Magija

Ji Djing heksagram 6 Sung Sukob

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 SUNG SUKOB
Pazite, ne donosite nikakve iznenadne i neopozive odluke; ne djelujte bez razmišljanja. Vrijeme je za oprez. Zastanite i razmislite o svim faktorima u situaciji za koju se raspitujete. Prije svega, nemojte nepromišljeno da reagirajte. Ni u kom slučaju ne upuštajte se u rizične poduhvate i “nemojte vjerovati u sreću”.

6 Sung Sukob
Gore: Cien – nebo, muškarac
Dolje: KAN – voda, ponor

Sukob. Iskrenost se suočava s preprekama. Obazriv zastoj na pola puta donosi sreću, ali konačan ishod biće nepovoljan. Korisno je posjetiti velikog čovjeka, ali nije dobro prijeći veliku vodu.

SUKOB
U srcu ste sigurni da je put koji ste prihvatili Valjani. Osjećate da ste u pravu i zato samouvjereno nastavljate dalje. Vi se, u stvari, ponašate u skladu sa svojom vlastitom prirodom i zahtjevima vremena. Međutim, put koji ste odabrali odvest će vas ravno u SUKOB. Smetnje i neprijateljstva preprečiće se pred vama i ne postoji način da ih izbjegnete. Bilo da se radi o unutarnjim smetnjama ili vanjskim protivurečnostima, njihov utjecaj je jak pošto je i druga strana, s njenog stanovišta, također u pravu.
Ovaj SUKOB će vas nagnati da se zaustavite i ponovno razmotrite svoju prvobitnu premisu.
Bilo bi mudro kada biste, na samom početku neprilika, pažljivo izučili sve moguće komplikacije. Na taj način bi izbjegli iscrpljujući SUKOB koji bi mogao sasvim poništiti sve vaše ranije napore. Jer, kako stvari sada stoje, ne možete se uhvatiti u koštac sa svojim problemima – to bi vodilo u nesreću.
Što se tiče vlasti ili politike, u vašem najboljem interesu je da SUKOB iznesete pred neki neutralni autoritet koji može donijeti nepristranu presudu. Na taj način ćete preduhitriti razdor i nećete biti povrijeđeni. Ako planirate neki ambiciozni pothvat, ili imate na umu kakav značajan cilj, savjetuje vam se ga odgoditi za neko drugo vrijeme.
U vrijeme kada je povezanost s društvom najvažnija, taj kontakt vidno izostaje. Rađaju se nesporazumi uslijed razlika u osnovnim filozofskim postavkama, a oni se ne mogu prevladati nasilničkim mjerama. Izbjegavajte kontroverzne teme ukoliko nije prisutan neki mudri autoritet kojeg svi poštuju. Važna društvena okupljanja se ne mogu priređivati ​​s bitnijim uspjehom. Ako možete ih izbjeći, učinite to.
Držite se podalje od otvorenih sukoba u osobnim odnosima. Pametnije je popustiti nego sudjelovati u raspravama za koje nema konačnog rješenja. Neka treća osoba ili nezainteresirana strana bi mogla rasvijetliti SUKOB koji se sada odvija u sferi emocionalnih interesa. Nadasve, nemojte donositi važnije odluke ili inzistirati na svojim gledištima. Iako smatrate da ne zaslužuju kritiku, vaša gledišta ipak predstavljaju samo
jednu stranu medalje. Dakle, suzdržite se od toga, i preispitajte radije svoja prava osjećanja.
Glede unutarnjeg razvoja, vaš prirodni razvoj i vaši interesi su sada suočeni s ozbiljnom oporbom. Upamtite, ovo je vrijeme spiritualnog sazrijevanja. Nemojte forsirati. Do sreće se sada stiže obazrivim ponašanjem i popustljivošću.
Ciena, čvrst i kreativan, koji zauzima gornji Trigram kozmičkih uzora, nailazi na KAN, opasnost i teškoću, u konkretnom svijetu ljudskih odnosa. SUKOB u statičnom obliku sugerira da postoji suštinski razdor u vezi s predmetom vašeg pitanja. Možda se sada suočavate da gubitkom velikih životnih iluzija i spoznajom da je ono što ste do sada smatrali univerzalnom istinom, samo jedno subjektivno viđenje. Treba realnije preispitati svoja shvaćanja. Nameće se potreba za jednim unutarnjim prilagođavanjem koje će pružiti ljepše izglede za budućnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM