Magija

Ji Djing heksagram 38 Kuei Proturječnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

38 KUEI PREPIRKA
Nalazite se ili ćete se uskoro naći u situaciji u kojoj će vam pozicija i opstrukcija drugih donijeti odredjenen teškoće. Ali protivljenje na koje nailazite nema zlobe. To je izraz iskrenog stanovišta – vaš protivnik je iskren koliko i vi. Najbolje je da pokušate kompromisom da dodjete do neke vrste sporazma.

38 Kuei Suprotnost
Gore: LI- vatra, ljepota
Dolje: DUEl- jezero, močvara

Suprotnost. Sreća u malim stvarima.

proturječnosti, OPOZICIJA
Ovom situacijom vlada jaka proturječnosti. Možda su u pitanju suprotna gledišta kakva se inače javljaju među osobama sa suprotnim interesima, ili neodlučnost koja se razvija iz unutarnje podvojenosti u samom čovjeku. Vi sada treba dokučite suštinu razilaženja, i na toj osnovi se prilagoditi vremenima. Velika postignuća ne dolaze u obzir, pošto se ova ne mogu ostvariti bez potpune suradnje i usklađenosti.
Posrećiće se samo mali poduhvati, kao i postupni, blagi utjecaji. Unatoč nadmoćne proturječnosti, koja se u političkim stvarima odražava kao sukob suprotstavljenih ideologija, ipak se, u jednom drugom smislu, otvara mogućnost za uspostavljanje vrhunskog jedinstva. Zapravo je oblik jedinstva koji nastaje kao rezultat suradnje suprotstavljenih sila, često značajniji od uzgrednih udruživanja koja se ostvaruju bez mnogo premišljanja. Zato postojeća polarnost može stvoriti idealne uvjete za vrhunsko jedinstvo. Ne budite nestrpljivi i impulzivni.
Postepenim koracima pokušajte prevaziđe te političke razlike. Malo diplomacije može sada učiniti čudo.
Neutralizirane suprotnim snagama podjednake jačine, političke ili društvene strategije sada ne donose rezultate. Ambiciozni ciljevi moraju pričekati povoljniju atmosferu. Uzgoj prijateljskih odnosa je trenutno najbolji oblik ponašanja. Nemojte dopustiti da vas uvuku u poslove sa sumnjivim ishodom. Ne grabite se za položaj.
Iskoristite postojeću polarnost da javno ukažete na potrebu za suradnjom, i širokogrudo se odnosite prema razlikama u mišljenjima. Takav pristup će vam biti od naročite koristi ako budete organizirali neki grupni rad.
Proturječnosti kakva postoji u obiteljskom životu i osobnim odnosima, ima klasičan oblik. Suprotne težnje rođene braće, primjerice, tako se ispoljavaju. Naravno, u jednom širem kontekstu, krvne veze postaju osnov vrhunskog jedinstva, ali za sada, na ovom stupnju, su u suprotnosti. Okolnosti također idu na ruku udaljavanju i nesporazumima među muškaracima i ženama. Njihove urođene razlike dostižu vrhunac, i oni se povlače u ograde vlastite individualne prirode. Premošćivanje tih razlika je prijelomni trenutak u svakom odnosu. To je vječna igra spolova, predigra vrhunskom sjedinjenju. U suštini, sve navedene proturječnosti samo iznose na vidjelo svijetle perspektive uzajamne razmjene. Neznatnim, nježnim utjecajima može se ostvariti obostrani sklad.
A možda se u ovom razdoblju susrećete s problemom dualizma u vlastitoj prirodi?
I drugima izgledate nesigurno i neodlučno dok vagate kontradiktorna gledišta?
Ali, vama se nikada ranije obje strane nisu ukazivale tako jasno! Kada se sagledaju s jednog višeg stanovišta, predubeđenja vezana za patriotizam, klanove, kao i svi kruti principijelni stavovi ili klasne predrasude, gube na značaju. Za mudriji i pravedniji um, borba između dobra i zla, života i smrti i slične suprotnosti, samo su prirodne interakcije velikih kozmičkih sila. Ovakav osjećaj jedinstva u svijetu sačinjenom od proturječnosti, produbljuje i usložnjava čovjekovu ličnost i smiruje njegov um.
Gornji Trigram, LI, svjetlost, traga za jasnoćom, dok donji Trigram, duel, zadovoljstvo, zadovoljstvo nalazi dolje. U statičnom obliku, udaljavanje ta dva trigrama označava suprotna stajališta. Proturječnosti bez promjene sugerira otuđenje, jer elementi koji posjeduju različite prirode rade jedni protiv drugih. Nemojte dozvoliti da proturječnosti zatruje vaš prvobitni cilj. Držite se svoje individualnosti, jer će vas jedino ona pokrenuti s mrtve točke.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM