Magija

Kontrola misli – Kako postati gospodar svog života

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Univerzum je mentalne prirode, sačinjen od inteligentne energije.
Svaka misao koju mislite stvara vaš doživljaj stvarnosti. Svaka misao koju mislite, kao kamen bačen u vodu, stvara valove koji se šire nadaleko i naširoko. OVi valovi pokupe sve što je slično toj misli i to vam vrate natrag umnoženo mnogo puta.

Osjećanja daju energiju i moć mislima. Intenzitet osjećanja određuje veličinu valova koje vaše misli stvaraju. Intenzitet osjećanja određuje koliko će se brzo vaše misli manifestirati kao vaša životna iskustva.

Misli ljubavi, radosti, mira, zdravlja i izobilja stvaraju iskustva dobrobiti. Misli i osjećaje neimaštine, brige, uzrujanja, bolesti, patnje i odvojenosti od Izvora svih blagoslova stvaraju još više iskustava sličnih takvim mislima.

Misli ne funkcioniraju izolirane jedne od drugih, već su ojačanje ili oslabljene drugim mislima. Misli koje su u sukobu donekle neutraliziraju jedne druge i one snažnije se manifestiraju u vašem životu. Nije bitno da li se misli koje mislite odnose na vas ili na nekog drugog. Svaka misao koju mislite proizvodi srodne plodove u vašem životu. Da bi iskusili izobilje, držite se misli i osjećaje izobilja, podsjećajući se da se Izvor svog izobilja nalazi unutar vas i da će vaše misli i osjećaje izobilja vas uputiti ka onome što treba učiniti da bi iskuse sve izobilje koje želite u vašem životu.

Ako mislite na jedan način o sebi, a na drugi o nekom drugom – dobar, loš, ispravan, pogrešan, lijep, ružan, pametan, glupav, lud ili bilo što drugo – vi ćete manifestirati u svom životu što god je u skladu s vašim snažnijim mislima i osjećajima.

Vježbajte se ispuniti svoju svijest mislima, kako o sebi tako io svima drugima- života punog ljubavi, mira, svjetlosti, radosti, zdravlja, izobilja, mudrosti i svijesti jednog vječnog Životnog inteligentnog duha koji sve prožima i kroz sve se izražava.
Nije bitno da li misli koje mislite proizlaze iz vaše svijesti ili ste ih usvojili slušanjem vijesti, gledanjem filmova, čitanjem knjiga ili razgovorima s drugim ljudima. Kada slušati vijesti koje ulijevaju strahove pričama o raznim katastrofama, i gledati filmove pune životnih drama, kaosa i ratovanja, onda vi programirate ove ideje u svoju svijest kao da ih želite iskusite u svom životu. Umjesto njih, okružite se mislima, snimcima, ljudima, knjigama koje vas inspiriraju, koje vam daju osjećaj mira, ljubavi, radosti, izobilja i koje doprinose da se osjećate bezbjedni, zaštićeni, voljeni, lijepi i zdravi.

O čemu god mislite, to jačate u svom životu. Ako vi niste u kontroli vaših misli, netko drugi će biti. Tko god kontrolira vaš misli, kontrolira vaš život. Vi razvijate kontrolu nad svojim mislima, tako što svejsno odabrati što ćete misliti i da osjećaet.

Knjige i snimci koji vas inspiriraju su sredstva koja mogu puno vam pomognu, ali onda trebate ići korak dalje …
Izaberete misao koja vas inspirira i jača i ponavljate je tiho sebi tijekom cijelog dana. Ispunite svijest mislima i osjećajima koje želite ojačate, iskusite, doživite u svom životu. Ta misao može biti “Bog” ili što god vama predstavlja Izvor svih blagoslova, znajući da se taj Izvor nalazi unutar vas, da je on život koji pokreće vaše tijelo, inteligencija vaših misli, moć kroz koju možete bilo što da ostvarite. Dajte život toj misli osjećajući što življe da možete sve što ona vama predstavlja. Što vidljive zamislite i što življe osjetite taj osjećaj stvarnosti te misli, to će ona brže da se manifestira u vašem iskustvu.

Možete ponavljate rečenicu kao na primjer: “Ja sada prihvaćam i izražavam potpunost Moćnog prisutnosti Boga.” zamišljajući i osjećajući da se sva ljubav, svjetlost, moć, izobilje i sve dobrobiti Izvora svih blagoslova izražavaju kroz vas i vaš život.

Prije nego što iskusite bilo kakav blagoslov u svom životu vi morate prvo ga usvojite u svojim mislima i osjećajima. Kada postanete gospodari svojih misli i osjećanja vi otvarate vrata beskonačnoj slobodi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM