Magija

Ji Djing heksagram 35 Chin, Napredak

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

35 CHIN NAPREDAK
Imate znatan utjecaj na aktualni događaj. Nemojte dopustiti sebi da pokvarite taj utjecaj koristeći ga samo u svoju korist. Ako koristite svoj utjecaj i za svoje dobro i za dobro onih koji žele vam pomognu, otkrit ćete da ćete još više vladati situacijom.

35 Djin, Napredak
Gore: LI – požar, ljepota
Dolje: KUN – zemlja, žena

Napredak. Moćan Princ dobiva mnogo konja u znak počasti i Kralj ga prima tri puta tijekom jednog dana.

NAPREDAK
Ovaj heksagram opisuje vrijeme brzog NAPRETKA čitavog društva, koji pokreće jedna izuzetno sjajna i prosvijetljena individua. Njoj će, zauzvrat, biti dodijeljena priznanja i visok i utjecajan položaj. Njezine će vrhunske vrijednosti priznati i osobe od autoriteta i njeni sljedbenici.
Najbolje je sada staviti sebe i svoje ideje u službu općeg dobra. Ako ste vođa i imate mogućnost realizirate progresivnu akciju ostvarit ogroman uspjeh. Nalazite se u središtu velikih društvenih i političkih promjena. Ugled koji sada steknete gurnucu vas na položaj od izuzetnog značaja. Ako sve vrijeme održavate jedan savjestan i plemenit odnos prema društvenom NAPRETKU, vaša okolina će vas podržati i slijediti vaš primjer. Savjesno djelanje će vas sada sigurno približiti osobama na visokim položajima.
Možete im pristupiti bez ikakve bojazni. Vaša inteligencija i svjesnost biće odmah uočeni i vi ćete napredovati. Vaše sugestije ostaviće veliki dojam na sve.
U vrijeme brzog NAPRETKA komunikacija je od ogromnog značaja. Bilo bi mudro da ostanete u bliskom kontaktu sa svim društvenim razinama. Pobrinite se za potrebe drugih, i ustrajno podržavajte progresivna kretanja. Potvrdite sebe tako što ćete uzeti aktivno sudjelovanje u društvenim zbivanjima.
U osobnim i obiteljskim odnosima na pomolu je sjajna prilika za dobru komunikaciju i međusobno slaganje. Najvredniji aspekti obiteljskog života izlaze na vidjelo kada svi članovi pružaju potporu individualnim nastojanjima, a individualna postignuća doprinose ugledu i NAPRETKU obitelji. Ovdje nema mjesta za ljubomoru i ona je nepoželjna. Jer, vi i vaši bližnji možete sada da istupite kao udružena snaga i tako svojoj zajednici donesete ugled i moć.
Njegovanjem altruističkih motiva, čovjek postaje neodoljivo privlačan za ljude. Njegovanjem iskrenih i odanih odnosa, on dobiva na snazi ​​znakova. U svom unutarnjem razvoju on postiže NAPREDAK tek pošto duboko pronikne u svoj odnos prema ljudima. zato, zapazite kakvo je vaše ponašanje prema onima iznad vas, kao i prema vama ravnima. Ako uočite put kako da svojim ponašanjem doprinesete NAPRETKU i jednih i drugih, onda taj put neminovno vodi ka prosvjetljenju.
Jasnost u gornjem trigramu, LI, uzdiže se iznad trigrama KUN, iskrene devocije, u nižoj sferi, sferi ljudskih djelatnosti. Kada se dogodi da dobijete NAPREDAK bez varijabli to označava čvrstu i trajnu poziciju. Trajni sklad je temelj na kojem možete sagraditi vaš filozofski pogled i moral. Buduća nastojanja sada mogu započeti s jednog višeg nivoa razumijevanja. Ciljevi su vam plemeniti i istinski vrijedni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM