KRISTALNI HOROSKOP: Odaberite svoj kamičak! Svaki horoskopski znak ima svoj zaštitni kamen …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki horoskopski znak ima svoj zaštitni kamen koji može vrlo pozitivno utjecati na njega.

Zvijezde utječu na naše odluke, stavove, izgled i ponašanje, ali dodatno pojačanje možemo dobiti noseći kamenčiće koji nas štite. Pronađite svoj zaštitni talisman i pročitajte oko čega vam sve može pomoći.

OVAN – karneol

Karneol je mikrokristalična varijanta prozirnog kvarca koji je obojen oksidirano željezom, te otuda njegov crvenkasti ton. Ovaj poludragi kamen prizemljuje i usidrava u sadašnju stvarnost. Otklanja strah i paniku, obnavlja vitalnost i potiče kreativnost. On daje hrabrost i potiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju i motivira na uspjeh u poslu. Karneol je moćna zaštita od ovisi, bijesa i ozlojeđenosti. Utječe na metabolizam, plodnost, reumatizam i depresiju. Nosi se kao privjesak oko vrata. Ako se stavi pored ulaznih vrata prizvaće zaštitu i izobilje u kuću.

BIK – peridot

Ovaj maslinastozeleni kamen štiti auru, pomaže emotivnu ravnotežu i zarastanje starih ljubavnih rana. Otvara put ka vlastitom srcu i liječi povrijeđen ego. Oslobađa od vanjskih utjecaja i otklanja depresiju. Snažan je pročišćivač, čisti otrove i um. Ima prijateljsku energiju i odličan je za liječenje. Donosi obilje, blagostanje, sklad u odnosima. Smanjuje stres, ljutnju i ljubomoru.

BLIZANCI – Emerald

Ovo je kamen koji donosi blagoslov i odanost kući, pojačava jedinstvo, bezuvjetnu ljubav i partnerstvo. Otvara srčanu čakru i umirujuće djeluje na osjećaje. Osigurava fizički, emotivni i mentalni balans. Otklanja negativne i donosi pozitivne utjecaje. Pojačava natčulne sposobnosti. Daje snagu za prevladavanje nesreće u životu. To je kamen obnove i oporavka. Utječe na pluća, srce, kralježnicu, mišiće, sinuse i oči – popravljajući vid. Vjeruje se da, kad se nosi oko vrata, čuva od epilepsije. Nosi se na malom ili domalom prstu, na desnoj ruci i preko srca, ali ga ne treba nositi neprestano jer može izazvati i negativne emocije.

RAK – Rubin

Rubin je kamen izobilja i bogatstva – duhovnog i materijalnog. Budi seksualnost i raspaljuje srce, što je Rakovima izuzetno važno. Ubija egoizam i vodi ka univerzalnoj i duhovnoj ljubavi. Budi odanost, entuzijazam i velikodušnost, a ujedno potiče i nadahnuće i energiju. Njegova vatrena boja utječe na krv i krvne žile, pa tako aktivira jetru, čuva od anemije i leukemije, ublažava menstrualne tegobe i regulira krvni tlak.

LAV – Lapis Lazuli

Lapis Lazuli odstiče dohvatiti zvijezde i krenete pravim putem. Dovodi do prosvjetljenja, pojačava natčulne sposobnosti, olakšava duhovno putovanje i potiče duhovnost. Donosi duševni mir, otklanjajući stres. Odbija neprijatelje i negativnu energiju. Umiruje živčani sustav i ublažava insomniju. Smanjuje bol, naročito kod migrena. Pomaže dišnom sustavu i balansira rad tiroidne žlijezde. Čisti organe i hrani skeletni sustav, pa je idealan za žene u menopauzi.

DJEVICA – Oniks

Poludragi kamen oniks je simbol iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage. Budi samouvjerenost i pomaže ostvarivanje ideja. Velika je podrška ukoliko osjećate stres – mentalni ili fizički. Potiče krepkost i izdržljivost. Vjeruje se da može upiti tugu i žalost. On je nepresušni izvor životne energije i optimizma. Stvara sklad između duše i tijela i velika je pomoć ljudima kojima koncentracija nije jača strana.

VAGA – Safir

Nježne ili indigo plave boje, safir se povezuje s nebom i planetom Saturn. Uklanja depresiju i melankoliju, poboljšava vid i otklanja napetost. Za Stare Egipćane je bio simbol istine i pravde. On povezuje dušu s duhom. Produhovljuje, pročišćava i iscjeljuje. Jača seksualnost i povezuje srce sa umom. Oživljava i čisti krv, koristi se u liječenju kroničnih bolesti, kao iu liječenju epilepsije i oboljenja maternice.

ŠKORPION – Agate

Izvrstan je zaštitnički kamen, naročito za djecu. Umiruje i jača, rastjeruje strahove i ulijeva samopouzdanje. Smanjuje ljubomoru i prizemljuje emocije. Sonos sreću i povećava kreativnost. Pojačava vid i štiti od štetnih zračenja. Donosi izobilje i ispunjenost u sve oblasti života. Potiče na pribranost u teškim razdobljima i na uživanje u svakom trenutku.

STRIJELAC – Ametist

Ljubičasti proziran kamen poboljšava koncentraciju, umiruje živce, smanjuje strast i nesanicu, a jača samopoštovanje. Jača intuiciju i štiti od lažnih prijatelja. Pod jastukom donosi miran san i štiti od košmara. Njeguje kožu, djeluje na oči, dijabetes, hormone, glavobolje … Snažan je čistač krvi i pomaže i kod mentalnih poremećaja.

JARAC – Topaz

Ovaj kamen kao talisman činiće osobu koja ga nosi iskrenom, objektivnom i oslobodit je od opasnih strasti. Vjeruje se da pomaže u donošenju ispravnih odluka. Muškarcima daje mudrost, inteligenciju i velikodušnost, a ženama ljepotu i plodnost, ali svima donosi bogatstvo. Pomaže kod nesanice, poboljšava krvni tlak i štiti od “zlog oka”. On je kamen filozofa i intelektualaca, jer izoštrava misli.

VODENJAK – Beryl

Ovaj kamen će vam pomoći da prevladate stres i oslobodite se nepotrebnog prtljage. Predstavlja čistoću postojanja i pomaže u ostvarivanju potencijala. Odličan je za pojačavanje hrabrosti, oslobađanje od stresa i smirivanje uma. Budi ljubav i ubija anksioznost. Dobar je za probavne organe, plućni i vaskularni sustav. Utječe na jetru, srce, želudac i kralježnicu. Pojačava otpornost na toksine.

RIBE – Jaspis

Ovaj crvenkasti kamen je simbol opuštanja i nježnosti. Veliki je njegovatelj, podržava u periodima stresa i donosi mir. Podsjeća ljude na to da pomažu jedni drugima. Pruža zaštitu i uzemljuje energiju i tijelo. Donosi odlučnost u svim domenama i pomaže Ribama da ustraju do kraja. Potiče na otvorenost i onome tko ga nosi daje hrabrost da kaže svoje mišljenje. Pomaže tijekom duge bolesti ili dugog liječenja i postoperativnog oporavka. Odličan je za vaskularni, probavni i reproduktivni sustav.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €