Magija

Ji Djing heksagram 58 Tui Radost, sreća

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

58 TUI RADOST SREĆA
Moguće je da i ne shavi koliko je u ovom tenutku situacija dobra. Bilo da ste toga svjesni ili ne, vaša pozicija je zavidna. Opustite se i budite sretni, ali ne dopustite da vas sreća uljuljka u samozadovoljstvu koje može rezultirati nepromišljenim ponašanjem. Stalno idite naprijed. Ne popuštajte u naporima, jer izgleda da sve ide prilično dobro.

58 Duei / Radost
Gore: DUEl- jezero, močvara
Dolje: DUEl- jezero, močvara

Radost. Uspjeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

POTICANJE, RADOST
Dolazi vrijeme kada svoje namjere možete ostvariti poticanjem drugih. Poticanje je moćan oblik vladanja, jer ono inspirira ljude na uzvišene poduhvate, sve do stadija na kome se nadilazi čak i strah od smrti. Kada podsticaju druge, u svom srcu morate gajiti nepoljuljana vjeru u snagu istine. Tek tada možete pokazati dobrotu i blagost u svojim odnosima i uspostaviti povjerenje i suradnju. Pazite, nemojte dozvoliti da se situacija degenerira u nekontroliranu radost ili lažni optimizam. Na prvom mjestu, uvijek nepokolebljivo težite istini.
Društvena zbivanja sada će zaokupiti vašu pažnju. Poticanjem i dobrotom ćete pridobiti srca prijatelja i tako ih pripremiti za buduća značajna ostvarenja. Sada nikako nije vrijeme za kritizerstvo i nametanje mišljenja. Nemojte se zavaravati: zaplašivanje može ostaviti snažan, ali ne i trajan dojam na ljude. Na kraju od svega ostaju samo ružne asocijacije. Umjesto da se služite takvim sredstvima, potrudite se potaknuti ljude da se savjesnije zauzmu za svoje ciljeve.
Ako ikada postojala prava publika za izuzetnog i karizmatičnog vođu, to je upravo sada. U poslovnim i političkim odnosima će prijateljsko ponašanje, dobrota i širokogrudnost, pokrenuti u ljudima nevjerojatnu odanost. Sljedbenici će na sebe preuzeti sve teškoće i žrtve koje prate postizanje uzvišenih ciljeva, a istovremeno će osjećati izuzetno zadovoljstvo i ponos što sudjeluju u radu; tako će situacija donijeti korist u svakom smislu. Samo je važno da je vodja čvrst i pravedan i da ima jedan poticajan istup.
U osobnim odnosima otvara se mogućnost komunicirati dublje no ikada. Vaši odnosi bit će prožeti razumijevanjem i dobrom voljom. Ako se bavite podučavanjem bliskih osoba, jedan poticajan način prenošenja znanja daće najveće rezultate.
Ne prepuštajte se, međutim, radosnoj euforiji. Budite ozbiljni i uvijek imajte na umu svoje dublje namjere.
Sve u svemu, vrijeme PODSTICANJA najbolje se provodi u vodjenju zanimljivih razgovora. Plodne komunikacije otvaraju mogućnost da se uđe u dubok, filozofski sklad s ljudima. Samo ako otvoreno izrazite svoja uvjerenja, možete procijeniti njihovu stvarnu vrijednost. Zato, testirajte svoje ideale! Istražite osjećanja koja izviru iz najdubljih slojeva vašeg bića. Upustite se slobodno u diskusiju s drugima i naučite nešto iz toga. Potražite nit istine koja se provlači kroz sve stvari. Tako će lagano otpadati sve što je dogmatične i naučeno u vašem mišljenju, a vi ćete postajati sve raznovrsniji i interesantniji sagovornik.
Trigrarn duel, radost i otvorenost, ponavlja se u oblasti svemirskih ideala iu oblasti ljudskih odnosa. U nepromjenjivom obliku, ovaj heksagram pretkazuje trajni uspjeh, koji ovisi od vaših odnosa s drugima. Imajte to na umu kada razmišljate o predmetu svog pitanja. Vaši ciljevi mogu sazreti tek u atmosferi blagosti i dobrostivosti. Ako krenete ostvarujete sebične namjere doživjet ćete poraz!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM