Magija

Lav / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ascendent u Blizancima može dati povoljnu kombinaciju. U ovom spoju, element Zrak Blizanaca hrani, ali istovremeno troši i preobražava stranu Lava. Dolazi do preobražaja sklonosti ka vladanju, tipičnoj za Lava, u realnu afirmaciju vlastitih vrijednosti, zahvaljujući individualističkoj crti, karakterističnoj za Blizance – elastični, intelektualni znak Blizanaca ublažava donekle kruto i egocentrično držanje Lava. Ova osoba uglavnom poznaje ono u sebi što je podložno utjecajima. Često umije da pokaže neumjerenu velikodušnost prema drugima.

Nije važan pravac u kojem djeluje, ako se djeluje u velikom stilu. Ovo suptilno, inteligentno i prilagodljivo biće umije da nađe razloga da vidi veličinu u svemu. Njegovo mišljenje i njegovo shvaćanje vrijednosti ne osvrće se mnogo na mišljenja drugih. Umjesto samokritičnosti, ono iz neugodne situacije više voli da se izvuče vještim preokretom. Takva osoba sklona nezadovoljstvu i promjenama pa se rijetko zadovoljava malim promjenama i trudi se ići do kraja svojih planova. Ali, ne vidi uvijek sasvim jasno posljedice onog što čini, naročito na svoju neposrednu okolinu.

Neumoran je optimista i događa joj se da ostavi zavidan položaj radi nečeg nejasnog što joj se čini da traži. Što je to što traži? Bolje je ne pitati je. Jedino što se iz toga može zaključiti je njena neoboriva sigurnost da je na dobrom putu i saznanje da je u stanju iskoristiti sve adute svoje psihologije i elastične inteligencije da bi to dokazala …

– Imate izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh – odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite, upoznate i naučite. Imate veoma razvijeno osjećanje za praktično, vrlo ste prilagodljivi i promjenljivih raspoloženja; promjenjivost Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Vaši su talenti brojni, vrlo različiti i odatle, često, dolazi do problema kada treba se orijentirate ka nečemu. Vi ste društvena osoba koja uživa biti tamo gdje se nešto događa. Ovaj podznak Vam daje dar govorništva i prirodnu sposobnost koordinacije, iako Vam je živčani sustav kao tempirana bomba.

Raznovrsni ste, ali morate naučiti da se koncentrirate a da ne djelujete impulzivno. Pripazite da ne rasipate energiju obavljajući više stvari istovremeno. Ne volite biti sami i tražićemo stalno ponovno one koji su slični Vama i sa kojima ćete moći dobro surađivati. Vrlo ste radoznali i ništa Vas ne ostavlja ravnodušnim. Imate smisla za šalu i ponekad možete biti neozbiljni.

Riječima se spretno služite, sposobni ste branite svoje ideje i da se nametnete; brzim zaključivanjem možete izvući ono najbolje od drugih i ako praktično primijeniti svoje sposobnosti, možete biti uspješni u profesijama vezanim za obrazovanje, komunikaciju i javnim djelatnostima. U suprotnom, možete biti skloni manipuliranju drugima. Vodite računa o svojoj verbalnoj agresivnosti, io vulkanskom temperamentu koji Vam može naškoditi. Vaša inteligencija Vas ponekad sprečava da reagirate na pravi način. Stalo Vam je da se dopadnete drugima, odakle proistječe i izvjesna nestabilnost na sentimentalnom planu …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK