Magija

Lav / Bik-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj kombinaciji znaka i podznaka krije se velika snaga prirode. Iz ovog spoja rađa se često veoma markantna ličnost, sposobna da se nametne drugima, izrazito naglašenog unutarnjeg života, koja uspijeva se izdigne iznad životne logike. Uglavnom je u stanju dovesti do kraja sve što je započela i umije da osigura pozadinu kada napreduje.

Rijetko improvizira i ako joj se netko ili nesto odupire ona to rješava snagom. Prije nego što krene u borbu, ona još jednom provjerava da li je u igri dovoljno aduta za siguran trijumf. Široke i altruistički prirode, ova ličnost, ne podnosi da netko povrijedi njezino samoljublje. Porazi vrijeđaju njezin ponos ali je ne čine subjektivnom, osim ako je zaspu kritikama i prebacuju joj pogreške. Ranjena u svom ponosu ona je u stanju eksplodirati silovito i iznenada, i da se posvađa s cijelim svijetom. Preporučuje se njena osjetljivost ne iritira i da joj se primjedbe stavljaju nježno čak i kada su najopravdanije.

Optimista i skeptik, ambiciozan i oprezan, ponekad izazovan, posesivan i velikodušan, osjećajan, nonšalanatan i progonjen voljom za moć, Lav – Bik ne uživa uvijek sam u sebi. Kada njegovi psihološki problemi nisu riješeni, zna često biti i egoista, obdaren pretjeranim samopouzdanjem. Cijeli njegov znak ponekad ga pogađa odsečnim i bespovratnim pojmovima i stavovima zbog kojih izgleda kao tvrdoglav čovjek, bez ikakve samokritičnosti. Njemu smeta što se Zemlja okreće prebrzo i što drugi rade. Više bi volio da na miru promatra Sunce i Mjesec sa nadmenim i izazovnog namigivanjem …

Riječ je, dakle, o strasnoj prirodi, mada uvijek postojanoj i čvrstoj. Ljubomora i naglašena želja za posjedovanjem nisu joj strani, ali je snaga intelekta često obuzdava. Njezina osvajanja su, sve u svemu, uvijek rezultat nevjerojatne ustrajnosti Bika sjedinjene s naglašenom željom za afirmacijom koju donosi stranica Lava …

– Ascendent u Biku naglašava Vaš osjećajan život. Osjećaji su Vam strasni, intenzivni i ustrajni, i vode do jake fiksacije na jednog partnera. Zaljubljeni u stabilnosti, voleći prirodu i istinske, jednostavne stvari, Vi ste jedna od onih osoba koje istinski uživaju u životnim zadovoljstvima. Vječito ste u potrazi za nekom vrijednošću i na kraju ćete pronaći što je prava vrijednost u životu i uporno i nepokolebljivo ćete je slijediti.

Temperament Vam je živ, velikodušan, topao i probojan. Posjedujete mnogo skrivenih snaga i energije. Pokazujete izvjesnu svojeglavost u želji da živite na način koji ste odabrali. Ipak, kada pređete u akciju, sposobni ste da sve prevrnete na svom putu, uklanjajući one koji Vam stvaraju smetnje. Posjedujete magnetizam i sposobni ste svojim prisustvom djelujete na svoju okolinu.

Lako zavodite i vrlo dobro znate čemu težite i, s vremenom, to i dobijete. Tolerantni ste i prijatni sve dok Vas netko ne isprovocira, ali “bijesni kao bik” kada vam netko stane na žulj. Ne treba se previše prepustiti vjeri u Vaš izgled staložene osobe. Vatra potajno tinja i kada se vulkan probudi, zemlja se trese! U životu ćete rijetko šta ostvariti bez strasti i potpune spontanosti …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK