Magija

Jupiter u Jarcu-RADOSTAN SAM, JER ZNAM TAJNU ŽIVOTA!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ništa se u našim životima ne događa slučajno. Ništa se na nebu ne događa nasumično. Onaj tko prepoznaje i osjeća i najtananija dešavanja koje nam Univerzum nudi u vidu nebeskih promjena, zna da je svaka od njih, pa i najmanja, bitna. Onaj tko prati nebeska dešavanja, uzastopne prelaske ili tranzitiranje planeta na svakodnevom razini s jedne točke na drugu, s jednog stupnja na drugi, iz jednog znaka u drugi može osjetiti nijanse poruka koje šalju planete, zvijezde i njihovi odnosi koji se tada stvaraju. Ništa nije vječno i sve je u stalnom pokretu i ritmu. Energija kruži, prelazi u materiju a čestice opet u energiju. Ta pulsacija jeste disanje našeg Univerzuma i njegov ritam astrolog prati po planetarnim dešavanjima. Ako osjetite i prepoznate ritam i ako se uskladite s njim, vi ste najveći jahač valova – zvanih vibracije i vi ste pobjednik, jer ste se uskladili sa svojim Tvorcem.

Uskadjivanje nikad nije bila jača strana čovjeka. Oni rijetki su to uspjeli i dalje uče. Skladni odnosi, najveće lekcije našeg života, zapravo se uče do kraja ovog života. Zato astrologija i praćenje planetarnih ciklusa može nam osvijesti koju energiju u sebi treba sad usklađivati, jer Tvorac je nas napravio po svome liku .. ili što bi astrolozi i ostali ezoterici rekli makrokozmosa je Mikrokosmos. Svejedno je koji odabrati rječnik, bitna je suština. Kako prepoznati svoje unutarnje energije koje se teško mijenjaju pod utjecajem najvećeg neprijatelja – ega, naučenih obrazaca i krutog učitelja zvanog sustav i društvene norme i prepoznate energije kako uskladiti s energijama neba koje se mijenjaju kad jedna planeta promijeni znak? Najvažnija informacija KADA dolazi do planetarnih promjena daje šansu i da se unaprijed pripremimo na unutarnjem razini za promjenu.

Veliki uvod za veliku promjenu koja slijedi na nebu – JUPITEROV ULAZAK U ZNAK JARCA.

Svi znamo, barem oni koji se bave astrologijom, da spajanjem planete i znaka u koji ona ulazi, možemo općenito naslutiti i osjetimo što može donijeti tranzit neke planete u neki znak, u ovom slučaju vrlo važne planete koju astrolozi zovu hronokrator, Jupitera. Jupiter je planeta koja vlada prostorom, pa je njegova osnovna uloga u našim životima ekspanzija u svakom smislu. Jupiter je naš zaštitnik, guru, mudrac u nama. Jupiter vlada devetom i dvanaestom kućom zodijaka, koje se odnose na viša znanja, unutarnju mudrost, radost života, ali je on zadužen i za ovozemaljska uživanja koja često donose pretjerano uživanje u hrani, piću, i svim drugim porocima … Jupiter je planet zadovoljstva i avanture , istraživača u nama, iskrene sreće, ali i planeta koja nam daje intuiciju, uvide, spoznaje dubljih stvari, vlada našim podsvjesnim, psihom, snovima … Jarac je znak koji je potpuno suprotan ovim osobinama. Jarac kojim vlada planet Saturn, vlada vremenom, ograničenju, teškim lekcijama, teškoćama, poštivanju i prihvaćanju neminovnosti našeg života – prolaznošću i smrću, te sa Jarcem uvijek idu lekcije o zdravlju, lekcije koje stižu iz obiteljskog sustava, pa nije tako lako izaći iz jarčevskog kruga teškoća koji se zove karmički dug. Spoj Jupitera i znaka Jarca nekako ne ide zajedno, pa je teško spoznati što je zajedničko, tj. koji je najmanji zajednički sadržalac u ova dva pojma. Ipak, možemo znati da idu ozbiljniji dani u kojima generalno moramo stegnuti remen, krenuti na dijetu, štedjeti novac, prihvatiti okolnosti i poštovati lekcije koje idu iz najbližeg okruženja i najbliže familije.

Kome će šta donijeti ovaj tranzit prije svega ovisi od postavke natalnog Jupitera, pa i kroz koju kuću tranzitira u natalnoj karti tj. koju oblast u našem životu on aktivira prolazeći kroz nju. Mora se pogledati i gdje se nalazi Saturn i kako je on postavljen u natalnoj karti, te svih planeta u znaku Strijelca i Jarca će biti involvirane u ovu promjenu. To sve kroz natalnu kartu ali i godišnje prognoze, tj. prateći unutarnji rast na godišnjoj razini možemo spoznamo i da se pripremimo na individuanom razini.

Ipak, ono o čemu želim pisati jeste naš duhovni rast i kako ovaj tranzit može utjecati na nas u tom smislu.

Jupiter je takodje zadužen i za naš spirutalni rast. Svaka osoba na duhovnom putu, s vremena na vrijeme može stati i osvijestiti svoje lekcije i svoje postupke, akcije i reagiranja na situacije koje su nam donijele okolnosti. Uvijek je dobro, na godišnjem planu (evo baš kad Jupiter mijenja znak, a to se događa uvijek jednom godišnje) otići izvan grada ili mjesta stanovanja u neki kutak gdje smo okruženi prirodom i osamiti se. Par dana, biti sami sa sobom. Okrenuti se malo unatrag i pogledati što smo sve prošlih godinu dana učinili, spoznali, doprinijeli. Sebi i drugima. Što se sve promijenilo zadnjih godinu dana i da li smo zadovoljni. Jupiter, planeta koja se odnosi na intuiciju i podsvjesni dio i uvijek je aktivirana kad se radi o spiritualnim dijelom nas (zajedno s Neptunom) sada ulazi u materijalni i praktični znak. Da li smo spremni konkretizirati naše duhovne tehnike i da li je pravo vrijeme, sada kad je Jupiter u Jarcu, možemo sebi postaviti pitanje.

Uvijek možemo zamisliti koje najveće potencijale neka planeta prolazeći kroz neki znak nosi i što je to što je najbolje što nam može donijeti ali i koje lekcije, sukladno tim aktivira. Ako razmišljamo o ovom prolasku to znači, naročito za znakove koje su povezani sa Jupiterom kao vladarem (Strijelac, Ribe) da je vrijeme da se materijalizira njihovo znanje, unutarnja mudrost, da se definira neka tehnika, rad ili da je vrijeme spoznaje da smo izbrusili kamen zvani dijamant te je fokus na tome da se sad pravi skupocjena ogrlica. Jupiter u Jarcu možemo definirati kroz rečenicu – Najbolji put je najjednostavniji, ali da bi se došlo do jednostavnosti moramo tako dobro znati ono čime se bavimo i znanje prenijeti ljudima koji to ne razumiju, na najjednostavniji način, najosnovnijim rječnikom. To je savršeno baratanje svojim znanjem. Da ga podijelimo s drugima na vrlo jednostavan način.

Jarac je znak koji teži savršenstvu i on je tome najbliži. On je precizan, točan, odgovoran. On sada traži od Jupitera, sveobuhvatnog našeg znanja da ga uobličimo definiramo i implementiramo. Sad je vrijeme da konkretizujemo naše znanje.

Najveći izazov može biti kako ostati isti nakon materijalnih dobitaka koji slijede onog trenutka kad naučimo jednostavno i lako prenijeti svoje znanje drugima. Da li ćemo ostati isti i kad dođu nagrade u vidu novca, financijskih promjena i slave – to je pitanje. Često razni učitelji i duhovnjaci postanu nešto drugo (ili postanu zapravo što su ovek bili, ali to sada izađe na vidjelo!) Nakon prodaje velikih naklada knjige koje su napisali, ogromne posjećenosti njihovih predavanja itd. Ostati isti, jednostavan, samo svoj i vjeran onome što si napisao, onome što jesi, kada društveni trendovi mogu te uvuku i da te stope s masom velikom brzinom, kada duhovnost vrlo lako predje u marketing i biznis. To može ove godine biti test za sve one koji se bave spritualnošću, ezoterijom, zastupanjem neke ideje koja je povezana s višim znanjima.

I da se vratim na početak teksta, ovo je godina kad možemo biti očevici i svog razvoja i koliko smo, ako smo radili na sebi zadnjih godina, uspjeli osvijestimo to što jesmo, te koliko imamo snage da se odupremo pritisku mase, nesvjesnog dijela nas i ljudi oko nas, da postanemo komercijalni, ili da ostanemo dosljedni sebi, ali da prihvaćamo uspjeh koji je prirodan, jer smo radili na nečemu tolike godine i da je uspjeh prirodni dio života. Vrijeme je da izbalansirmo u sebi energije koje nas mogu ponesu više na jednu stranu. I pad i uspjeh su dio našeg života, a ni jedno ni drugo ne traje zauvijek. Ukoliko ste brusili nešto ovih godina dobit ćete nagradu, ali nemojte da vas ponese slava i moć, jer već, ideje i fokus interesovanja društvene mase … ostaćemo sami sa sobom, a pogledati u ogledalo tada je najteže, ukoliko nismo ostali dosljedni onome o čemu smo pisali ili na čemu smo radili. Jarac traži i iznova da se ispitujemo, da se brusimo, da se korigiramo, da budemo bolji, a kome drugome nego sami sebi. Ne dozvolite da vas ovoliko planeta u Jarcu naglo digne na vrh ali vrlo brzo spusti – jer je to lekcija koju trebate naučiti ove godine. Ostanite skromni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK