KO JE VAŠA SRODNA DUŠA: Ovan traži potporu, Rak emotivca, a Djevice nekoga u koga će imati beskrajno povjerenje

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Vama je potrebna osoba koja će uvijek biti uz vas i koja će u svakom trenutku moći pružiti podršku. Njemu treba se sviđa vaša želja za uspjehom, a ne da ga odbija ili u najgorem slučaju plaši. Vaša idealna osoba će također znati da vas uspori i kaže vam odmoriti pred nastavljanje puta ka određenim ciljevima.

Bik

Kako u sve stavljate 100 posto energije, uz vas mora ići osoba koja je upravo takva – s istim hobijima i željom da sve bude savršeno i do kraja završeno. Izbjegavajte osobe koje ne vole ili rade sve do pola. Kada vam pokaže koliko mu značite, bilo da su u pitanju spontani i mali pokloni ili dobro skuhan ručak, znat ćete da je to osoba za vas.

Blizanci

U svakom dijelu vašeg života je potreban balans, jer ste vi svestrana ličnost koja ne zna da se ustali na jednom mjestu. Zato vam je potrebna osoba koja voli mir i konzistentnost, jer će vam upravo takva osoba pomoći da pravite najbolje korake. Kada ne znate gdje ćete, kuda i kako, vaš partner koji je staložen, će znati kako točno da vam pomogne.

rak

Vaše emocije su bitan dio vašeg ljudskog bića. One imaju moć da vam oblikuju dan, od jutra do trenutka kada legnete na spavanje. Potreban vam je netko tko će razumjeti vaš emocije i tko će va saslušati u svakom trenutku. Vi i emocije dolazite u paketu, nikako odvojeno i to je ono što vaša voljena osoba mora prihvatiti.

Lav

Vi volite biti u centru zbivanja i ne možete zamisliti život bez malo slave. Imate tip energije koji je za pokazivanje pred publikom. Vama nije potrebna ista osoba, jer može doći do sukoba uslijed iste količine pažnje koja je oboma potrebna. Zato potražite osobu koja se slaže uz vašu nevjerojatno veliku karizmu. Pozitivnost i entuzijazam su dvije karakteristike koje vaš partner mora imati.

Djevica

Povjerenje je ono što je vama najbitnije, a samim tim i vaš partner mora ga ima. Povjerenje u vas i vašu vezu. I lojalnost koja izbija iz vas. Potrebno je da pokazuju istu ljubav i želju prema vama kao što i vi to radite. Kemija igra veliku ulogu, pa se potrudite da je očuvate i stalno podpaljujete.

Vaga

Pronađite nekog tko cijeni iste vrijednosti kao i vi i kome je balans na prvom mjestu kada su u pitanju ljubavne veze. Potrebno je da zajedno ulažete istu količinu truda u vašu vezu i komunicirati što više.

Škorpion

Za vas je snaga i moć vrlo bitna, pa izbjegavajte osobe koje teže ka istom. Vama je potreban netko tko će se osjećati zaštićeno pod vašom moći, netko kome ne mseta vaš dominantan duh i neko čije se strpljenje jasno vidi kada nastupi vaša tvrdoglavost. Vaš partner treba da vas ohrabruje, ali i da vam ukazuje na pogreške koje pravite.

strijelac

Bez ikakve sumnje, vaš partner treba biti osoba koja će prihvatiti momente kada nastupi vaša spontanost. Konkretno – ne treba da vas u tome sprečava niti da vam govori da je to pogrešno. Vaš partner treba biti neovisan, baš kao i vi, ali i uzbuđen u trenucima koje provodite zajedno. Kada poželite odete na iznenadni put, partner treba biti taj koji će ići s vama be ikakvog pogovora.

Jarac

Možda ste pesimistični, ali to ne treba da vas zaustavi pokušati pronaći osobu koja će iz vas izvući najbolje. Vama nije potrebna osoba koja ne zna što su odgovornost i pouzdanost. Zbog vaših visokih ambicija, nećete se lako zaljubiti u osobu, ali ako vam pokaže dosljednost i ustrajnost – zaljubit se u nju sigurno.

Vodenjak

Vama je potreban netko tko je orijentiran kao i vi: pozitivan, društven i potpuno spontan. Ipak, ne treba osjećati pritisak da morate s tom osobom biti svaki dan, po cijeli dan. Neka svatko ima svoje prijatelje s kojima će moći družiti i onda kada dođu teža vremena za vezu.

ribe

Kako ste jedna od onih osoba kojima je glava stalno u oblacima, ni vama ne bi bilo loše pronaći osobu koja će vam dati balans i spustiti vas na zemlju kada je to potrebno, npr. kada počnete se potpuno gubite u vašem svijetu maštanja. Ali, ta osoba treba cijeni i dijeli s vama vaš umjetničke ideale. Potrebna vam je osoba koja je kreativna baš kao i vi, ali koja nikada ne dozvoljava da je svijet mašte odnese iz realnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €