Magija

Južni čvor u VI, Sjeverni u XII kući -Prepuštaju se drugima, tudjim zahtjevima i željama ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovom slučaju prisutna je sklonost da se dužnosti i obveze prema drugima pretpostave vlastitim potrebama i željama. To najčešće moze biti zbog osjećaja krivnje, ili uvjerenja da “to tako treba”, koji proizlaze iz domaćeg odgoja s porukom da je to “cijena koja se mora platiti radi oslobodjenja”. Tu su i unutarnje strepnje i bojazni koje proizlaze iz nedostatka samopouzdanja. Mogući su i psihosomatski problemi. Ovo su detaljisti skloni pretjeruju u tome, a to može im život učini nepodnošljivim.
Prepuštaju se drugima, tudjim zahtjevima i željama, iz straha da neće biti dovoljno cijenjeni ako ne budu “lili krv i znoj”. Najčešća posljedica toga je čest mentalni i fizički zamor. Tu je i sklonost da na sebe preuzimaju krivicu za stvari koje ih se, zapravo, ne tiču. Nisu zadovoljni poslom – bilo zbog loših prihoda, bilo zbog toga što ih nedovoljno cijene za preveliki trud koji ulažu svakodnevno. Skloni su da se opterete detaljima i da sve čuvaju u glavi u “ladicama”.
Potrebno je da na sve “gledaju” mnogo šire. Idealno nema. Umjesto da mijenjaju svijet – treba da mu se prilagode bez gorčine, da vibriraju s okolinom prilagođavajući se svakoj situaciji. Život će im se osmjehnuti onog časa kada se prepuste sudbini, bez ikakvih daljnjih robovanja drugima. Treba da se bave poslom koji im donosi zadovoljstvo i čini ih sretnim. Takodje, važno je da eliminiraju potrebu za požrtvovanjem za druge, da se posvete stvarima koje im prijaju.

Upoznajte Blizance

izgled Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dječačko ponašanje, ima lijepe šake i noge. Svjetlijeg je tena,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK