Magija

Kako znati što, zaista, želim? Upiši sve na papir ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mnogi čitatelji se javljaju s pitanjem, kako saznati što je ono što, zaista, želim. Nekima ovo pitanje ne predstavlja problem, jer ga jednostavno nikad sebi ne postavljaju, drugi, pak, imaju previše izbor, pa ne znaju odakle da krenu, a mnogi od nas, zapravo, imaju nejasne ili neodredjene želje. Tako mi samo znamo što NE želimo, a onda je logičan zaključak da želimo suprotno od toga, zar ne? No, krenimo ka razjašnjenju ove zagonetke.

Kao prvo, moramo identificirati svoje želje i ono o čemu sanjamo. Kako to učiniti?
Jednostavno, uzmi olovku i papir i

Napravi listu!

Prema Napoleonu Hillu (autor knjige “Think and grow Rich” – Misli i postani bogat) samo zapisivanje želja na papir nije samo razjašnjavanje želja i htijenja samome sebi, već ono pokreće i proces njihova ostvarenja. Time govorimo sebi i univerzumu da je to ono što strasno želimo imati, budemo, iskusimo u životu.

Što je ono što si oduvijek želio?

Vrati se u djetinjstvo i zapitaj, šta si tada priželjkivao, a, ipak, odustao od takvih izbor, jer se, iz tko zna kojih razloga, nisu mogle ostvariti ili si mislio da nisi sposoban ih ostvariš. Prema Zakonu Privlačenja, Univerzum se prilagodjava našim željama i na kraju omogućuje njihovo ostvarenje. Bitno je samo raditi na željama, biti uz njih! Bitno je ne odustati!

Kad bi mogao biti, raditi ili imati bilo što, što bi to bilo?

Moraš iskreno odgovoriti na ovo pitanje. Ono ce ti pomoći da dođeš do želje koja u tebi gori. Možda si nekada želio biti pjevač, ali su ti drugi govorili kako imaš loš glas, i ti si odustao. Ali, da li si to trebao učiniti?

Ne ubrzavaj ovaj proces!

Ovo je tvoj život i moraš uzeti dovoljno vremena da ovo uradiš na pravi način. Nekome je potrebno dan, a nekome mjesec, no na kraju svi dodju do zaključka, što je ono, što, zaista, žele. Budi iskren prema sebi!

Zaboravi na pitanja “Pa, kako …”

Zaista nije važno kako stvari funkcioniraju. Tvoj posao je da želiš, a posao svemira da odgovara tvojim željama.

Da li je to tvoja želja ili želja nekoga drugog … roditelja, prijatelja …?
Moraš biti siguran u ono što želiš, dok o tome misliš, govoriš, pišeš …

Novac?

Mnogi na svoju listu obavezno upisuju novac. Je li novac ono što želiš, ili je ono što se može KUPITI novcem, ono što želiš? Ne, nije to isto .. Moraš biti odredjen u željama. Razmisli zašto želiš više novca, da li bi on stvarno, riješio sve tvoje probleme?

Ako želiš kupiti kuću, auto, otići na odmor … onda na listu upiši ove stvari, a ne novac.

Ako, ipak, želiš samo novac, onda upiši, koliko i odakle će doći, gdje će se pojaviti, u novčaniku, na bankovnom računu, čeku .. Budi odredjen do u najmanje detalje.

sažetak:

Upiši sve na papir
Najveće želje upiši na vrh liste
Dodaj naslov za svaku od želja, a ispod naslova navedi detalje i razloge zašto to želiš. Ako npr. želiš odmor na nekom egzotičnom mjestu, zamišljaj mjesto, vrijeme, osobe s kojima si, vizualiziraj do u najsitnije detalje, i najvažnije, pokušaj osjetiti da ti se to, zaista, dogadja, da je moguće, da si već tamo!
Uživaj u ovome, učini to zabavnim! Vrlo je važno da se osjećaš dobro, pozitivno, uzletno, dok praviš svoju listu želja. Energija koju šalješ sa ovim željama i mislima kao i sam osjećaj uzbuđenja i veselja su vrlo bitni za njihovo ostvarenje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM