Magija

Kako prepoznati Lava-Kosa je tamna ili crvenkastoplava i obično valovita …

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kraljica se sva zajapuri od ljutnje,
izbeči oči u nju
kao divlja zvijer, pa naposljetku vrisnu:
“Odrubite joj glavu!
stidljivo MACE

“To je glas jastoga: čuh ga gdje zbori:
“U šerpi je vruće, brk mi vec gori!”

Izgleda dobroćudno, pomislila je:
a ipak ima dugačke kandže
ai mnogo zuba
i ona pomisli da bi se prema njemu
trebalo odnositi s poštovanjem.

Ako vam je netko nedavno rekao: “Nemojte mi činiti nikakve usluge” i pri tom vas očarao svojim neodoljivim osmijehom, znajte da ste upravo bili izloženi šarmu velike mačke. Ne brinite, oporavice se. Uostalom, mala opeklina od sunca i nije tako strašna. Nije neobično za Lava da pokaže malo svog arogantnog ponosa a i sunčane vedrine u isto vrijeme. Zbog toga i za ubojstvo može prodje nekažnjeno.

Lav vlada u životinjskom svijetu. Čovjek u znaku Lava vlada vama i svima ostalima. (Da, da, ja … znam da u stvari nije tako. Ali molim vas nemojte mu to reći. To bi slomilo njegovo veliko, toplo, egocentrično srce.) Najbolje je popustiti mu. Onda prede umjesto urlati i na smrt vas plaši. Raspoloženje Lava se kreće od naglašene društvenosti do simpatične lijenosti kada pokušava priguši svoje zijevanje. Ako hoćete da ga proučite, posjetite sva sjajna i svjetlucava mjesta u gradu. Uverićete se, da je barem polovica ljudi koje ćete sresti na tim mjestima rođeno u znaku Lava. Lako ćete ih prepoznati po načinu života koji je pun stila i elegancije. Oni stidljivi Lavovi živjet će u svojim kućama ali isto na visokoj nozi. Lav mrzi mrak i dosadu podjednako. Ako vidite da neki Lav lako pocrveni, provjerite da niste pobrkali to crvenilo sa onim koje prouzrokvje ponos ili ego. Postoji mnogo veća razlika izmedju te dvije vrste crvenila nego što mislite. Njegovi rumeni obrazi mogu bti znak umora od plesa ili zato što se u njegovoj blizini nalazi ljubav koja mu život znači ali nikad odraz introvertnosti ili bojažljivosti. Jednostavno nema introvertiranih Lavova. Samo ima Lavova koji se prave da su introvertni. To je važno zapamtiti. Ima Lavova koji ne dozvoljavaju svojoj vladajućoj planeti Suncu da dodje do izražaja a prave se da su snažni, ponosni i smireno odlučni. Ne dozvolite da vas zavara takvo ponašanje. I povučeni Lavovi su u sebi pretplaćeni na svoje kraljevsko pravo vladaju prijateljima i obitelji dok im se ne ukaže prilika da budu u centru pažnje. Ako mi ne vjerujete, samo nadjite mirnog Lava koji se pravi da je povučen i povrijedite njegov ponos. Uzmite nešto od njega za što on vjeruje da mu po svemu pripada, izdajte mu naređenja i nemojte mu ukazati dužno poštovanje. Čut ćete tu navodno povučenu mačku kako zavija odavde do zoološkog vrta. Samo zaista hrabra ličnost može se usudi izaziva Lava onda kada on brani svoje pravo i ponos. Neki Lavovi omekšaju s godinama, ali nikad ne spuste svoju ponosnu glavu. Nikad.

Što se tiče fizičkog izgleda ovog Sunčevog znaka, samo potražite ljude koji liče na Lava ili Lavicu, sa grivom koja je počešljana od lica i varljivo lijenim izgledom. Lavovi hodaju pravo i ponosno, gipkim hodom jedne mačke. Žene ovog znaka odlikuje gracioznost ispod koje se krije ustreptala energija. Ova energija je obično prikrivena nježnom, mirnom i stabilnom prirodom. Ali nemojte zaboraviti da je Lavica uvijek spremna skočiti ako se osjeća ugroženom. Njene kandže su uvučene ali oštre.
Kod njega ćete primijetiti zapovjednički izgled i dostojanstveno ponašanje dok promatra obične smrtnike. Pokreti i govor su mu promišljeni. Lavovi rijetko govore brzo, trče ili pak hodaju žustro, (osim ako imaju za ascedenta Ovna, Blizanca). Nećete moći dugo ignorirate Lava u grupi. On će biti u centru pažnje ili zbog svojih dramatičnih izjava i nastupanja ili zbog svoje mrzovolje i durenja iza posađenih palmi dok mu neko ne pridje da ga pita što mu je. U ovom znaku ima dosta plavih očiju, ali mnogi Lavovi naročito žene imaju tamnosmeđe oči koje su u početku meke i nježne, a onda počinju sijevaju od vatre. Često su okruglog oblika i blago opuštenih kutova. Kosa je tamna ili crvenkastoplava i obično valovita. Nosi se razbarušeno, nemarno ali tako da ide prema gore, stoji čvrsto na glavi i sa strane ili je pak priljubljena uz glavu. U svakom slučaju jedna krajnost ili druga je prisutna. Ten je primjetno ružičast.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM