Magija

Kako vam koji znak posuđuje pare-Neki imaju otvoren novčanik (često bez novca), drugi će vam posuditi samo ako im obrazložite da je to novac za plemenite ciljeve, treći su široke ruke ……

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Situacija je (skoro svima) poznata: računi hitno treba da se plate, na to ode plaća, a morate od nečega i živjeti naredni mjesec, međutim, para niotkuda. Najjednostavnije rješenje je posuditi od rodbine ili prijatelja. Ali, ne reagiraju svi isto na vašu molbu – neki vam se odmah nađu, neki se uvrede …

Predstavnici 12 horoskopskih znakova imaju različite poglede na vaš problem. Neki postavljaju pitanje oko same posudbu, nekima je problem suma, nekima rok vraćanja, neki kategorički odbijaju razgovarati o tome. Kako ne biste bili u vrlo neugodnoj situaciji da ne znate ni što vas čeka, korisno je makar imati naznake što sve može vam se dogoditi i na koga možete računati a koga odbaciti u startu.

otvoren novčanik

Ukoliko vam je novac hitno potreban “samo do sutra”, obratite se Ovnu. On će vam dati ono što ima, mada ne bi trebalo se začuditi ako otvori novčanik, konstatira da je prazan i sa istovjetnom molbom se i on obrati vama. On lako i daje i zajmi, ali i zaboravi da treba vratiti. Morate ga podsjetite, to ne radi namjerno.

Bezbrižni Blizanci također će s lakoćom odmah otvoriti novčanik ne samo pred onima koje znaju, već i pred potpuno nepoznatima. Ali, kad sami ostanu bez novca, u stanju su uslijed rastresenosti vama pripišu i tuđe dugove. Morate vodite računa o tome, najbolje da sve zapisujete pred njima.

vjerovanja

Ako dajete nekome novac u ponedjeljak – imat ćete velike rashode čitavog tjedna.

Izbjegavajte zajmite pare utorkom – cijeli život možete biti dužnik.

Uvijek dajte novac desnom rukom, a uzimajte lijevom.

Bolje je zajmiti pare kad Mjesec raste, a dug vraćati kad opada.

Po mogućnosti, novac odložite u manjim apoenima.

Navečer se ne treba dogovarati ni o čemu u vezi s novcem – loše se spava i poslije toga boli glava.

Vaga je uvijek raspoložena pomoći, ali će vam se prvo (obvezno) požaliti kako ni ona nema novca ili se sprema za neku kupnju … tako da je pametno da joj tražite sasvim malo.

Vodenjak će suosjećati s vama i rado će vam ponuditi novac ako ga ima kod sebe. S njom ne biste smjeli se dogovarate oko termina kad da uzmete pare, uzmite ih odmah, jer već za nekoliko minuta njen novčanik može biti i posve prazan.

Na KOLIKO možete računati s Ovnom, Blizancima, Vagom i Vodenjakom? Samo na sumu koja ove znakove neće opteretiti.

Za plemenite ciljeve

Pred velikim ste problemom – nemate novca za liječenje, dječju školarinu ili neki drugi važan životni aspekt. Kad ste u takvoj situaciji, obratite se Biku. On u principu uopće ne voli davati drugima pare, jer je u duši veliki materijalista, ali kad se radi o zaista bitnim stvarima, bez riječi će vam izaći u susret.

Rak zajmi novac samo najbližim prijateljima i rođacima. Onima koje poznaje površno naširoko će objasniti kako je i njemu teško. Međutim, ukoliko mu znate “žicu” i uspijete ga natjerate da suosjeća s vama, može vam i dati koju paru.

Djevice više nego ijedan drugi znak ne mogu podnijeti lakomislene troškove. Ako doživite da od njih ikad dobijete pozajmicu, zaista ste u velikim problemima. Ponekad, za neki plemeniti cilj mogu dati i poveću svotu, ali to svakako nisu posudbu tipa “pomoći ću ti jer si sve pare spickao na provod i garderobu”.

Jarac može posuditi pare samo onima u čije poštenje ne pada ni sjena sumnje. Pritom to ne moraju biti njemu drage osobe. Zato je vrlo uputno “zaraditi” povjerenje kod Jarca (on je u stanju i da vas doživotno kreditira) i, naravno – uvijek vraćajte dug na vrijeme iu paru točno.

Na KOLIKO možete računati s Bikom, Rakom, Djevicom i Jarcem? Dat će vam samo ono što tražite, ni jednu jedinu paricu više. Možda i manje, ako pomisle da vam je to dovoljno.

široka ruka

Za veću sumu novca koja vam je potrebna za neku veliku kupovinu kontaktirajte Lavu. To je kreditor najšire ruke. Njemu zaista pričinjava zadovoljstvo kad može pomoći, jer tako i sebe pokazuje u najboljem svjetlu. Naravno, ako ste neozbiljni ili pokušate ga prevarite, u stanju je da vam zatvori vrata i kod drugih. On nikada ne propušta priliku da pokaže koliko je bogat, moćan, važan …

Strijelca baš i ne krasi dar za ekonomisanje, zato će vam dati koliko mu tražite samo ako ima i ako ste mu simpatični. Ukoliko je imućniji, nema suma kojom možete ga sablaznite – ostaće s istim izrazom lica za 20, 200 ili 2 milijuna dinara, eura, dolara … svejedno koja je valuta u pitanju

Škorpion također ostaje ravnodušna na sumu koju tražite, čak je u stanju i da se uzajmi kod drugih kako bi vama dala. Ali, na poštivanje roka je vrlo osjetljiva. Ukoliko ne vraćate pare na vrijeme, neće vas opominjati, eventualno samo jednom, ali za nju više ne postojite i osvetit vam se kad-tad što ste je obmanuli, makar i za sto godina (ako uspijete poživite toliko).

Delikatne i ne baš tako praktične Ribe otvaraju vam kredit u svojoj “banci” bez postavljanja uvjeta i ugovaranja točnih datuma i suma vraćanja. Ipak, nemojte biti od onih koji se koriste mekim karakterom ovog znaka.

Na KOLIKO možete računati s Lavom, Strijelcem, Škorpionom i Ribama? To ovisi samo o tome koliko tražite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK