Magija

Kako upoznati samoga sebe

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Dopustite sebi upoznati samoga sebe!
Poznati engleski književnik, kazališni glumac i redatelj, William Shakespeare, u svojoj komediji “Kako vam je drago”, napisao je:

“Cijeli je svijet pozornica i svi su muškarci i žene tek glumci; imaju svoje izlaske i ulaske “.

Kada malo bolje razmislite, svi mi svakodnevno igramo svakojake uloge i nosimo različite maske kako bismo se bolje uklopili u okolinu te ispunili različita očekivanja u odnosima s ljudima – neovisno o tome da li je u pitanju naš privatni ili poslovni život.
Samo po sebi, naravno, to ne znači ništa loše. Drukčije ne bismo mogli funkcionirati.
Međutim, problem nastane kada u jednom trenutku života mi jednostavno zaboravimo tko je taj koji se skriva iza svih maski i uloga, što ta osoba zaista želi u svojem srcu te što stvarno misli i osjeća!
Drugim riječima, s vremenom se toliko poistovjetimo sa svojim ulogama i maskama da zaboravimo gdje je jasna granica između nas i naših uloga.

Čisto testa radi, promislite kada ste zadnji put proveli razdoblje od samo sedam dana uzastopce, a da ste mogli sasvim iskreno izražavati ono što stvarno mislite i osjećate u interakciji s raznim ljudima oko sebe, a bez da ste morali igrati svakojake uloge koje, u osnovi , nemaju veze s vama te smišljati razne diplomatske odgovore i izraze …

Naravno, jasno mi je da se radi o nemogućoj misiji s obzirom na trenutni stadij razvoja društva u kojem živimo. Međutim, važno je da vi radi samoga sebe imate osviještenu jasnu granicu između izvornog sebe u odnosu na razne uloge koje igrate i maske koje nosite – jer u protivnom, život postaje vrlo kompliciran, a usudio bih se reći i besmislen.

U svojoj osnovi, vi niste brižni otac, samohrana majka, uzorni student, pouzdani odvjetnik, dosjetljivi računovođa, strogi šef, marljivi zaposlenik, odani prijatelj, vegetarijanac, torcidaš, pripadnik političke stranke, itd. U svojoj osnovi, vi ste nešto sasvim drugo i što više postajete svjesniji samoga sebe, u stanju ste postupno započeti izabirati uloge koje, u razdoblju života u kojem se nalazite, najviše podržavaju ono što vi jeste!

Onda kada izgubimo svijest o izvornom sebi – o svojoj duhovnoj prirodi – naš život prestaje biti čaroban. Stalno čekamo promjenu vanjskih okolnosti kako bismo započeli živjeti onako kako duboko u svojem srcu osjećamo da bismo trebali živjeti. Prati nas osjećaj … kao da je život nešto što se odvija pored nas, a mi stalno stojimo sa strane i čekamo ispunjenje raznih uvjeta koji će nam poslužiti kao “ulaznica” u život kakvog bismo željeli živjeti … kao da radost i entuzijazam stalno prolaze pokraj nas , a nikako da uđu i zadrže se u našem “svijetu”.

Vrijeme je da započnemo biti iskreni prema samome sebi. DOPUSTITE SEBI UPOZNATI SAMOGA SEBE! Ne mora nitko biti upoznat s vašom namjerom, ali važno je da vi započnete uvažavati sami sebe te svoje istinske misli i osjećaje. Dopustite si misliti i osjećati ono što zaista mislite i osjećate za razliku od onoga što smatrate da biste trebali misliti i osjećati! To ponekad može biti vrlo bolno i nelagodno, ali jedino takvim pristupom prema sebi stvarate pogodno tlo za susret sa samim sobom – A TO JE NEŠTO PREDIVNO!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM