Magija

Ji Djing heksagram 16 Yu Svjesnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

16 YU SVESNOST
Ovo je najpovoljnije vrijeme da tražite pomoć od drugih. Ako pokušate se bez pomoći drugih uhvatite u koštac s problemom ili situacijom za koju se raspitujete, rješenje neće biti povoljno. Ako, pak, dobijete potrebnu pomoć, važno je da osigurate da nema nesporazuma, da drugi u potpunosti procijene realnost situacije i shvate vaš stav.

16 Ji Spokoj
Gore: dzenova – grom, pokret
Dolje: KUN – zemlja, žena

Spokoj donosi korist onima koji izgrađuju zemlju i upravljaju vojskom.

USKLAĐIVANJE, ODUŠEVLJENJE
Sva prirodna zbivanja slijede put najmanjeg otpora i skladnog prirodnog reda. Rijeke, u svom nizvodnom kretanju prema oceanu, usecaju svoja korita kroz najpropustljivija područja. Mjesec povlači za sobom ritmičko talasanje plime i oseke dok orbitira oko zemlje na motki njene gravitacije. Sunce drži pod kontrolom zemlju kroz zemljinu osu i tako osigurava regularno smjenjivanje godišnjih doba. Sve stvari u životu se usklađuju s ovim zakonima i modelima, uključujući bezbrojne ljudske djelatnosti.
U društvu postoje utvrđene tradicije, generalna shvaćanja i neodoljive međusobne privlačnosti koje instinktivno izbijaju iz same prirode čovečanstva.Kada želite pokrenuti, vodite, utječete na druge, ili da vladate, onda morate prvo uskladite svoje zamisli s važećim društvenim vrijednostima. Tako čovjek zadobiva pažnju, suradnju i privrženost ljudi. zabrane koje zadiru u društveni sentiment i opće prihvaćen način života, izazivaju ozlojeđenost. Nepopularni ratovi se ne mogu voditi bez potresanja narodnog duha i izazivanja poremećaja.
U ovom periodu treba uočiti suštinsku prirodu trenutka. Ako dokučite pravac općeg kretanja, i svoje ponašanje uskladite prema njemu, možete postići velike stvari. Nove ideje, pronalasci i otkrića sada se mogu uspješno razviti i promovirati.
Udubite se u kolektivno osjećanje, pokušajte predvidjeti što će se ubuduće tražiti i prihvaćati, i odlučite se za sposobne suradnike koji će s entuzijazmom podržavati vaš zanos.
Kinezi su uspoređivali ovo vrijeme sa skladanjem glazbe. Uvjerljiva matematička čistoća harmonije u glazbi, u jednom masovnom koncertnom doživljaju, nadahnjuje srce svakog pojedinog slušatelja. Moćna misterija koja povezuje tonove u cjelinu, prikazuje se tada kao jedan tajanstven jezik zajedničkog iskustva stvarnosti. Kroz glazbu se izražavaju najdublja ljudska iskustva umjetnosti, odgoja, povijesti, liječenja,
religije i patriotizma. Ljudi u razdoblju USKLAĐIVANJAbivaju potaknuti da osjete sveopće ljudsko savršenstvo i istinu. Tako su moćni ovi trenuci savršene harmonije da je Konfucije smatrao da: “Taj koji bi u potpunosti shvatio ovakvu žrtvu mogao bi vlada svijetom kao da mu se ovaj vrti na dlanu”.
Heksagram predlaže jedno takvo USKLAĐIVANJE u kome ćete u potpunosti moći izraziti svoje ideje i interesovanja. Vaša opća usklađenostsa pulsom vremena učinit će vas posebno harizmatičnimu društvenim i osobnim odnosima.
Sada možete spremno kontaktirati sa svojom istinskom prirodom. Obratite pažnju na ritmove svog tijela, na svoje urođene osobine, i poslušajte svoj unutarnji glas. Ovakva bliskost sa samim sobom će, između ostalog, doprinijeti vašem zdravlju i općem blagostanju. Usklađujući tijelo i duh s kozmičkim redom, i vaše tijelo će odisati vitalnošću i poletom.
Trigram dzenova, pokret, utječe odozgo na Trigram KUN, prijemčivost, ipodstiče ga na aktivnost. Bez promjene, potreba za usklađivanju od životnog značaja. Poslušajte svoj unutarnji glas ako vam je stalo do korektnog ponašanja. Ako donosite odluku, prepustite se porivima svoje istinske prirode. Odaberite put najmanjeg otpora. Krećite se u ritmu trenutka. Tako ćete sebi olakšati brige i napetosti i otvoriti se prema kozmičkom zanosu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM