Jupiter u znak Vage-Jupiter i Saturn će surađivati ​​kroz seksti!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jupiter ulazi u znak Vage, pa ćemo se više baviti odnosima s drugima i partnerstvom uopće. Ekspanzija i Jupiterovo istraživanje narednih godinu dana će se dešavati kroz prizmu umjetnosti, ljubavnih odnosa, novih ideja.

Potreba za harmonijom, razmjenom ideja s drugima i timskim radom, biće glavne preokupacije ove godine. Bit ćemo taktični, pažljivi prema drugima, a zadovoljstvo dragih ljudi bit će na prvom mjestu.

Jupiter je cijele godine bio u znaku Djevice i stoga bio usmjeren na rad, nalazio zadovoljstvo u tome. Bio je također u kvadratu ka Saturnu u Strijelcu i Marsu u Strijelcu. Pod utjecajem ovih tradicionalnih malefika nije mogao u potpunosti izraziti puni potencijal na način koji je odgovarao znaku Djevice s obzirom da su oba znaka u prirodnom kvadratu.

Sada, kako Jupiter ulazi u znak Vage, Jupiter i Saturn će surađivati ​​kroz sekstil, točnije, pred nama je bolji poslovni period, jer ćemo znati kada se osloniti na druge, a kada na sebe. Kada da disciplinujemo svoje namjere (Saturn) zarad viših ciljeva (Jupiter), te kako svoje ideale realiziramo kroz ljubav prema sebi i drugima kroz konkretne aktivnosti.

Mnogi mogu osjetiti izvjesne promjene na poslu iu odnosu s kolegama iako je Jupiter na 29 stupnjeva Djevice. Pošto je Jupiter prirodan benefik lijepe okolnosti ove godine donosi Vagama i podznacima u znaku Vage. Promjene se mogu odnositi i na fizički izgled, ali i promjenu stavova i donošenje odluka vrlo bitnih za ove osobe. Počevši od širenja obitelji, preseljenja, novog posla.

Istovremeno Jupiter u Vagi će napraviti trigon ka Vodenjaku i ka Blizancima, kao i sekstil ka Strijelcu i Lavu, pa će i ovi znaci iskusiti pozitivne promjene na osobnom planu. Vodenjaci će biti slobodnije izraziti svoje ideje, Blizanci možda započnu neki posao vezan za pisanje, ples, rukotvorine. Strijelci će imati sreće s ugovorima i nove prilike za putovanja, a Lavovi nove ljubavne prilike. Jupiter u Vagi napraviće i opoziciju sa Ovnom, pa Ovnovi ove godine mogu iskusiti razne životne promjene i dobre i manje dobre. Vjerojatno će biti na klackalici između svojih i partnerskih interesa što ih može kočiti iskusiti pravu ljubav. Ove promjene će iskusiti i osobe sa podznakom u navedenim znacima.

Svakako pred nama je jedan period uživanja i stvaranja kroz koji želimo razvijati sebe, razumijemo druge i napokon osvijestimo nepotrebnost misli i briga.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €