Jarčevi, sretan vam rođendan! Rad, red i disciplina, moto je Jarca …. (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jake volje i miran, Jarac jedan od najstabilnijih znakova zodijaka. Ključne karakteristike su mu upornost, izdržljivost i ustrajnost. On je pouzdan radnik u bilo kojoj oblasti. Emocije nisu nešto čime bi se ovaj znak mogao pohvaliti. Temeljni su i duboki mislioci, pa uglavnom dostižu visoke položaje na poslovnim pozicijama, što im i jeste životni cilj.

Rad, red i disciplina, moto je Jarca. Ovaj znak karakterizira također i velika ambicioznost, oni nikada u svom okruženju neće trpjeti neradnike. Prema nepoznatim ljudima su vrlo skeptični, otuda taj ” leden ” stav.
Ovi marljivi radnici će teško pokazati osobnu naklonost prema osobama, ali kad se prođe njihov niz testova ličnosti, pod uvjetom da se polože pozitivno, Jarac će uz njih provesti čitav život. Granice davanja i uzimanja su jasno postavljene i tu nema odstupanja, a pravila su jednaka za sve.

Jarac ne dozvoljava drugima da se miješaju u njegov život, ali zato vrlo poštuje tuđu privatnost. U rješavanju problema koriste diplomatski metoda. Nisu nasilnici i agresivci, ali vrlo umeju da odišu autoritetom, i to kakvim!

Par dobrih prijatelja za cijeli život, Jarčevima je sasvim dovoljan. Njihova skromnost je zastupljena na svim poljima. I ako su svojim ambicijama uspjeli steći veliko materijalno bogatstvo, oni se nikada neće razmetati i eksponirati.

Njihova profesija bi svakako mogla biti ekonomija ili matematika. Odlični su profesori i predavači. Ako rade u tvrtkama, i ako nisu omiljene kolege jer ne podliježu bliskosti i intimiziranjem, oni su vrlo lojalni rukovodstvu i streme isključivo ciljevima tvrtke.

Jarac je simbol kostiju, koljena i zuba, pa je nerijetko da pripadnici ovog znaka imaju zdravstvenih problema baš na spomenutim predjelima.

Na emotivnoj strani, Jarac nije znak koji je nesposoban dovoljno za ljubav, ali je problem što nema talent da svoje emocije ispolji na pravi način. Njemu odgovaraju partneri kojima je izražena intuicija i koji su dovoljno strpljivi da razumiju potrebe ovog ne tako jednostavnog znaka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €