Magija

Ji Djing heksagram 50 Ting Kozmički poredak

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

50 TING KOTAO
Nije trenutak za avanture, za neočekivano ponašanje ili početak novih poslova. Nastojte izbjegavati svaku vrstu akcije koja vas izdvaja iz gomile. Budite konvencionalni. Na taj način bit će osiguran vaš uspjeh u sadašnjoj situaciji, koja nimalo ne obećava.

50 Ding žrtvena posuda
Gore: II- vatra, ljepota
Dolje: SUN- vjetar, drvo

Žrtvena posuda. Najveći uspjeh. Ding je tronožno posuda od bronce koja se upotrebljavala za pripremu žrtvene hrane, i kao takva predstavljala simbol duhovne i carske moći.

Kosmicko POREDAK, žrtveno POSUDA ​​
Heksagram Kosmicko POREDAK ukazuje na odnos između pojedinačnog razvoja i potreba kosmosa. Kosmicko POREDAK postoji, čovjek ostvaruje svoj puni potencijal, i mnoge mu stvari uspijevaju, onda kada se ovo dvoje nalazi u međusobnoj harmoniji. Ta harmonija pronalazi svoj materijalni izraz u djelotvornom odnosu između običnog čovjeka i nekog autoriteta, odnosno društva i njegovih vođa. Učenici drže da je ovaj heksagram jak pokazatelj harmoničnog sklada sa kosmosom.
U ovo vrijeme vođe i političari donose mudre i smišljene odluke. U vođenju poslova, pošto ste u stanju ispuniti zahtjeve tržišta, napredak vam je osiguran. Štoviše, ideje koje smatrate dobrim, vrijede i generalno. Žrtve koje sada budete učinili će se isplatiti, konačni uspjeh potvrditi da vam je pothvat bio vrijedan uloženog truda, i tako će vam se povratiti staro samopouzdanje. Ako ste umjetnik, vaša će umjetnost oduševiti publiku.
Osobni i obiteljski odnosi sada imaju takav razvojni potencijal da mogu, u jednom trenutku, da prekorače svoj uski, obiteljski kontekst, i poprime mnogo širi, društveni značaj. zajedno možete ostvariti velika djela. Vaše obostrano razumijevanje i podrška učinit će jak dojam na vašu sredinu. Time će još više ojačati spone među vama.
Ovo je vrijeme ponovnog usklađivanja pojedinca sa kosmosom. Kao što je djelovanje prirodnih sila na zemlji ograničeno, tako, u jednom užem smislu, sudbinske predodređenosti imaju moć da ograniče mnoge vidove života, uključujući i samu prirodu pojedinca. zapadnom čovjeku ovaj koncept ne pada lako jer on ne zna da bi prihvaćanjem vlastite sudbine znatno uvećao svoju snagu. A upravo takav stav će vam sada
donijeti uspjeh u svjetovnim stvarima. Kroz njega ćete početi shvaćate što možete postići, a što ne, i prestati trošiti dragocjene energije na stvari koje nemaju veze sa KOSMIČKlM poretka.
Kada čovjek uskladi svoje ciljeve i želje s kozmičkim, značajne stvari postaju moguće. Dinamizam koji leži u osnovi orijentalnih borilačkih vještina najbolje ilustrira ovaj princip: u ratničkim vještinama koristimo se se snagom protivnikovog napada da bi ga savladali i pobijedili. Tako, kada planirate svoju strategiju za postizanje ambicioznih ciljeva, budite usklađeni s energijama i ponašanjem kosmosa. A u tu svrhu konsuitujte Knjigu promjene. Ona će vam otkriti vaš položaj u općem poretku stvari.
Kada se dobije bez pokretnih linija, Kosmicko POREDAK ukazuje da ćete vi, kao i oni s kojima ste u bliskoj vezi, postići uspjeh. SUN, mali, ustrajni napori, u donjem trigramu svjetovnih odnosa, sastaju se s LI, jasnoćom, gore, koja ih osvjetljava. Tako viši nivoi grupne svijesti bivaju stimulirani. Vaša cjelokupna sredina, bila ona religijska, društvena, politička ili obiteljska, razvija se sukladno kosmosom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM