima ćete se identificirati da bi ojačali svoju osobnost. Ukoliko u blizini imate bića koja Vas razumiju, vole i znaju što znače odricanja, sve će ići kako treba. Ukoliko je suprotno (što je vjerojatnije), dobit ćete svoju slobodu uz mnogo lomova …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €