Magija

Ji Djing heksagram 24 Fu Povratak

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

24. FU (Prekretnica, Povratak)
“Ostavite staro, prihvatite novo” je korektno držanje prema onom sto se događa ili će se dogoditi. Vrijeme je za promjenu, za napuštanje starih navika, istrošenih emocija, ponašanja koje vas je odvelo na pogrešan put. Ne plašite se da se zaputite na nepoznatu teritoriju.

Nakon dužeg perioda stagnacije vi se ponovno vraća na početak novog životnog ciklusa. Progres je do sada bivao sprečavan na svakom koraku, a napredovanje se činilo nemogućim. Ali, otvaraju se novi putevi. Vjerojatno ste prilično nestrpljivi nastaviti dalje sa svojim planovima. Treba imati na umu da su stvari tek na početku.
Nemojte siliti naprijed. Poboljšanje će doći postupno. Preokret na bolje je siguran i prirodan kao i prvi znaci proljeća nakon duge, ledene zime. A kao što se godišnja doba ne mogu požurivati, tako je i sa svim ciklusima u životu. Zato čuvajte snagu. ona
će vam biti potrebna u budućnosti, kada se budete suočavali s neumitnim komplikacijama koje se javljaju sa svakom novom fazom. POVRATAK će se sam po sebi stabilizirati.
Prilagodite se novonastaloj situaciji i zauzmite u njoj udobnu poziciju. Vrijeme je povoljno za okupljanje grupe istomišljenika koji bi radili na zajedničkom cilju. Uspjeh je osiguran jer će se javiti kao rezultat budućeg nesputanog napredovanja, kome se neće suprotstavljati ni vanjske prepreke ni skrivene nesvjesne barijere.
U društvenom životu možda je tjedna mrtva sezona, ili vas je neka bolest sprječavala da se družite. Poboljšanje će nastupiti, ali se suzdržite od pretjerano žustre akcije.
Nemojte odmah kretati u energičnu akciju da nadoknadite izgubljeno. Za ponovno ušli u centar zbivanja, morate se prvo dobro odmoriti i pripremiti. Doba POVRATKA može ukazivati ​​i na jedan nov pristup važnim odnosima. I opet, čuvajte se brzopletosti! Treba prvo da postanete svjesni što možete očekivati ​​od odnosa koji nisu započeli na dobroj osnovi. Važno je, prije svega, da svi vaši odnosi budu u skladu
s vašom pravom prirodom. Ako ste po tom pitanju nesigurni, ova faza je idealna za samospoznaju. POVRATAK označava nov početak, podrazumijeva se da smo završili sa starim ciklusom. Razlozi zbog kojih su neke stvari do sada izgledale neprihvatljive ili zamršene, sada postaju vidljivi. Kada čovjek promatra vječitu promjenu ciklusa, on stiže do duboke spoznaje. Kinezi kažu da je u ovom heksagramom dat obrazac ispeljavanja inteligencije Neba i Zemlje.
U nepromjenjivom obliku, POVRATAK može označava početak jednog od vaših uobičajnih ciklusa ili oblika ponašanja. Trigram dzenova, pokret, odozdo nagoni Trigram KUN, prijemčivost, da ponovi jedan ciklus. Primijetit ćete da vam se kroz čitav život provlače pojave koje nisu puka slučajnost, već dio neke posebne sheme. Možda ćete u ovoj posebnoj, vama dobro poznatoj shemi, sada sagledati neurotičnu smetnju, ili
izgovor da ostanete onakvi kakvi ste. Bilo kako bilo, pozitivniji stav prema odredenim sudbinskim datostima osobne prirode, donosi više zadovoljstava u životu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM