Magija

Ji Djing heksagram 33 Tun Povlačenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

33 TUN POVLAČENJE
Ovo je vrijeme za neaktivnost. Ne treba poduzimati nikakve aktivne korake u stvarima koje se tiču ​​vas, niti treba da se aktivno branite od udaraca sudbine. Naprotiv, pazljivo povlačenje je naredjenje dana. Ovakvo povlačenje nije znak slabosti. To je znak buduće snage i nudi potrebnu mogućnost za mobilizaciju svih vaših snaga – vaš vlastite kapaciete – koje će vam omogućiti da napadnete u jednom budućem trenutku.
33 Dun Povlačenje
Gore: Cien – nebo, muškarac
Dolje: GEN – planina, čvrstina

Povlačenje. Uspjeh. Istrajnost u malim stvarima donosi dobit.

POVLAČENJE
Mjesečev sjaj počinje tamni onog trenutka kada dosegne svoju punoću, a dolazak zime može se naslutiti čak i ljeti. Prirodni obrazac napredovanja i opadanja sada se reflektira iu ljudskim odnosima. Kao što se život priprema za dugotrajno povlačenje pred mračnom beživotnošču zime tako i vi treba pripremiti na POVLAČENJE pred tamom koja se širi i sprečava vas da postignete svoje ciljeve.
Kao i zima, i ova naizgled neprijateljska i opaka sila, u stvari je u skladu s kozmičkim namjerama. POVLAČENJE u pravom trenutku je najbolji oblik delanja.
Odaberite pažljivo taj trenutak. Ako izvršite prerano POVLAČENJE, nećete imati vremena da dobro pripremite teren za povratak; ako predugo oklijevate, bit ćete uhvaćeni u zamku. Vaše POVLAČENJE treba je samopouzdano i moćno. Vi ništa ne napuštate, nego činite jedan mudar i pravovremen uzmak. Sve dok ne kucne čas za protivpotez, jedino se. male stvari mogu uspješno riješiti. Jednostavne, ali solidne pripreme u odlasku, mogle bi vam u povratku omogućiti nastaviti, bez ikakvih smetnji, tamo gdje ste stali.
Od iznimne je važnosti da se ne sukobljavate sa neprijateljskim silama i tako emocionalno upletete u jednu, zapravo, beznadežnu situaciju. Mržnja i osveta pomutiće vašu moć rasuđivanja i onemogućiti neodgodivo POVLAČENJE. Ako već ne možete pobijediti, možete makar zaustaviti protivnikovo napredovanje. To se najbolje čini odlučnim povlačenjem: prekinite komunikaciju, postanite samodovoljni, povucite se i intelektualno i emotivno.
Teškoće i neprijateljstva jačaju iu sferi političkih i poslovnih interesa. Ne pokušavajte im se suprotstavite. Umjesto toga se usredotočite na mala unutarnja poboljšanja, Globalne okolnosti se sada ne daju izmijeniti, ali će vam jedno potpuno POVLAČENJE pružiti mogućnost za kasnije napredovanje. U svojim odnosima morat ćete se povući iz svoje okoline. Ako postoji neslaganje između vas i vaših prijatelja, najbolje je prihvatiti ga kao fazu u razvoju odnosa. Trudite se da budete mirni i hladnokrvni. Vaši ideali sada ne odslikavaju stvarne odnose. Umjesto da se uzaludno borite, potražite zadovoljstvo iznutra.
Možda, uslijed nepodudaranja stvarnosti i ideala, patite od nekog unutarnjeg konflikta. Ako je to u pitanju, vrijeme je da izvršite POVLAČENJE i sagledate situaciju dublje. Nemojte odbacivati ​​svoja shvaćanja, već se povucite iz okolnosti koje stvaraju konflikte. Istrajavanje u jednom unutarnjem konfliktu je preveliki stres za dušu i tijelo.
Gornji Trigram, Cien, čvrstina, odvaja se od nefleksibilnog, nepokretnog trigrama GEN, ispod.
POVLAČENJE u statičnom obliku sugerira da je predmet vašeg pitanja tvrdokoran, nedodirljiv, te da njegova veličina nadilazi vaš moći. Trebamo se ukloniti iz situacije smireno i bez emocija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM