Magija

Ji Djing heksagram 26 Ta Ch’u Moć Velikog

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

26 TA ch’ü POTENCIJALNA SNAGA
Ovo nije vrijeme za samoanalizu i povlačenje u sebe. Ne sjedite u kući razmisljajući o svojim i tuđim brigama. Morate do izvjesne mjere biti suzdržani i sukladno tome ići ćete dalje, oduševljeno se bacajuci u posao i društvene aktivnosti. Ako tako učiniti, ne samo da će vas očekivati ​​sreća nego ćete ostvariti ambicije koje vam trenutno izgledaju neostvarljive.

26 Da ču Moć velikog
Gore: GEN – planina, čvrstina
Dolje: Cien – nebo, muškarac

Moć velikog. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ako se ne objeduje kod kuće – sreća. Korisno je prijeći veliku vodu.

POTENCIJALNA SNAGA, UKROTITELJSKA MOĆ VELIKOG
Pošto posjedujete veliku količinu pohranjene ili POTENCIJALNE SNAGE, sada možete poduzeti ambiciozne i dalekosežne pothvate. Pravovremenost je od ogromne važnosti. Sposohnost kontrolirati, usmjerava te, obuzdavate ili čuvate svoje snage, omogučiće vam veliki uspjeh. Također, stalno procjenjivanje vrijednosti i ispravnosti svog plana, sada je od presudnog značaja.
Ako razmatrate pitanja koja se tiču ​​političkih stvari, treba odabrati put javnog dobra umjesto osobnog uspjeha. Stavite svoje potencijalne SNAGU u službu nekom vrsnom vođi. Sada možete sa sigurnim uspjehom raditi na ostvarenju neke zamisli ili ideje. Vrijeme je pogodno za velika ostvarenja. Ako se kolebate, sjetite se povijesnih doktrina na kojima se temelje tekući politički sustavi.
U vođenju poslova usmjerite se na poslove javne službe. Poduhvati kojima se izravno osiguravaju dobra i usluge, doživjet veliki uspjeh. Vama je sada na raspolaganju dovoljno podataka ili sredstava da se možete usuditi išli u neke riskantnije trgovinske pothvate. Vodite računa, međutim, da vam ciljevi ostanu sveobuhvatni i vrijedni u općem smislu. Ovo vrijeme je previše značajno da bi se protratio na sitnice.
Gurajte čak i problematične društvene odnose i njegujte korisne veze. Vrijeme POTENCIJALNE SNAGE može proširiti vaš utjecaj u neočekivano nove dimenzije. Sada možete vješto uključivati ​​druge u korisnu mrežu društvene razmjene. Umjetnici, kao i oni uposleni na kreativnim komunikacijama, sada će biti na velikom dobitku ako pomjere i razmaknu svoje granice. Naglasak treba biti na pragmatičnom i korisnim komunikacijama.
Vi posjedujete čitavo skladište potencijalne psihološke snage. Nema razloga da je ne pretočite u korisnu razmjenu. Osobni odnosi bi mogli procvjetaju preko noći. Da biste postigli još veći uspjeh, držite se tradicionalnih vrijednosti. Svoje osjećaje promatrajte sa stanovišta onog što je prethodilo i što se po tradiciji podrazumijeva.
Posebnu pozornost usmjerite na osobni razvoj. Trebalo bi da se sve odvija bez smetnji. Ukupnost svega što ste proživjeli obrazovalo je vrlo jasnu viziju budućnosti. To može predstavljati veliki skok u procesu sazrijevanja. Vi posjedujete Potencijalnim SNAGU neophodnu za prosvijetljeni uvid koji bi mogao izmijeniti čitav vaš život.
Veliki teret nepomične meditacije gornjeg trigrama, GEN, sadrži u sebi ogromnu kreativnu snagu trigrama Cien, ispod. POTENCIJALNA SNAGA u statičnom obliku je eksplozivna. Morat vrlo pažljivo popuštati pritisak. Potražite vodiča u nekoj iskusnoj osobi od autoriteta, ili u povijesni provjerenim organizacijama ili metodama.
Delajte odmah!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM