Magija

Kako se koji horoskopski znak ponaša kada vas konačno osvoji? Što nam kažu zvijezde ?!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN

ON – Kad on prijeđe s riječi na djela, vi ste već “bareni i reš pečeni”. Dok ste se okrenuli, on je već u svakoj vašoj misli, svakom trenutku, danu i mjesecu. Ako taj broj mjeseci uopće dostigne dvocifren broj, smatrajte da ste zadržale Ovna, jer ako niste, on je već u novom osvajačkom pohodu, zato što je njemu zanimljivo samo – neosvojivo. Dokle god mu izmičete i tajanstveno se smješka, radoznali Ovan će trčati za vama.

ONA – Ona neće gubiti vrijeme s vama, ukoliko shvati da niste njen “kalibar”. Ali, ako jeste, spremite se da joj budete na raspolaganju u svako doba dana i noći, jer “Ovnica” ume sve da osmisli, od doručka u krevetu do romantičnog vikenda na moru. A pri tom ne želi čekati ni minutu, jer joj ne pada na pamet gubiti vrijeme s vama, ako niste dovoljno muževni, odlučni, šarmantni i galantni. Pa, vi sad vidite …

BIK

ON – Kad bi svi muškarci bili kao Bikovi, žene ne bi ni imale problema u ljubavi. Koliko god dugo da vas je osvajao, neće vas tako lako pustiti kada jednom postanete njegova. I samo njegova! Bolje ni da ne pomišljate na kratkoročna rješenja u vidu flerta s nekim drugim, ako vas trenutno iznervira njegova tvrdoglavost: suočit ćete se s provalom bijesa ravnoj vulkanskoj erupciji, ukoliko mu je stalo do vas.

ONA – Kada shvati da ste vi čovjek njenog života, upotrijebit sve adute ženstvenosti koje ima na raspolaganju, kako bi vas zadržala: zavodljiv izgled, nenadmašno kulinarsko umijeće i damsko ponašanje na kojem bi joj pozavidjele predstavnice svih drugih horoskopskih znakova. Seksepilnost, životna radost i pogled kojim suparnicama daje do znanja da ste vi samo “njen i Božji”, većinu muškaraca zadržava dugo ili zauvijek pored žene Bika.

BLIZANCI

ON – Zna on da vas je osvojio, nije mu to ni bio neki problem kada je muškarcu blizanaca jasno da je u svakom društvu najzabavniji, najšarmantniji i najsnalažljiviji. Ali, šta dalje, kada on mora se druži, informira, putuje, flertuje i – bježi. Ako imate dovoljno povjerenja i razumijevanja za njega, potrebu za neprestanim usavršavanjem na svim životnim poljima, skinut će vam zvijezde s neba. I više od toga, zaprosić vas preko mobitela!

ONA – Kada je dobila svoju igračku, trofej, kako god vas je u svojoj mašti nazivala (dok vas nije osvojila), žena Blizanac će nastaviti i dalje da se igra, ali s vama. Nema šanse da vam pored nje bude dosadno, ni u jednom jedinom trenutku: imat ćete osobnu kuharicu (brza hrana u svako doba dana i noći), osobnog vozača (do bilo koje točke na Zemljinoj kugli) i vječitu djevojčicu pored sebe, na čijem će vam mladolikom ili manekenskom izgledu zavidjeti većina ljubomornog muškog svijeta.

RAK

ON – Koliko god je bio uporan da vas zavede i osvoji, toliko će se muškarac Rak zainatiti i da vas zadrži. I poslije bezbrojnih raskida, pomirenja i obećanja da ćete sve početi ispočetka, on će nastavljati po svome: nezadovoljan statusom, mijenjat će poslove, svađati se sa šefovima i nervirati vas što je takav inadžija. I tako sve dok ne bude osigurao vas i vašu obitelj onako kako je on zamislio: u velikoj kući s kućnim ljubimcima u dvorištu u kojem će se igrati vaša djeca, a susjedi svraćati na kavu. I “čašicu razgovora”.

ONA – Danima, mjesecima i godinama, ona će biti spremna vas gleda, vreba, susreće, zavodi i osvaja. Kada u tome bude najzad uspjela, potrudit se da vam nikada ne uskrati ukusan ručak, izlazak u kafanu s prijateljima i – sebe u toploj postelji. Puštaće vas da živite u zabludi kako možete raditi što hoćete, s kim hoćete i kad god vam padne na pamet, a kada se jednom budete previše opustili, sve će ispričati djeci. Ili vašoj mami, sestri, tetki ili ne daj Bože baki … a onda vas nijedno more neće oprati.

LAV

ON – Ništa nije neosvojivo za tog galantnog šarmera koji će potrošiti cijelu plaću na 101 ružu samo za vas (plus šampanjac, bombonjera i parfem za koji pouzdano zna da je vaš omiljen). Pošto mu niste odoljeli, on će vas u društvu uvijek tretirati kao kraljicu, dok će kod kuće očekivati ​​da vi ugađate njemu. Što prije to shvatite, lakše će vam biti dijeliti život s muškarcem Lavom koji će biti spreman u pola noći, sjedne u kola, vlak ili avion, kako bi kao pravi vitez došao po vas.

ONA – Ako živite u zabludi da ste vi osvojili nju, onda je bolje da se osvijestite na vrijeme: vi ste bili njezin cilj, želja i potreba i nije se smirila dok nije izvojevala svoju pobjedu – da vas ima. A kad vas jednom dobije, žena Lavica učinit će sve i da vas zadrži: postat će ovisna od vas (a vi sretni da joj se nađete kad god ste joj potrebni), te ćete (i dalje sretni) morati slušati njezine želje, prohtjeve i naredbe koji će vam iz njezinih usta zvučati tako neodoljivo i tako bezuvjetno.

DJEVICA

ON – Pošto vas je zadivio svim svojim znanjem iz većine znanstvenih područja i svakodnevnog života, muškarac Djevica biraće pravi trenutak da krene u akciju. I taman kada ste pomislili da ga je odabrao, on će zbog stidljivosti ili praktičnosti – promijeniti taktiku. Ni u trenucima najvećeg zanosa, on neće prestajati da vam priča ili šapuće na uho sve ono što ni u snu niste sanjali da ćete čuti od njega, tako da ćete vi malo po malo ga početi potičete. A njemu više ni ne treba!

ONA – sva njena suzdržanost i stidljivost, obaranje pogleda i čistoća izraza kojim zrači, postaju manje važni atributi kada shvati da ste postali njezin muškarac. Pored nje imat ćete sve što vam je potrebno, od najerotičnije ljubavnice do najpozrtvovaniji njegovateljice, ali ćete i vi morati poštujete njena pravila: slušaćete je kada god osjeti potrebu da vam se izjada, opskrbljivače kuću namirnicama šest mjeseci unaprijed i – brisati kupatilo poslije svakog tuširanja .

VAGA

ON – Lako je njemu bilo dok vam se udvarao, ljubio ruku, flertovao, nosio cvijeće i bombonjere i poklanjao vam omiljene parfeme. I sve to uz zvuke mediteranskog evergrina u romantičnom ambijentu nekog restorana. Samo kad bi tako moglo trajati cijeli život s vama, on bi bio najsretniji čovjek na svijetu, jer kada već dođe do seksa, muškarac Vaga polako gubi interes (tako je zamorno i predvidivo u odnosu na trenutke uvijek novog sjaja u očima kada vas obraduje poklonom). Zato će se on truditi da bar na putovanjima ili izletima, makar na trenutak, oživi osjećaj kao kada vam se prvi put udvarao.

ONA – Ne podnosi da je zapostavite ni na jedan trenutak, kad vam je već poklonila svoje srce na dlanu. Veza s njom je vrlo jednostavan za održavanje, ma kako razmažena Vaga zahtjevno djelovala: dijelite joj komplimente kad god dođe od frizera ili manikure, svakodnevno izgovarajte dvije čarobne riječi “volim te” (može i putem SMS-a, pogotovo ako ste negdje na putu ) i žena Vaga će vam jesti iz ruke. Ali, ako osjeti da “gledate kroz nju” dok vam misli lutaju, vrlo brzo će potražiti utjehu – kod drugog muškarca.

ŠKORPION

ON – Sve i da pokušate mu uđete u trag, kada vas je jednom osvojio, nećete uspjeti. Gubićete vrijeme, živce i samopuzdanje razmišljajući gdje li se skriva taj vječiti zavodnik, dok će vam se muškarac Škorpion tajanstveno prikrasti s leđa i oboriti vas s nogu jednim dodirom. I pogledom. Nikada neće dopustiti da previše odmaknete u vašoj “istrazi” o njegovom kretanju, jer ćete već biti u njegovom sigurnom zagrljaju kojem najčešće nećete uspjeti odoljeti.

ONA – Sve ili ništa, njena je deviza za sve u životu, a posebno u ljubavi. Ako vas je izabrala biti njen čovjek, onda to morate ozbiljno shvatiti, jer nema vam druge. Žena Škorpion postavljat vam najviše moguće standarde, pa ćete između trke za zaradom i njenog kreveta, pogubiti konce i naći se u Škorpijinoj mreži. A ona je upravo to i čekala: zauvijek s njom ili nikada više. Ali ako vas žena Škorpion želi, spremna je i na ucjene, samo da ostanete s njom.

STRIJELAC

ON – Kakva razlika između onog ležernog zavodnika, koji vas je šarmirao svojim osmijehom već pri prvom susretu i ovog licemjera koji pomno prati što susjedstvo priča o vama (dok on i dalje dokazuje svoje osvajačke sposobnosti na sve mlađim partnericama). Ali, ako ste se već odlučili za muškarca Strijelca, onda budite spremni vjerujete samo njegovim očima i ušima, a nikako svojim. On će se, istina, potruditi da vam baš ništa ne nedostaje, osim njega i to vrlo često, a susjedi će moći samo da vam zavide.

ONA – Kao što je bila izravna dok vas je zavodila i osvajala, žena Strijelac je vrlo otvorena u svojim prohtjevima, željama i potrebama u svakom danu zajedničkog života s vama. Pošto vas odabrao kao rijetku vrstu muškarca kojem će se bezrezervno posvetiti (bez obzira radi li se o vašem omiljenom specijalitetu ili želji da posjetite Disneyland), žena Strijelac neće dozvoliti da bude nezadovoljna. Ako osjeti da postoji problem, popricacu iskreno s vama s podjednakim žarom, bilo da je riječ o vašem seksualnom životu, obvezama prema djeci ili brizi o vašem zdravlju.

JARAC

ON – E, kod njega ćete se već iznenaditi, ma koliko vam smotano i stidljivo djelovao taj praktičan, suzdržan muškarac kojem ste poklonili svoje srce. Kao i svoje prijatelje i vas će voditi svuda gdje god bude išao, sviđalo se to vama ili ne. U stvari, neće ni biti razloga za vaš nezadovoljstvo, jer muškarac Jarac nikada neće dozvoliti da vam pored njega zafali dlaka s glave: čuvat će vas, paziti i maziti do te mjere da ćete svaki put sve više željeti da se jednom zauvijek ušuškate u njegovom tvrdom zagrljaju.

ONA – Koga poželi, ona i dobiva: a kada postanete njezin izbor, obično na duže vrijeme ili za cijeli život, neće vam biti lako udovoljite svim prohtjevima žene Jarca. Ako istovremeno možete biti maštovit ljubavnik, požrtvovan otac, dobar domaćin i, iznad svega, vječita pokretačka snaga u svim njenim ambicioznim planovima – tada ste položili ispit kod žene Jarca. Zauzvrat, ona neće prestajati da vas hvali, a vremenom i da se ponosi vama na njen odmjeren način, s divljenjem koje neće umeti sakriti.

VODENJAK

ON – Njemu sve polazi za rukom od trenutka kada vas je osvojio, jer muškarac Vodenjak zna zadržati ženu do koje mu je stalo. Samo treba malo vremena da procjeni koju će taktiku na vama primijeniti, jer je nenadmašan manipulator. Taman kada ste riješili da se naljutite na njega, on će vas razoružati pozivom na odlazak na put na grčki otok o kojem ste sanjali, novim automobilom kao stvorenim za vas ili vođenjem ljubavi na nekom totalno “otkačenom” mjestu. Iako nonšalantno krije svoju posesivnost i ljubomoru, nikada vas neće dovesti u neugodnu situaciju, čak i ako posumnja u vas.

ONA – Nema toga što neće učiniti da vas zadrži, kada vas je jednom osvojila: izgledat uvijek atraktivno u svojoj “firmiranoj” garderobi, postat će najbolja prijateljica djevojci kojoj ste pokušali se udvarate na njene oči, prepričavaće događaje s vaših zajedničkih putovanja u kojima će ona biti glavna zvijezda, dok ćete vi zadivljeno uživati ​​u njenoj priči i mirisu najnovijeg parfema koji ste joj vi kupili. To što nitko od nje neće moći doći do riječi, jer pametnije od nje i nema, neće vam smetati, sve dok imate dovoljno jake živce i dovoljno debeo novčanik.

RIBE

ON – Kako god (ne) spretno da vas je zavodio i na kraju osvojio, nećete uspjeti da mu se tako lako izmigolji kada jednom upadnete u mrežu muškarca Ribe. Iako mu živci nisu jača strana, on će kod kuće s vama, biti najstrpljiviji i najuslužniji muškarac na svijetu: doručak će vam donositi u krevet (s ružom među zubima), kavu kuhati i posluživati ​​na terasi, dok vi opušteno razgovarati s gostima i vi ćete biti uvjereni da je on samo vaš. Sve dok ne izađe iz kuće … a tada otvorite četvoro očiju!

ONA – Sve vještine zavođenja, osvajanja i zadržavanja muškarca do kojeg je njoj stalo, za ženu Ribu su takoreći urođene. Po njoj, u ljubavi je sve dozvoljeno, pa ona zato neće prezati ni od jednog načina, metoda ili taktike kako bi vas zadržala: erotičnost zrači iz nje čak i kada sjecka povrće za vašu omiljenu salatu, a njezin pogled obećava najmaštovitije uživanje s vama, čim padne mrak … A kada zavlada noć, i ona će zavladati vama. I svim vašim osjetilima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK