Kuća u uspravnom položaju-Tarot karta za 03.januar

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta je simbol doma, obitelji, obiteljske atmosfere, pozitivnih događaja vezanih za obitelj. Karta kuća označava mjesto zbivanja i simbol je privatnog posla. Karta prikazuje tradiciju, temelj, stabilnost, utočište, potrebu da se povučemo u svoj svijet i donesemo ispravan zaključak.Danas je pozitivan dan za riješiti stari problem u obitelji ili problem vezan za nekretninu. Problemi s kojima ste suočeni mogu se riješiti vašim odlučnim stavom. Ako danas planirate selidbu, kupnju novog stana, planirate nešto u vezi s nekretninama, stambenim / poslovnim prostorom ovo je pozitivan znak! Dobar je dan za popravke-adaptacije u kući / stanu a isto tako i za donošenje odluke da kuću ili stan prodane, iznajmiti ili kupiti. Danas energiju usmjerite na pitanja u vezi s obitelji. U nekim slučajevima ova karta ukazuje da možda planirate putovanje ili preseljenje u neki drugi grad ili zemlju, koju god odluku donesete danas ova karta je znak da je ta odluka pozitivna dugoročno gledano. Ako razmišljate o pokretanju vlastitog posla ili se mislite baviti poslom koji zahtjeva rad od kuće ova karta je pozitivan znak! Dobar je dan za sklapanje posla (poslovnu suradnju) koja zahtjeva da posao vodite od kuće. Što se zdravlja tiče karta označava poboljšanje situacije, ukazuje na izdržljivost i važnost utjecaja mira i prirode na vaše zdravlje stoga se pobrinite što je više moguće provoditi vrijeme na otvorenom, u miru i prirodi! U duhovnom smislu dobar je dan za rješavanje potisnutih emocija, pogotovo trauma iz djetinjstva. Oni koji boluju od gastritisa, čira, tumora i infekcija ova karta ukazuje da je danas moguće pronaći rješenje za njihov zdravstveni problem (moguće da ćete čuti ili pročitati dobar savjet vezan za vaše zdravstveno stanje).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €