Koliko su duhoviti horoskopski znaci …. Neki horoskopski znakovi su prave šaljivdžije, a neki su toliko kruti ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki horoskopski znakovi su prave šaljivdžije, a neki su toliko kruti da čak i kada ispričaju najbolji vic, nikome nije smiješno. S kojim znacima treba da se družite ukoliko želite dobro da se nasmijete …

OVAN

Pričat kratke viceve, slušati još kraće, a smijati se ako bude imao vremena da ih ukapira. Najsmješniji su kada pokušaju nešto u stilu super heroja, pa imaju bliski susret s trotoarom.Ako mislite da je to duhovitost i da je bilo namjerno izvedeno-griješite i ne smijte se previše glasno.

BIK

Ako Biku pričate viceve, neka to bude za punim stolom, jer put do njegovog srca, pa i smijeha ide preko trbuha. Nikada ne pričajte viceve o lijenosti i škrtosti, Bik može shvatiti da je o njemu. Najsmješniji su kada hoće da ukapiraju bilo što što se ne može opipati, skuhati, ili držati u novčaniku.

BLIZANCI

Kada vidite da se netko često smeje u stilu “kao lud na brašno”, s razlogom, ali i bez, vrlo lako moguće da je u znaku Blizanaca.Dok pokušavate shvatite poantu, Blizanac je već na dvadesetom vicu, ai otišao je u drugu ulicu, promatrajući pubertetsko smijanje grupe đaka.

RAK

Nikada ne pričajte šale na račun njihove mame.To može biti povod ozbiljnih kritika vaše osobnosti. Oni su vrlo smiješni kada se zaljube, jer ne prežu od ljubljenja silnih žaba koje trebaju biti princ, ili princeza.Njihovi vicevi su uglavnom o bračnim razmiricama i ulozi komšija u svemu tome.

LAV

Nasmijavati Lava je biti dvorska luda pred kraljem. Ali morate imati urođenu žicu, oni prepoznaju plagijate. Lavovi nikada nisu smiješni, a čak i kada jesu, suzdržite se od šala na njihov račun.Ni slučajno nemojte da se ne smijete njihovim vicevima, jer oni su najbolji u svemu, pa i najduhovitiji.

DJEVICA

Kada Djevica prospe kavu, ili vino po sebi, ni slučajno se ne smijte, čak iako je scena urnebesna. To je tragično, a ne smiješno, zaboga.Oni vole viceve koji imaju jasnu poantu, ne zamlaćujte ih nekim glupim igrama riječima, to će početi naširoko analizirati, a onda vi nećete shvatiti poantu.

VAGA

Ni pod kakvim izgovorom ne govorite Vagi da je lijepa, ili lijep, ako nema najnoviju garderobu iz ormara i ne izlazi iz frizersko-kozmetičkog salona. To nije smiješno, ali ćete se od srca smijati drami oko izbora fante, ili Šveps i skretanja lijevo, ili desno u robnoj kući.Sutra će opet biti novih teških odluka.

ŠKORPION

U pričanju viceva, oni su jako originalni. U svakom političkom vicu postoji korijen moguće zavjere, i to nije smiješno. Način na koji oni dolaze do podataka kada prate da li ih partner vara, liči na filmove o inspektoru Kluzou. Dakle, smijte se koliko god želite, samo na sigurnom odstojanju.

STRIJELAC

Ako zamolite Strijelca da vam nešto objasni, dok vam ispriča o filozofskom nastajanju te pojave, ili kraće rečeno, “od Kulina bana”, zaboravit ćete o čemu ste ono pričali. Najmešniji su kada varaju svoje partnere, jer je njihov stav “da li vjeruješ meni, ili svojim očima”, a ako ste tu, nikako se ne smijte.

JARAC

Kakve šale i djetinjarije, imate li vi preča posla, pitat će vas Jarac. Sa svim zamlati kao što su oni koji pričaju viceve po cijeli dan, Jarac nema mnogo zajedničkog. Smiješan je kada treba duhovitošću osvojiti simpatije novog šefa, prelistaće cijeli internet u skupljanju viceva i biće najbolji, kao i uvijek.

VODENJAK

Dok se Vodenjak smeje od srca nekoj situaciji, ili vicu, vi se već treći put pitate da li ste jako glupi, pa ne shvaćate, ili je Vodenjak malo čudna. Njihove igre riječima ćete ukapirati tri dana kasnije. Ako tada budete usred ručka kod punice, ili svekrve, ne smijte se na sav glas. Smijte se kad vidite Vodenjaka.

RIBE

Najvažnije je znati kada Ribama ispričati vic, moguće je da danas pate, pa im nije do toga. Nije problem ni ako im već osmi put pričate isti vic, oni su ga sigurno zaboravili. A kada oni pričaju viceve, skoncentrirajte se, moguće je da se usred vica sjete kako im je pobjegao papagaj, pa se rasplaču.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €