Magija

Koji je životni moto vašeg znaka? Svi mi težimo osnovnim ljudskim vrijednostima, ali svaki horoskopski znak ima određene kojima stremi …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svi mi težimo osnovnim ljudskim vrijednostima, ali svaki horoskopski znak ima određene kojima stremi, dok ga se neke druge uopće ne tiču.

Ovan

Ovnovi cijene individualnost, neovisnost i potrebu da budu ono što jesu. Ni nadređeni, ni partner ne smiju im govore što bi trebali raditi ili kako se ponašati u određenim situacijama. Ovnovi su najnezadovoljniji ako su prisiljeni uklopiti u neke norme. Žele da ih drugi vole onakve kakvi jesu i ne pristaju na kompromise. Stoga je njihov moto: biti!

Bik

Najvažnije im je zadržati ono što im pripada. Bikovi naporno rade na svakom poslu kojeg se prihvate. Kad nešto postignu i ostvare, to ne žele ni s kim podijeliti. Najvažnije im je pravo na posjedovanje. Praktičan su i prizeman znak, te su zbog toga odlični radnici. Nisu pohlepni jer ako se bore za svoja prava, bore se i za prava svojih kolega, ali kad jednom ostvare nešto u materijalnom smislu, smatraju kako imaju potpuno i isključivo pravo na to. Svojih stvari se nikad ne odriču, ni zbog kakvih ciljeva, pa ni zbog ljubavi. Njihov moto je: imati!

Blizanci

Najvažnija im je sloboda mišljenja. Briljantni um njihova je ulaznica za svijet. U svojim mislima mogu otići gdje god požele, ali blizanci vole da se kreću svojim tempom. Ideje su im čarobne. Ako im netko kaže kako previše razmišljaju, kako bi trebali biti praktičniji ili pogrešno gledaju na neku stvar, užasno će se uvrijediti. Njihov moto je: misliti!

rak

Najvažnije im je uživanje u svojim osjećajima. Rakovi su izvana zabavni, ali iznutra jako nježni. Njihova osjećanja su privatna stvar i rijetko će vam priznati što osjećaju, a kamo li da razgovaraju o njima. Najdraže im je kada mogu uživati ​​ispunjeni svojim osjećajima. Njihov moto je: osjećati!

Lav

Najvažnija im je mogućnost da se uvijek pokažu u najboljem svjetlu. Lavovi su najljepša, najhrabrija i najsnažnija stvorenja na zemlji. Međutim, moraju imati mogućnost da to pokažu i drugima. Mrze socijalna prava i vrlo im je važno da im nitko ne oduzima njihov luksuz. Uvijek moraju biti u centru pažnje, a najžešće bi se borili kada bi im netko zabranio pravo na pokazivanje. Njihov moto je: željeti!

Djevica

Donošenje odluka njima je na prvom mjestu. Djevice su analitičari solarnog sastava. Sposobni su primijete i najsitnije detalje, te im je vrlo važno da se baš njima da pravo da donesu konačnu odluku. Bore se za slobodu mišljenja, ali im je najvažnije prikupiti puno podataka, po mogućnosti od različitih izvora. Njihov moto je: analizirati!

Vaga

Najvažnije im je da ugode drugima i sebi. Ravnoteža ideja je prema Vagama idealno stanje. Vagama je nužno pravo da upravo one odlučuju što je najbolje. Nikad ne pretjeruju. Koliko se bore za sebe, bore se i za druge. Svako područje života im je jednako važno: posao, karijera i obitelj. Njihov moto je: postići ravnotežu!

Škorpion

Najvažnije im je da dobiju ono što i koga žele. Škorpioni su najizdržljiviji horoskopski znak. Oni točno znaju što žele i mogu podnijeti dosta toga kako bi to i dobili. Misle kako zaslužuju upravo to i ako baš to nemaju, ne mogu biti potpuno sretni. Njihov moto je: zaslužiti!

strijelac

Najvažnije im je istražiti kako bi vidjeli cijelu sliku. Strijelci su obično spontani i rade ono što žele. Njima je vrlo važna zabava. Ne vole ozbiljne teme, au svaku situaciju pokušavaju unesu humor. Ipak, sposobni su vidjeti dalje od drugih. Njihov moto je: vidjeti!

Jarac

Najvažnija im je svrsishodnost svega što ih okružuje. Oni imaju moć iskoristiti i pronaći svrhu u svemu oko sebe. Važno im je da mogu vjeruju u ono u što su odlučili da vjeruju. Nije im uvijek lako, ali nikad se ne predaju. Njihov moto je: popraviti!

Vodenjak

Najvažnija im je sloboda. Oni su originalni i pragmatični humanitarci. Često znaju da šokirju, ali i inspiriraju. Što ne znaju ili im nije jasno, vrlo brzo nauče i shvate. Bore se za sve vrste sloboda i nikada nikoga ne osuđuju. Njihov moto je: znati!

ribe

Najvažnije im je da slijede svoje snove. Ribe veoma cijene i zahtijevaju slobodu misli i govora. Vizionari su i vrlo im je važno da mogu slijediti ono u što vjeruju. Oduzmite im vjeru i to je kao da ste Ribu ostavili na suhom. Ribe vole vjeruju kako smo svi na istoj strani. Njihov moto je: vjerovati!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK