Magija

Ji Djing heksagram 17 Sui sljedbeništva

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

17 SUI sljedbeništva
Ne pokušavajte igrate vodeću ulogu. Budite zadovoljni da svirate i drugu violinu i drugim dopustite da poduzmu prve, odlučne korake. Ako zanemarite ovaj savjet i inzistirate ići naprijed, vjerojatno ćete se naći u stresnoj, zamornoj i rizičnoj situaciji.

17 Suei Praćenje
Gore: duelom – jezero, močvara
Dolje: dzenova – grom, pokret

Praćenje. Najveći uspjeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Nema pogreške.

PRILAGODBA, PRAĆENJE
Kad dođe jesen, sve što nastavlja živjeti počinje se prilagođava godišnjem dobu. U iščekivanju zime, krzna životinja postaju gušća, a sjemena biljaka jesenji vjetar raznosi na udaljena mjesta da tu sačekaju proljeće. Kora drveta deblja da bi ga zaštitila od hladnoće, a insekti se ukopavaju duboko i hiberniraju. Prilagođavajući se neumitnoj sili opadanja, život se umiruje i priprema za buduću aktivnost, a tako ujedno biva i zaštićen.
PRILAGODBA znači znati kada treba delati a kada mirovati, kada govoriti a kada šutjeti. Priroda ovog heksagrama može se usporediti s jesenskim dobom kada se aktivnost smanjuje i sve kreće na počinak. Ne radi se o sputavanju – jer ovdje nije uključen nikakav napor. Radi se o jednom mirnom prihvaćanju i voljnom prilagođavanju postojećim silama. Vi treba sada napraviti najviše iz okolnosti. Prepustite drugima kontrolu nad situacijom. ćak i ako se osjećate sposobnim izmijeniti tijek zbivanja, u vašem najboljem interesu je da ostanete gdje ste. Istinska snaga leži u služenju, i sa takvim postupanjem sada se postiže napredak i uspjeh.
Narod će sada slijediti samo one vođe koji prilagode svoju viziju društvenom sentimentu. Ako su ideali vođe daleko od glavnih tokova realnosti koje je prihvatila većina, ako kroz njegova djela i službu ne odzvanja PRILAGODBA interesima ljudi, onda bi se praćenje takvog vođe sada pokazalo kao opasno. Međutim, ukoliko su ciljevi koje slijedi usklađeni sa pulsom vremena, možete mu se prikloniti. Jer sljedeći nekog drugog, vi se opuštate i obnavljate svoje snage.
Gledajte biti prilagodljivi u društvenim i osobnim odnosima i, ako je potrebno, podredite se. Ispravno je sada prilagoditi se situaciji, jer to je jedini način da se ostvari povoljan napredak. Nemojte gubiti energiju boreći se s nadmoćnim snagama.
Bolje je da prilagođavanjem izvučete iz svojih odnosa najveću moguću dobit.
Oslobodite se starih predrasuda i testiranja koji sputavaju vaš ponašanje i napredak.
Ako vam ciljevi i načela nisu usklađeni s društvenim ciljevima i načelima, morate promijeniti sebe. Vaš napredak sada počiva na realnostima vaš okoline. U svojoj kući vi možete živjeti po vlastitim pravilima, ali kada izađete van treba se prilagoditi! Prilagodbe na realnosti koje vas sada okružuju vi ostvarujete unutarnji mir, pa stoga i uspjeh.
Dzenova, rast, ulazeći u višu sferu, nalazi zadovoljstvo, duelom. Kada se PRILAGODBA pojavi u statičnoj formi ono podrazumijeva, bez ikakve sumnje, da nikakav rast niti napredak ne mogu započeti dok se ne udovolji zahtjevima vremena. Nijedna situacija ne može postati povoljna dok ne uzmete udjela u njoj. Priroda ovog perioda je takva da vam sugerira kako ne možete vladati okolnostima ukoliko im na prvom mjestu ne služite. Nemojte se boriti. Opustite se i prilagoditi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM