Kako se vaš horoskopski znak suočava s problemima? Bikovi ignoriraju probleme, a Djevice ih rješavaju!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bikovi ignoriraju probleme, a Djevice ih rješavaju!

Ovan se odmah hvata u koštac s problemom

Pripadnici ovog znaka po svojoj prirodi su nestrpljivi i na prvu pojavu problema, ne samo da su spremni odmah reagirati, već ne znaju drugačije. Inzistiraju na tome da se situacija odmah popravi, au tome će se maksimalno angažirati, tražiti pomoć drugih i boriti se svim raspoloživim sredstvima.

Bikovi su majstori u ignoriranju problema

Pripadnici ovog znaka majstori su u racionalnom pristupanju teškim situacijama, a zapravo je riječ o tome da će oni ignorirati problem dok se on ne riješi sam od sebe. Samo najteže situacije će ih izbaciti iz takta, ali čak i tada će pokušati pronaći rješenje koje će imati najmanje posljedica za njih.

Blizanci će se brzo uzrujati, ali i smiriti

Pripadnici ovog znaka reagiraju vrlo emocionalno i problem doživljavaju tragično, ali istom brzinom se smiruju kada shvate da nema smisla da se previše uzrujavaju. Na početku će svima reći o čemu je riječ očekujući pametne savjete, a nadalje će očekivati ​​da se situacija riješi sama od sebe i imaće vjeru u pozitivan ishod situacije.

Rak se teško distancira od problema

Pripadnici ovog znaka u teškim životnim situacijama znaju preuveličavati i tada im se sve čini crno. Dok god se problemi ne riješe, oni će razmišljati, tugovati i provoditi besane noći. Sposobni su dugo trpjeti takvo emocionalno stanje, a nakon što jednom sve prođe, sami će se sebi čuditi zašto su se tako dugo nepotrebno uzrujavali.

Prva reakcija Lava je vikanje

Pripadnici ovog znaka ljubitelji su stabilnosti i predvidljivog tijeka događaja u svom životu, pa ih nenadani problemi lako izbacuju iz takta. Tada postaju ljuti na cijeli svijet i sve im se čini nepravedno, a svoje frustracije mogu iskale I na svoju okolinu. Tada će prijeći u aktivnu fazu i razraditi plan rješavanja problema, a ako ga uspješno savladaju osjećat će se kao veliki pobjednici.

Djevice su navikle na rješavanje problema

Pripadnici ovog znaka pravi su analitičari koji su nekako navikli da se često susreću s problemima, ili to oni tako vide. Zbog toga su razvili cijeli mehanizam nošenja s teškim situacijama, od logičnog promišljanja, tvrdoglavog stava do približavanja i traženju pomoći od drugih. Na kraju neće poslušati tuđe savjete, već će postupiti po vlastitoj intuiciji iu hvatati se u koštac s novim problemima.

Vaga će od problema napraviti filozofiju

Pripadnici ovog znaka skloni su beskonačnim analizama, zamišljanju različitih scenarija i razvijanju taktika kako što prije prebroditi neku životnu krizu. Savjetovat se s drugima i rado poslušati savjete ljudi od povjerenja, a nakon što se situacija riješi shvatiće da su od vlastitog problema napravili projekt iz kojeg su naučili važne lekcije.

Škorpion smireno razmatra mogućnosti

Na prvu pojavu mogućih problema u životu pripadnici ovog znaka neće brzopleto reagirati, već će promišljeno promatrati kako se situacija razvija. Ako je netko drugi kriv za nastalu krizu, sav će svoj bijes usmjeriti na njega kako bi se osjećao bolje, no sve posljedice će za sebe prihvatiti kao nužno zlo u životu. Nakon što problemi prođu, nastavit sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo.

Strijelac će preispitati i najmanje detalje

Pripadnici ovog znaka poput Vaga problemima pristupaju pretjerano filozofski, pa će analizirati sve što je dovelo do toga i tko je sve uključen. Na to bespotrebno troše energiju, a ni sami sebi ne mogu pomoći, a skloni su i sebe kriviti zbog toga što su završili u nezgodnoj situaciji. Najbolje je da konačne odluke ne donose brzopleto, već sve prespavaju i tada razmisle o daljnjim koracima.

Jarac gleda kako da se što prije izvuče

Za pripadnike ovog znaka vrijedi pravilo da je problem veliki onoliko koliko dugo ga muči, pa će dati sve od sebe da se loša situacija što prije završi. Disciplinovano će preuzeti krivnju na sebe, povući se u i vlastitoj privatnosti razmišljati koji je sljedeći potez najpametniji, a nosi najmanje posljedica za njih. Nakon što sve bude iza njega, odmah će povući sve moguće korake kako se nešto slično ne bi ponovilo.

Vodenjak će iu lošem tragati za pozitivnim

Pripadnici ovog znaka imaju snažan poriv da gledaju na moguća pozitivna rješenja u svakoj situaciji, pa čak i ako u to sami ne vjeruju. Osim što će sami sebi “mantrati” da će sve brzo proći, oni će se povjeriti tek nekome tko im je najbliži, jer ne želi da drugi znaju kako ga nešto muči. Nakon što jednom prođu, sve će probleme brzo zaboraviti da im ne bi kvarili svakodnevicu.

Ribe se hrabro nose sa životnim izazovima

Iako se pripadnici ovog znaka često opisuju kao preosjetljivi, oni će u ključnim trenucima odlučiti kako će poslije biti vremena za plakanje, a sada moraju učiniti sve što je u njihovoj moći da se ono što ih muči što bezbolnije riješi. Takav su pozitivan stav zauzeli već u ranoj mladosti, jer su navikli često biti u teškim situacijama ili ih barem tako promatraju. Sanjarica o danu u kojem će sve biti zaboravljeno i to će im pomoći da prebrode svaki izazov.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €