Krvavi Mjesečev bal – Lunarna eklipsa-Saturnova kuća strave i užasa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iz nekog razloga, upozorenje na bilo što postane katastrofa sama za sebe. Ljudska panika poprima nezamislive dimenzije, pa postaje pakao sam po sebi. Zaista, mi se i dalje brinemo gdje ćemo završiti poslije ovog života, a svakodnevno se spaljujemo u strahovima i frustracijama od toga što će nam se dogoditi. Ovo priču nadovezujem na katastrofizirajuće predikcije i apokaliptične smaku svijeta koji su vođeni Lunarnom eklipsom. I da, biće napetih aspekata na nebu, ali tijekom cijele godine imamo teške aspekte, pa evo nas, živi i zdravi, samo za nijansu više histerični.

Suština astrološkog pristupa nije u sudbinskom tumačenju jednog horoskopa gdje svojim astrološkim sposobnostima proriče kada će nekome pasti cigla na glavu. Iako donekle ima istine u tome da je upozorenje pola pomoći, ipak uz svakodnevne predikcije imamo više panike nego osjećanje mira. Pa da započnemo ovaj krvavi Mjesečev bal …

Znak Vodenjaka
Lunarna eklipsa se događa u znaku Vodenjaka i po svojoj prirodi, kao i svaka lunarna eklipsa provocira naše nesvjesno, naše strahove i nelagode da izađu na površinu tako da ih jasno vidimo. Međutim, kako je Mjesec sam po sebi fluidan i promjenljiv, uvijek se postavlja pitanje koliko smo i da li smo u stanju da ga kontroliramo, točnije da li možemo kontrolirati vlastite emocije. Sa jedne strane jeste zdravo ispoljavati svoje emocije, ali s druge strane, potpuno i nekontrolirano ispoljavanje može nanijeti više štete nego koristi.

Prave mjere nema, jer je svaki čovjek mjera za sebe, tako da i poslije toliko stoljeća mentalnog zdravlja i dalje tražimo adekvatnu pomoć koju na kraju NEĆEMO prihvatiti. Vodenjak je fiksan i zračni znak, znak ideja, zajednice i slobodne volje, kako je pod utjecajem Saturna, teži kontroli i disciplini, ali na sasvim drugačiji način nego što je to slučaj kod Jarčeva. Vodenjak je idejni kontrol frik, ima potrebu da ono što zamisli sprovede u djelo, smtrajući da je to najbolje i za druge ljude. Pozitivna strana mu je što će uvijek razmatrati interese i drugih ljudi, negativna strana je to što je surov i u biti, često sebičan.

Mjesec u Vodenjaku
Mjesec u Vodenjaku daje taktično ljude, kojima je najčešća životna preokupacija kako zadržati kontrolu nad samim sobom. I to će ih često sputavati da iskuse dubinu emocija ili će biti konstantno u toj dubini ili neće biti uopće. Tijekom eklipse imaćemo aspekte sa Marsom i Uranom što po svim astrološkim stavkama provocira nemir, nervozu, histeriju, bahatost i želju za promjenom, pogotovo kod ljudi s naglašenim znakom Škorpiona, Lava, Bika i Vodenjaka. ALI, ovo ne znači da ako ste Bik ili u podznaku Bik, da treba da padate u depresiju, jer zaista, ništa od napisanog nema smisla, ako se ne pogleda cijela natalna karta.

Mjesec u konjunkciji s retrogradnim Marsom postaje nabijen energijom, pogotovo energijom akcija koje smo već bezuspješno ponavljali (jer retrogradnost naglašava ponavljanje, ali i promišljanje o vlastitim postupcima), što predstavlja eksploziju najprije unutarnjeg nezadovoljstva zbog svega navedenog, a onda i potrebu za ekspresijom svega toga u fizički svijet. Ovo je materijalizacija emocija nimalo ugodna. Isto tako, na nebu se obrazuje i aspekt kvadrata kako Mjeseca i Urana, tako i Marsa i Urana, što provocira bunt, nagle reakcije, iznenadna dešavanja i preokrete na koje teško utječemo, a još manje možemo kontrolirati (što će posebno teško pasti Škorpionu i Biku, znacima koji obožavaju koncept kontrole i izvjesnosti).

Da li su nam dani odbrojani do petka ???
Ipak, sve ovo iako djeluje da su nam dani odbrojani, možemo preokrenuti u svoju korist. Najlakše je reći ljudima, pripazite na reakcije, realno, to jeste najlakši zahtjev, ali često ga ne čujemo, valjda zato što djeluje suviše jednostavno da bismo ga poštovali. Svakako, u trenucima bijesa treba zadržati hladnu glavu i ako je moguće izaći iz situacije koja to izaziva, ali ovo ne mora biti sve, možete uvijek primjenjivati ​​neke tehnike opuštanja, koristiti vođene meditacije, potražiti stručnu pomoć, pogotovo ako imate realan i naizgled nerješiv problem.

Kako se riješiti bijesa?
Vodenjak je znak zajednice, društva, pomoći i humanosti, nije sve revolt i bunt i borba s vjetrenjačama, tako da jedan način da zadovoljimo potrebe Mjeseca u Vodenjaku je da pomognemo nekome da riješi problem, da doniramo sredstva, garderobu, novac onima kojima je to zaista potrebno. Kako Vodenjak predstavlja vezu neba i zemlje, Mjesec u Vodenjaku može označiti ne samo boravak u prirodi, već i zaštitu i čišćenje okoliša ili neposredne sredine u kojoj živimo.

Ovo su neki jednostavni postupci putem kojih možemo se riješimo prašine s naših čakri, a ostanemo iole bezbrižni u lunarnoj apokaliptičnoj oluji. Dalje, postoji mnogo akupresurnih točaka koje rješavaju problem ljutnje i bijesa, uz adekvatnu stimulaciju ovih točaka vrlo lako se rješavate napetosti. Pitanje je samo da li želimo uopće laka i jednostavna rješenja? Potom, odlična ASMR tehnika koja utječe na živčani sustav i opušta cijelo tijelo, a tekstove o navedenim metodama možete pročitati na sljedećim linkovima:

ASMR metoda

Metoda zagrijavanja prstiju

Saturnova kuća strave i užasa

Što se Mjeseca u Vodenjaku tiče, on je pod utjecajem Saturna u Jarcu, koji voli disciplinirati i terorizira kako bismo nešto naučili. Saturn oduzima da bi dao, njegovo davanje je razmjerno našoj sposobnosti da pustimo ono što nam je uzeo. Što se više držimo za oduzeto to manje dobivamo od Saturna. Pa čak iako dobijemo neku nagradu, toliko smo zauzeti negodovanjem, da ni ne vidimo što smo dobili. To je međutim lako reći, praksa je ipak nešto drugo. I svatko je živi na svoj način …

Interesantno, Mjesec je pod utjecajem retrogradnog Saturna iu konjunkciji s retrogradnim Marsom, što stavlja u prvi plan sve što smo radili / sadili (ako pričamo o karmi) u prethodnom razdoblju. Nezadovoljstvo rezultatima se gomila i jednostavno, javlja se potreba da to ispliva na površinu, ali naravno kao iu svim drugim situacijama mi biramo kako će se to ispoljiti. Saturn će napraviti harmoničan aspekt s Uranom pa to suštinski znači oluju i mir nakon oluje, ovo je energetsko pražnjenje koje rezultira boljim uvidom u sebe i okolinu. Saturn svojim znakom dovodi Marsa u egzaltaciju tako da iako Lunarna eklipsa djeluje turbulentno daleko od toga da nećemo uspjeti da joj se suprotstavimo. Što više, vjerujem da ćemo biti naoružani znanjem i tehnikama da izađemo na kraj s njom.

Ova eklipsa se još naziva krvavom zbog specifične Mjesečeve boje koja je rezultat planetarnog kretanja, simbolično krv predstavlja život, tok i promjenu, istovremeno crvena boja aktivira i Marsovu energiju, pa bi bilo dobro da ne nosimo garderobu crvene boje na sam dan eklipse. Jedino osobe koje su sportski aktivne ili na neki način dobru kanaliziraju Marsovu energiju ne bi trebalo da imaju problem sa crvenom bojom. Svi ostali ipak treba preskoče ovaj momenat.

Sve u svemu, proći će … ništa se u svojoj biti ne zadržava, to jedino čovjek sebi daje za pravo uhvatiti trenutak i drži ga u kavezu. Valjda sva mudrost starosti dolazi od prepuštanja i nemanja ni snage ni volje, da se bilo tko i bilo što drži i kontrolira.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €