Magija

Južni čvor u VI, Sjeverni u XII kući -Prepuštaju se drugima, tudjim zahtjevima i željama ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovom slučaju prisutna je sklonost da se dužnosti i obveze prema drugima pretpostave vlastitim potrebama i željama. To najčešće moze biti zbog osjećaja krivnje, ili uvjerenja da “to tako treba”, koji proizlaze iz domaćeg odgoja s porukom da je to “cijena koja se mora platiti radi oslobodjenja”. Tu su i unutarnje strepnje i bojazni koje proizlaze iz nedostatka samopouzdanja. Mogući su i psihosomatski problemi. Ovo su detaljisti skloni pretjeruju u tome, a to može im život učini nepodnošljivim.
Prepuštaju se drugima, tudjim zahtjevima i željama, iz straha da neće biti dovoljno cijenjeni ako ne budu “lili krv i znoj”. Najčešća posljedica toga je čest mentalni i fizički zamor. Tu je i sklonost da na sebe preuzimaju krivicu za stvari koje ih se, zapravo, ne tiču. Nisu zadovoljni poslom – bilo zbog loših prihoda, bilo zbog toga što ih nedovoljno cijene za preveliki trud koji ulažu svakodnevno. Skloni su da se opterete detaljima i da sve čuvaju u glavi u “ladicama”.
Potrebno je da na sve “gledaju” mnogo šire. Idealno nema. Umjesto da mijenjaju svijet – treba da mu se prilagode bez gorčine, da vibriraju s okolinom prilagođavajući se svakoj situaciji. Život će im se osmjehnuti onog časa kada se prepuste sudbini, bez ikakvih daljnjih robovanja drugima. Treba da se bave poslom koji im donosi zadovoljstvo i čini ih sretnim. Takodje, važno je da eliminiraju potrebu za požrtvovanjem za druge, da se posvete stvarima koje im prijaju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM