Magija

Jupiter trigon Uran-Originalni ste i kreativni, istovremeno odlučni i dovoljno taktični!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Danas revolucionarni i sklon reformatorskim promjenama Uran, kreira benefični trigon sa Jupiterom stvarajući inteligenciju modernog znanstvenika ili konstruktora. Ovo je aspekt koji ukazuje na spasonosne situacije u zadnjem momentu, kroz sintezu Urana koji je sinonim za dobrotu i Jupitera koji donosi sreći u aspekt blagonaklonosti. Neobični i neočekivani događaji koja se ne mogu predvidjeti daruju nagle povoljne promjene u životu, bilo da je u pitanju neočekivano nasljedstvo ili dugo iščekivana stipendija, ipak ono što je još važnije, ovo je aspekt koji u svakom riziku može donijeti pozitivan ishod. Sa ovim aspektom bez rizika nije moguće ostvarenje velikih planova. Ovo je aspekt ljudske sreće te sve što je rizično poboljšava materijalnu situaciju.

Originalni ste i kreativni, istovremeno odlučni i dovoljno taktični te možete ostvariti svaki cilj koji sebi postavite. Danas je od izuzetnog značaja i doživljaj osobne slobode jer odbijate biti sputani bilo konvencijama, nalik kakvom intelektualnom gorostasu srdačni ste, ali ne i pretjerano sentimentalni. Daašnji tranzitni trigon Jupitera i Urana daruje naglašenu sposobnost za kreativne i maštovite zadatke, ljubav prema ezoteriji i parapsihologiji. Uz vašu razvijenu intuiciju i sa razvojem duhovnih potencijala možete prepoznati i materijalizirati čak i prilike koji drugi ljudi obično previde. Ipak ništa nije danas toliko značajno z avas kao što je pitanje osobne autonomije – zapravo ulažete dosta energije kako biste spriječili bilo koga i bilo što da ograniči vašu osobnu slobodu. Vaš život je ispunjen brojnim raznovrsnim aktivnostima. Današnji dan posvetite kontaktima s inozemstvom ili obnavljanjem rada na edukaciji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM