Kakvi su horoskopski znaci u krevetu? Ako želite nekoga privučete i odvučete u krevet, evo savjeta …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki horoskopski znak je drugačiji i svaki od njih voli druge stvari u krevetu. Ako želite nekoga privučete i odvučete u krevet, a pritom ga i držite uz sebe, pogledajte što treba učiniti kako biste uspjeli u tome.

OVAN: ŠTO PRIJE, TO BOLJE

Ovaj znak zodijaka poznat je po svojoj direktnosti. Ovan se neće libiti da saopšti svoje bezobrazne ideje svojim partnerima. Ali problem sa Ovnovima je to što uvijek žele odmah pređu na stvar. Ovan će sve uraditi, ali u roku od jedne minute.

BIK: romantičare

Dok je Ovan sav od strasti, Bik je spreman čekati i ide polako. Očekivati ​​da će se večera i piće odužiti toliko da ćete se iznervirati.

Ali kada Bik odluči prijeći na stvar, pripremite se za dugu predigru. Ako ste romantični, Bik je prava osoba za vas.

BLIZANCI: pričalice

Blizanci će upotrijebiti sav svoj intelekt da vas skinu. Ako ste tihi i povučeni, možete se iznenaditi kada Blizanac počne sa svojim sočnim i zavodljivim monolozima. Ako volite telefonski seks i bezobrazne riječi, Blizanci su savršena osoba za vas. Ali budite spremni i na riječi koje vam se možda neće svidjeti.

RAK: VOĐENJE LJUBAVI, A NE SEKS

Rakovi su veoma emotivni, što znači da na seks ne gledaju kao na fizički akt, nego kao na akt ljubavi i privrženosti. Ako završite u krevetu s Rakom, budite spremni na nježnost i mnogo ljubljenja.

LAV: NARCIS

Strastvena i avanturistička priroda Lava ne može biti nadmašena.

Lav će uvijek umeti smisliti način na koji ga možete zadovoljiti. Ovaj znak rođen da bude dominantan u seksu i ima veliko samopouzdanje. Iako će vam seks sigurno biti nazaboravan, pripremite se na to da će vaš zadovoljstvo biti na drugom mjestu, a njegovo na prvom.

DJEVICA: prikriveno NIMFOMANKA

Stidljiva Djevica će vas iznenaditi svojom spremnošću na seks čak i bez kondoma i bez čistih plahti. Ovaj rezervirani i prizemni znak u suštini je vrlo strastven. Kada vas Djevica jednom upozna i stekne poreverenje u vas, pazite se. Nećete imati ni trenutak mira.

VAGA: POZNAVALAC

Vaga je umjetnik kada se radi o seksu. Ona traži savršenu harmoniju sa svojim partnerom, napredak u svakom aspektu i obraća pažnju na detalje poput seksi donje rublje, ulja za masažu i lagana glazba.

ŠKORPION: Razuzdana

Razuzdana Škorpion je najviše opsjednuta seksom. Iako se njen magnetizam teško može ignorirati, možete se opeći, odnosno ubosti na njenu žalac kada završite s njom u krevetu. Iako ćete najvjerojatnije imati najbolji seks u životu, Škorpijin “voli pa ostavi” pristup seksu može vas ohladiti.

STRIJELAC: DON ŽUAN

Majstor u umjetnosti zavođenja koji uživa u lovu. On njeguje svoje moći zavođenja i ustremljuje se objekt svojih želja sve dok on ne postane bespomoćan i ne preda mu se.

JARAC: POLAKO, ALI SIGURNO

Jarac se teško zaljubljuje. Polako pravi prvi korak i staloženo pristupa osobi koju želi. Možda neće biti toliko vješt, ni pucati od energije, ali ćete se pored njega osjećati kao da cijele želi vas pojede, svaki dio zasebno. Budite strpljivi i bit ćete nagrađeni.

VODENJAK: SAKUPLJAČ IGRAČAKA

Ako volite da se igrate igračkama za odrasle, najbolje je da nađete neku Vodenjaka se igrati s njom. Vodenjak je uvijek spremna eksperimentirati i uvijek nalazi načine da zadovolji svog partnera i sebe. Mada, nekad umije i da pretjera u eksperimentiranju.

RIBE: lenja poduzeti AKCIJU

Slično kao i Rakovi, Ribe će cijeniti emotivnu povezanost tijekom seksa više nego sam fizički akt. Strast, ljubav, pažnja, strpljenje – to im je najbitnije. Ali vi ćete morati odradite veći dio posla. Ribe su lijene i vole drugi odrade sve umjesto njih. Posudite neke igračke od Vodenjaka kako biste seks učinili zanimljivijim.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €