Magija

Kiron se kreće kroz jedan znak oko 3 godne / Kiron -mitologija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U mitološkoj priči Kiron je napravio smrtonosni otrov, da bi pomogao Herkulu (u horoskopu otkrića vidimo da je Uran u 11. kući u trigonu sa Suncem što predstavlja samog Herkula). U nekom momentu kentauri su se zamjerili Herkulu, i on je umočio strijele u taj smrtonosni otrov, i greškom pogodio Kirona samog. Budući da je on bio polubog, nije mogao umrijeti, pa je nastavio živjeti u velikoj patnji i bolovima (u karti otkrića to vidimo u dispozotoru Urana, Plutonu koji kvadrira Mjesec, a nalazi se Algorabu, zvijezdi iz Gavrana koja govori o izdaji – budući da je Mjesec izuzetno snažno položen on ne umire u potpunosti već je ranjen). Tako ovaj dio priče nosi konotaciju Kirona u smislu da osoba može biti povrijeđena od strane prijatelja, i to svojim sosptvene oružjem. Kirona bi trebalo gledati kao poluprosvetljeno biće. On jeste vrlo mudar, ali nije još dostigao vrhunac. Zato on i predstavlja stepenicu između Saturna i Urana.

Nakon tih događaja Kiron se povlači iz svakodnevnog života tražeći sebi lijek. Na tom putu potrage on u sebi otkriva iscjeliteljske moći. Shvaćajući da neće uspjeti da se izliječi on traži od Jupitera smrtnost, jer je za njega smrt neka vrsta oslobođenja od konstatnog bola. On preuzima na sebe Prometejevom sudbinu i tako Prometej na kraju dobiva besmrtnost. Tako je Kiron sličan Isusu (Kiron je u konjunkciji s Plutonom u 4. kući), koji je na sebe preuzeo teret čovječanstva, dajući svoj život za dobrobit drugih. Ta žrtva je događaj koji svatko od nas nekada u životu mora ponese, i Kiron će to i opisati.

Kiron nije u svakoj natalnoj karti podjednako naglašen, niti je riječ o istom razdoblju iz Kironovog života već možemo podijeliti u više faza:

Kironovo druženje s ljudima, (u horoskopu to predstavlja prijateljstvo s neobičnim osobama)
Njegovo liječenje (iscjeliteljske moći kod osobe)
poveređivanje od strane Herculea (od strane prijatleja)
preuzimanje Prometejeve kazne (žrtva za druge)
Kiron se kreće kroz jedan znak oko 3 godne. Ukoliko želimo vidjeti što se očekuje od Kirona u budućnosti, vratimo se na pozicije natalne karte otkrića.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM