Kvadrat Jupitera i Neptuna -Ukoliko gubite vjeru u druge, vjerujte sebe, vjerujte duboko u svoju intuciju ……

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bog nije niđe. Nit je gore nit je dolje, nit je sprijeda nit je straga, nit je lijevo nit je desno. On nit je rođen nit može roditi, kao što ne može umrijeti. Nema lika ni izgleda. On je sve. Tko izgovori: “Bože moj!” I pri tom samo pokaže rukom put neba, taj je već izišao iz vjere. (Ivo Andrić, Znakovi pored puta)

Jupiter je već duže vrijeme u napetom aspektu s Neptunom (krajem rujna polako jenjava). Za one koji ne razumiju astrološka pravila i njenu nebesku igru, ali i za one koji se razumiju a ipak pitaju što bi to moglo da im donese, kakav je ovo aspekt i kako ga objasniti i premostiti kroz unutarnji razvoj, evo teksta.

Pri tumačenju snova, Jung i Freud, ali poslije i svi ozbiljni istraživači ljudske psihe, svjetlo bi bacali na razrješenje i tumačenje simbola koji su se pojavljivali u snu. Kada bi otkrili smisao simbola snevača, san i njegova poruka bili bi jasni. Ali, da bi se otkrila simbolika sna, tumač snova bi trebao imati otvorenost, intuiciju i empatiju prema snevača i prije svega da ima uvijek u vidu da njegovo tumačenje i uspjeh u tome jedino ovisi od snevača i njihove interakcije ili razmjene energije, misli, osjećanja i uvida. Kako bi tumačenje dublje probudiralo u srž stvari, tj. ka poruci sna, koja bi izranjala iz simbola sna koje bi snevača tumačio na svoj način i shodno trenutnom stanju i situaciji u kojoj se nalazi, a tumač samo pratio i usmjeravao ka kraju tunela ili razrješenju sna, odnos između ove dvije osobe, tumača i snevača bi bio sve prisniji, dublji, iskreniji. Terapeut, da ga sad tako nazovemo, bi trebao biti netko tko prati ali pušta snevača pričati, asocira, kontemplira, iznosi činjenice, dok njemu samom ne klikne poruka, do koje će ga terapeut blagim guranjem ka otkriću, uvidu ili osvešćenje i dovesti . Terapeut, kako kaže Jung, mora imati u sebi vrlo važnu karakteristiku – da može voditi dijalektički razgovor s ravnopravnim partnerom, zapravo ovdje se radi o dijalektičkom procesu koji se odvija između dvije ličnosti a od kvalitete njihovog odnosa ovisi kvaliteta tumačenja sna.

To znači da ništa ne može temeljito i ispravno biti protumačeno ako nema suradnje između dvije osobe, klijenta i terapeuta. Kako terapeut mora imati jasnu sliku o svom klijentu, prije svega da zna u kojem je trenutnom stanju, odnosima i situacijama u životu, tako i klijent mora biti iskren iu interakciji s terapeutom svesrdno pomažući svojim asocijacijama, jer se ne može protumačiti san druge osobe ako ona neće da nam iznese svoje podsvjesne misli u vezi tumačenja sna.

Ipak, mnogi ljudi imaju pogrešnu predodžbu da svaki terapeut, a sad već mogu reći astrolog, bavi samo na temelju svog stručnog znanja, prevođenjem slika, kao da se radi o šturom, naučenom obrascu prevođenja s jednog na drugi jezik. Jedina zadovoljavajuća konzultacija, koja treba i terapeuta i klijenta promijeniti nakon viđanja je kad dođu zajedničkom interpretacijom do željenog cilja i rješenja. Možemo reći da strani jezik jesu astrološki simboli za osobe koje ne znaju njihovo značenje. Ali oni su žive slike, koje od osobe do osobe mijenjaju značenje, baš kao i san. Ako u horoskopu dvije osobe postavka jedne planete u istom znaku ali u različitim kućama, ai da ne govorimo i aspektima, tj. odnosima u kojima se ta planeta nalazi u horoskopima osoba, naravno da tumačenje neće biti isto, a samim tim niti prognoze. Ali isto tako dvije osobe mogu imati na istom mjestu, poziciji pa čak iu istim odnosima s drugim planetama istu planet u svojim horoskopima, pa opet neće doći do istog tumačenja pa ni dešavanja u životu osoba. Tumačenje jednog horoskopa ili pozicije jedne planete ili prognoza, svejedno, astolog prati imajući mnogo širu sliku o svom klijentu. Prije svega tumačenje ovisi o spolu osobe, socijalnog statusa, obiteljskog i bračnog statusa, mjesta odrastanja itd. a tek onda od trenutne situacije u kojoj se klijent nalazi i što je to sa čime trenutno ima izazov. Astrološki jezik je jezik simbola koje astrolog tumači u odnosu na samu osobu koja mu dolazi. Kroz razgovor klijenta i astrologa jedino može doći do razrješenja određenih nedoumica ili izazova kroz koje klijent prolazi ukoliko su obje strane maksimalno unijele svoju energiju da bi konzultacija uspjela. Da klijent zaista želi doći do rješenja i da astrolog želi da mu pomogne. Astrologija nije proricanje, niti su astrolozi vidoviti. Oni moraju biti prije svega terapeuti, koji prihvaćaju osobu koja im dolazi u život jednaku sebi, kao nekog od koga će također nešto naučiti, kao nekog s kime razmjenjuju energiju i iskustvo. Astrolog raste u ono što jeste svakim danom, svakom konsultacijom baš kao i svaki klijent. Razumijevanje, ljudskost, bliskost čovjeku i njegovim problemima za astrologa je od krucijelne važnosti da li može biti uspješan u svom poslu ili ne.

Ukoliko dva planeta na nebu prave napet aspekt, to može za nekog biti znak da se pričuva, a za drugu osobu ne mora ništa značiti. Promjene pozicija planeta na nebu, koje se stalno kreću i prave određene aspekte među sobom, je naše kolektivno nesvjesno, na koje se mi kao pojedinci možemo nakačiti i odreagirati određenim emotivnim ili nekim drugim akcijama i aktivnostima ili ne. Kada dvije daleke planete, a možemo reći da su to Jupiter i Neptun, o kojima je na početku bilo riječi, u lošem aspektu, to govori o dubljem nesvjesnom aktiviranju nekih nesvjesnih obrazaca.u nama ali iu kolektivnom nesvjesnom, jer što su dalje planeta one nose naše podsvjesne i nesvjesne poruke i misli, tj. obraćaju se našem unutarnjem biću i traže od našeg nesvjesnog dijela da se mijenja. Ono što je interesantno je da su obje planete u svojim znacima tj. u znacima gdje se dobro osjećaju. Jupiter je u Strijelcu a Neptun u Ribama ali su među sobom posvađane. Obje planete vladaju znakom Ribe, posljednjom kućom u zodijaku i našim podsvjesnim bićem. Našim snovima i porukama koje možemo dobiti u snu i kroz san. Ali ne samo njima. Jupiter je planeta koja predstavlja naše vodiče, terapeute, gurue, mudrace, pa i naše unutarnje vodstvo i mudrost u nama. Jupiter i Neptun vezujemo i za vjeru. U ovom trenutku, kad na nebu ove dvije planete prave loš odnos, može se dogoditi da je vjera i mudrost u nama izgubila istinu, istinsku vrijednost, da zbog Neptuna koji nam zamagljuje oči ne vidimo prave vrijednosti, da se prepuštamo ili smo prepušteni u ruke nekim lažnim guruima, vrijednostima, terapeutima i zbog toga što trenutno ne vidimo jasno kuda plovi naš brod potražimo iz očaja spas u narkoticima, kocki, nerazumljivim potezima koji mogu biti samo kontraindicirani na naše psihičko stanje. Moguće je i da se prepustimo i lažima (da ne vjerujemo sebi, ne vjerujemo drugima pa nesvjesno tražimo nekoga tko će nas lagati a koga ćemo maskirati u sliku osobe s lažnim titulama – vođa, vjernik, samo moj bog, poznati ovaj onaj) da budemo hipnotizirani lažnim religioznosti, amoralnim ljudima ili lošim liječnicima, pa dobijemo pogrešne medikamente, dijagnozu ili liječenje.

Ako se pitate kako riješiti napet aspekt, koji možda imate iu natalnim kartama, uvijek zamislite kako bi bilo i što bi bilo da je taj aspekt dobar i što bi vam on kao dobar donio. Ukoliko gubite vjeru u druge, vjerujte sebe, vjerujte duboko u svoju intuciju, u svoje sopstvo, u svoje postojanje, u viša stanja svijesti. Sjetite se svojih snova, imajte na umu da vas je svaki korak koji ste do sada napravili u svom životu doveo do ovog sad trenutka. I da od sada možete pravite korake u drugom smjeru, stvoriti novu stvarnost, jer stvarnost se kreira nigdje drugo do u vašim snovima, u vašem nesvjesnom ili dvanaestoj kući. Vjerujte ovih dana, najviše u svoje snove, jer ono što je nerealno je najrelanije, ono što je nevidljivo je suština i energija oko nas i nevidljive niti koje nas spajaju su zapravo konci koji nas vuku i upravljaju nama baš kao u kazalištu, na sceni. Tih dana, idite u kazalište, gledanje filmova, sanjajte, maštajte ili se uputite na daleki put, da vidite neko svjetsko čudo, jer čuda postoje svukuda na ovom svijetu. Vjera i čudo uvijek idu zajedno, ako ne vjerujete u čuda nikad ih nećete doživjeti. Budite povezani, ovih dana najviše sa svojim unutarnjim bićem, pratite što ono želi, jer Bog nije nigdje drugo nego na onom mjestu koja se zove duboka vjera u postojanje u ovom trenutku, u nama samima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €